Do It Yourself City Journal: Dit is mijn Parijs


 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-1_zps1modtq28.png

Inkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken. Reisgidsuitgever Mo’Media is met een nieuw concept gekomen op het gebied van reizen: de Do It Yourself City Journals. Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadgidsen ineen met leuke illustraties en weetjes over de stad.

 photo do-it-yourself-journal-dit-is-mijn-parijs-doeboek-stadsgids-review_zpsu30zcx3e.png

De nieuwe reeks van Mo’Media begint met 3 nieuwe titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs. Zoals de naam al wellicht doet vermoeden, bepaal jij wat er in jouw reisgids komt te staan. De Do It Yourself City Journal bevat to-do-lijstjes en leuke hotspots, maar er is ook genoeg ruimte voor je eigen persoonlijke verhalen, foto’s, kaartjes, souvenirs en tekeningen. Op deze manier kan je van je stadsgids een bewaarboek maken vol herinneringen aan de stad.

Benieuwd wat je allemaal met een DIY City Journal kunt doen? Bekijk de video en onderstaande foto’s!

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-2_zpsmlewmv7g.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-3_zpsdedyhssp.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-6_zpsoq7pr0vd.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-5_zpsoldwd1jd.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-4_zpsrtuozecl.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-7_zpspy1etjyf.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-8_zpsl1ppowld.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-9_zpsnxdykr1b.png

Ik vind het echt een origineel en tof idee! Een mooie reisgids voor creatieve reizigers die hun herinnering aan de citytrip 100 % memorabel willen maken. Het doet me een beetje denken aan de kleurboeken voor volwassenen, die momenteel erg gehyped zijn. Nu alleen nog een tripje naar Parijs zodat ik mijn reisgids kan invullen!

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek_zpsodsczdez.png

Ben je fan geworden? De allereerste 3 Do It Yourself City Journals: “Dit is mijn Berlijn”, “Dit is mijn Parijs” en “Dit is mijn Londen”, zijn voor €14,95 verkrijgbaar in boekhandels, warenhuizen en via hun website.

Wat vind jij van de Do It Yourself City Journals? 

Dit product heb ik ontvangen ter review

14 gedachten over “Do It Yourself City Journal: Dit is mijn Parijs”

  1. Ohhh wat leuk gedaan! Ik denk wel een beetje voor een jonge doelgroep, toen ik een jaar of 14 was, was ik groot fan van dit soort invuldingen. Al zou ik het van New York (blijft toch mijn favo stad) wel heel erg leuk vinden denk ik.

  2. Wat een superleuk concept zeg! Ik denk dat dit vooral ook voor kinderen/tieners erg leuk zal zijn! Of gewoon voor het hele gezin, dan heeft iedereen er iets aan 🙂

  3. Oh wat leuk! Ik vindt het altijd leuk om reisgidsen te bekijken en er dan zelf een maken met je eigen tips! Ook maak ik meestal als ik op vakantie ga een reisdagboek dan is dit weer eens wat anders.
    Ik hoop dat er binnenkort ook een van new York bijkomt.
    Kan ik die mooi maken als ik er weer heen ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *