BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Do It Yourself City Journal: Dit is mijn Parijs

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-1_zps1modtq28.png

Inkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken. Reisgidsuitgever Mo’Media is met een nieuw concept gekomen op het gebied van reizen: de Do It Yourself City Journals. Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadgidsen ineen met leuke illustraties en weetjes over de stad.

 photo do-it-yourself-journal-dit-is-mijn-parijs-doeboek-stadsgids-review_zpsu30zcx3e.png

De nieuwe reeks van Mo’Media begint met 3 nieuwe titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs. Zoals de naam al wellicht doet vermoeden, bepaal jij wat er in jouw reisgids komt te staan. De Do It Yourself City Journal bevat to-do-lijstjes en leuke hotspots, maar er is ook genoeg ruimte voor je eigen persoonlijke verhalen, foto’s, kaartjes, souvenirs en tekeningen. Op deze manier kan je van je stadsgids een bewaarboek maken vol herinneringen aan de stad.

Benieuwd wat je allemaal met een DIY City Journal kunt doen? Bekijk de video en onderstaande foto’s!

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-2_zpsmlewmv7g.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-3_zpsdedyhssp.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-6_zpsoq7pr0vd.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-5_zpsoldwd1jd.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-4_zpsrtuozecl.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-7_zpspy1etjyf.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-8_zpsl1ppowld.png

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek-9_zpsnxdykr1b.png

Ik vind het echt een origineel en tof idee! Een mooie reisgids voor creatieve reizigers die hun herinnering aan de citytrip 100 % memorabel willen maken. Het doet me een beetje denken aan de kleurboeken voor volwassenen, die momenteel erg gehyped zijn. Nu alleen nog een tripje naar Parijs zodat ik mijn reisgids kan invullen!

 photo do-it-yourself-city-journal-dit-is-mijn-parijs-reisdagboek_zpsodsczdez.png

Ben je fan geworden? De allereerste 3 Do It Yourself City Journals: “Dit is mijn Berlijn”, “Dit is mijn Parijs” en “Dit is mijn Londen”, zijn voor €14,95 verkrijgbaar in boekhandels, warenhuizen en via hun website.

Wat vind jij van de Do It Yourself City Journals? 

Dit product heb ik ontvangen ter review

Comments:

 • 7 mei 2015

  Dat is een leuk concept! Heel tof als je een stad bezoekt en er een mooi naslagwerk van wilt maken. Ik zou voor die van London gaan, daar ga ik hopelijk dit jaar heen :).

  Beantwoorden...
 • 7 mei 2015

  Zo leuk en ook heel handig!

  Beantwoorden...
 • 7 mei 2015

  Wat een leuk boekje! Ik ben benieuwd of ze met meer steden gaan komen.

  Beantwoorden...
  • Bo

   7 mei 2015

   Die komen er zeker. Volgens mij komen ze binnenkort met een New York City Journal.

   Beantwoorden...
 • 7 mei 2015

  Wat leuk! De perfect cadeau om aan iemand te geven.

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Een zeer leuk idee, vooral die mannetjes tekenen. Het creatieve met het informatieve- dit is echt iets voor mijn moeder!

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Wat een tof boekje! Erg leuk.

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Dit is een super leuk boekje! 🙂

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Ah wat leuk! Een supermooie herinnering zo.

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Ohhh wat leuk gedaan! Ik denk wel een beetje voor een jonge doelgroep, toen ik een jaar of 14 was, was ik groot fan van dit soort invuldingen. Al zou ik het van New York (blijft toch mijn favo stad) wel heel erg leuk vinden denk ik.

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Wat een superleuk concept zeg! Ik denk dat dit vooral ook voor kinderen/tieners erg leuk zal zijn! Of gewoon voor het hele gezin, dan heeft iedereen er iets aan 🙂

  Beantwoorden...
 • 8 mei 2015

  Wat een leuk idee, een boek vol herinneringen 🙂

  Beantwoorden...
 • 15 mei 2015

  Wat leuk! Als ik nog eens naar Parijs of Londen ga, koop ik deze zeker. Zo fijn!

  Beantwoorden...
 • Jasmijn

  10 juni 2015

  Oh wat leuk! Ik vindt het altijd leuk om reisgidsen te bekijken en er dan zelf een maken met je eigen tips! Ook maak ik meestal als ik op vakantie ga een reisdagboek dan is dit weer eens wat anders.
  Ik hoop dat er binnenkort ook een van new York bijkomt.
  Kan ik die mooi maken als ik er weer heen ga.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts