BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Deze cadeaus geef je een vrouw die alles al heeft

Een cadeau bedenken voor iemand die dicht bij je staat kan best wel moeilijk zijn. Je hebt het vast al eens gedacht; “deze vrouw heeft alles al”. Misschien hebben ze het zelf wel eens gezegd, toen je vroeg wat ze voor cadeautje wilden. Het kan best moeilijk zijn om een origineel presentje te bedenken, maar er zijn altijd cadeaus waar iedereen blij van wordt. Bij deze een lijstje waar veel vrouwen blij van worden, ook als ze alles al hebben.

1. Diamonds are a girl’s best friend
Alles wat glimt, daar worden vrouwen blij van. De meesten, in ieder geval. Doe eens gek en koop een diamanten ring voor de dame in kwestie, maar wel alleen als je haar goed kent en je budget het natuurlijk toelaat. Anders is het wellicht iets too much.

2. Sieraden zijn altijd goed
Er zijn vrouwen die niet genoeg kunnen krijgen van ringen, armbanden, oorbellen en allerlei andere accessoires. Dames sieraden zijn dus altijd goed, ook als ze al tien paar oorbellen en vijf armbanden heeft.

3. Een mooi tafelboek
Tafelboeken zijn ontzettend hip en zijn echte blikvangers in een ruimte. Je kunt een tafelboek kopen in haar interessegebied, zoals mode, reizen of koken. Zo kan ze dit boek mooi tentoonstellen op haar koffietafel of in een open boekenkast.

4. Heerlijk geurende kaarsen
Welke vrouw houdt er nu niet van kaarsen? Zeker als ze heerlijk ruiken. Pas wel op met de geur van de kaarsen, want niet iedereen houdt van ontzettend zoete, net-uit-de-oven-koekjes geurkaarsen. Koop deze enkel als je zeker weet dat ze dit lekker vindt.

5. Een mooie plant
Planten worden altijd goed ontvangen, zeker als deze mooie kleuren heeft of goed in het interieur past. Heeft ze het toevallig laatst over een specifieke plant gehad of heb je een plant die je aan haar doet denken? Perfect! Dan heb je ook nog een cadeau met persoonlijke touch.

6. Een uitje
Wil je wat meer quality time spenderen met de dame in kwestie? Geef haar dan een tegoedbon om een leuk uitje samen te doen. Lekker shoppen in de stad of een gezellige high tea gaat er altijd wel in.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts