BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Dit mag niet ontbreken in je thuiskantoor

Het is natuurlijk heerlijk om (af en toe) thuis te kunnen werken in je eigen thuiskantoor. Maar je moet natuurlijk wel alle benodigdheden in huis hebben om goed aan de slag te kunnen gaan. Zolang de volgende items niet ontbreken in je thuiskantoor, zit jij gebakken.

1. Een printer

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar je moet natuurlijk ook kunnen printen wanneer dit nodig is. De nieuwe HP printer biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een print abonnement.

Met HP Instant Ink geeft je HP printer direct een signaal af wanneer de cartridges bijna leeg zijn. Je krijgt de nieuwe cartridges vervolgens automatisch toegestuurd, inclusief een handige retourenvelop op de oude cartridges gratis mee terug te sturen.

2. De juiste bureaustoel

Nu kan het uit gemak wel handig zijn om gewoon een stoel van de keukentafel weg te pakken, maar een goede bureaustoel is toch erg belangrijk. Door continu goed te zitten zorg je ervoor dat je eventueel rug, nek en zelfs knieklachten voorkomt. Bespaar dus ook niet teveel op een goede bureaustoel, je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn!

3. Opbergruimte

Misschien houd je je eigen belastingen bij, heb je andere belangrijke formulieren of gewoon ongelooflijk veel papierwerk dat opgeborgen moet worden. Voldoende opbergruimte zorgt ervoor dat je kantoor overzichtelijk en opgeruimd blijft en je makkelijk en met een goed gevoel aan het werk kunt gaan.

4. Kantoor accessoires

Ook de benodigde accessoires zijn natuurlijk erg belangrijk. Denk aan de basics zoals mappen, binders en kladblokken, maar ook accessoires zoals nietmachines, perforators en eventueel zelfs enveloppen en postzegels. Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt.

5. Een vloerkleed

Niet alleen zorgt een vloerkleed dat de ruimte er sfeervol en aangenaam uitziet, het zorgt er ook voor dat de vloer niet teveel beschadigd. Dat rollen met die bureaustoel is misschien erg makkelijk, maar je vloer kan er flink onder leiden. Een vloerkleed voorkomt schade aan de vloer en zorgt ervoor dat de wieltjes van je bureaustoel langer mee kunnen.

6. Groen in huis

Als kers op de taart moet je thuiskantoor natuurlijk aangenaam aanvoelen. In Denemarken noemen ze dit dan ook het Hygge gevoel. Gezellig, fijn en verwelkomend.

Door planten in je kantoor te plaatsen geef je het niet alleen een fijne sfeer, maar zorg je ook voor een goede luchtkwaliteit. Dit bevordert de efficiëntie en levert in het algemeen betere eindresultaten op. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook gewoon erg gezellig uit!

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts