BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  De slaapkamertrends voor de winter van 2017

slaapkamer-trends-2017-

De winter is hét jaargetijde voor een mooie en warme aankleding van je bed, want dit is de plek waar je het liefst uren en misschien wel dagen tijdens de barre kou doorbrengt. Je wilt er natuurlijk niet alleen warmpjes, maar ook gestyled bij liggen. Daarom hebben wij voor je de grootste beddengoedtrends van dit moment op een rijtje gezet.

slaapkamer-trends-2017-prints

Materialistische dekbedovertrekken

Wat ziet er nu warmer uit dan dat heerlijk zelfgebreide dekentje? Niets toch? Dat moeten de ontwerpers van dé dekbedovertrekkentrend van het moment ook gedacht hebben. Een dekbedovertrek met een gebreid of geweven patroon is dit jaar niet uit de slaapkamer weg te denken. Vrijwel ieder topmerk heeft verschillende modellen met dit soort patronen, dus deze dekbedovertrekken zijn in verschillende prijsklassen te verkrijgen.

Levensechte prints

Een tweede trend in het dekbedovertrekkenwereldje is een overtrek met daarop een levensechte print. Waar voorheen motiefjes op je dekbedovertrek te zien waren, mag het nu allemaal een stuk realistischer. Van een stilleven landschap tot een drukke stad, het is allemaal mogelijk. En dan ook nog het liefst met een levensgroot dier in de hoofdrol.

slaapkamer-trends-2017-hoeslakens

Gekleurde hoeslakens

Heb je onder je dekbedovertrek een kil wit hoeslaken liggen? Deze winter zie je dat een stuk minder. Je ziet steeds vaker hoeslakens die bij de kleur van het dekbedovertrek past. Dit geeft een meer gestylde en warme uitstraling van je slaapkamer. Onze tip is om bij ieder dekbedovertrek dat je hebt een bijpassende kleur hoeslaken aan te schaffen, zodat je slaapkamer er altijd picobello uitziet.

slaapkamer-trends-2017-plaid

Plaids

Ben je iemand die graag een rustige uitstraling wil in de slaapkamer door een effen dekbedovertrek? Deze winter is het helemaal hip om je effen dekbedovertrek verder aan te kleden met behulp van een plaid. Zodoende straalt je dekbedovertrek rust uit, maar wordt hij verder gestyled met een mooi plaid. Uiteraard is je eigen smaak leidend of je je beddengoed wil uitbreiden met een plaid met of zonder print.

In samenwerking met Bedsupply.eu

Comments:

 • 17 januari 2017

  Zo’n extra plaid op het bed is wel gezellig!

  Beantwoorden...
 • Dounia

  17 januari 2017

  Mooie dekbedovertrekken! Goed idee ook om het met de hoeslaken te matchen

  Beantwoorden...
 • 21 januari 2017

  Zo mooi 😉

  Beantwoorden...
 • 30 januari 2017

  Zo een levensechte print vind ik persoonlijk geweldig. En in de winter lig ik graag in bed te lezen of te schrijven aan mijn boek of website. Hoewel het gebreide deken ook leuk is.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts