BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  DIY: van decoratie-woorden tot sieradenhanger

Een tijd geleden liep ik een keer door de Action toen ik ineens op houten decoratie-woorden stuitte. ‘Hé, hier kan ik een sieradenhanger van maken!’ dacht ik. Mijn sieraden hadden nog niet echt een plekje in mijn kamer. De helft lag in mijn sieradendoos, een kwart zat in een bewaardoosje en de andere kwart lag verspreid in mijn kast. Hmm dat moest anders!

De decoratie-woorden koste rond de 3 euro per stuk. Ze hadden leuke woorden, als Smile, Enjoy, Love, Dream en Relax. Ik denk niet meer dat ze verkrijgbaar zijn bij de Action, maar je zou het bij de Blokker kunnen proberen of online.

Wat heb je allemaal nodig?

  • houten decoratie woorden
  • spijkers
  • een hamer

Van tevoren is het handig om te bedenken hoeveel sieraden je precies op de decoratie-woorden wilt hebben. Een paar eyecatchers, of een groot deel van je sieradencollectie? Ikzelf heb 5 spijkers op Enjoy en Relax getimmerd en 4 spijkers op Love. Als mijn sieraden-collectie groter wordt kan ik nog altijd extra spijkers erbij timmeren.

Zet wat spijkers op de gedachte hoogte aan de muur en kijk of de decoratie-woorden er precies op passen. Eenmaal tevreden met het resultaat is het tijd om te timmeren!

Hang de decoratie-woorden aan de muur en dan is het een kwestie van je sieraden op te hangen!

Het is onwijs makkelijk te maken en kost je maar enkele euro’s. Op deze sieradenhanger kan je je eyecatchers tentoonstellen of de sieraden die je het meeste draagt uit je collectie ophangen. Ikzelf heb de meeste van mijn armbanden erop gehangen, omdat ik daar nog niet echt een plekje voor had. Weet je trouwens wat ook handig is aan deze sieradenhanger? De meeste sieradendisplays of -rekjes zijn niet heel ‘hoog’ waardoor lange kettingen niet mooi op de hanger kunnen hangen. Meestal wordt het een rommeltje (althans bij mij). Bij deze zelfgemaakte sieradenhanger heb ik dat probleem gelukkig niet. Dus als jij veel kettingen hebt die nog geen mooi plekje hebben dan is dit wellicht een uitkomst voor jou!

Wat vinden jullie van dit idee? Hoe bergen jullie je sieraden op? Zou je vaker DIY’s willen zien? Laat het achter in de comments!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts