BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  De voordelen van Sim-Only

Wanneer je niet wilt betalen voor een relatief duur abonnement vanwege de kosten van de smartphone die er aan vast zit, is een sim only abonnement iets voor jou. Bij een sim only abonnement koop je een simkaart die je in iedere gewenste simlockvrije mobiel kunt stoppen. Dit kunnen nieuwe smartphones zijn, maar ook modellen die tweedehands of refurbished zijn. De overweging is dus een goedkoop abonnement en het zelf regelen van een iPhone, of een duur abonnement waarbij een telefoon is inbegrepen.

Keuzevrijheid met sim only
Hoewel het aanbod van abonnementen met telefoon enorm is, is het niet te vergelijken met het aanbod van sim only abonnementen. In plaats van de afhankelijkheid van een provider die een bepaald abonnement met telefoon aanbiedt, heb je met een sim only abonnement veel meer keuzevrijheid. Zo kun je kiezen uit elke provider, omdat je niet op zoek bent naar een telefoon, maar alleen naar een abonnement.

Aan te raden is om een van de grote providers, zoals KPN, T-Mobile, Vodafone of Tele2 te kiezen. Deze grote providers hebben een eigen netwerk waar andere providers gebruik van maken. De dekking van mobiele netwerken van deze grote providers ligt over het algemeen tussen de 90 en 95%.

Flexibiliteit met sim only
Niet alleen ben je vrijer in de keuze tussen providers, maar vooral in het type abonnement. Bel je bijvoorbeeld bijna exact dezelfde hoeveelheid minuten per maand, dan kun je daar heel precies een abonnement voor samenstellen. In de meeste gevallen wordt dit een langlopend sim only abonnement. Bel en internet je elke maand andere hoeveelheden, dan is het juist aantrekkelijker om een maandelijks abonnement af te sluiten.

Verblijf je regelmatig in het buitenland? Of vind jij het fijn regelmatig naar het buitenland te gaan voor een korte vakantie, familiebezoek of een feestje? Dan is het goed om te weten dat er ook daarvoor verschillende abonnementsvormen zijn.

Populaire combinaties met sim only
Sim-only met onbeperkt data is momenteel een populair abonnement. Maar het personaliseren van een sim only abonnement gaat veel verder dan alleen belminuten en mobiele data. Veel sim only aanbiedingen kunnen namelijk ook worden gecombineerd met streamingdiensten en ook met een Alles-in-1 pakket. Onbeperkt bellen, sms’en en internetten met 5G. Altijd en overal bereik. Lekker lang bellen met je vrienden, urenlang scrollen op sociale media en languit in de bank hangen om een interessante documentaire te streamen. Ben jij op zoek naar zulke geweldige combinaties? Neem dan even de tijd om de verschillende combinaties met sim only-abonnementen te onderzoeken.

Bron afbeelding: Suphaksorn Thongwongboot / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts