BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  e.l.f. baked highlighter Moonlight Pearls

elf-baked-highlighter-5

Al een tijdje opzoek naar een budgetproof dupe van MAC Soft & Gentle? Probeer dan eens deze e.l.f. baked highlighter in de kleur Moonlight Pearls. Dit pareltje kost slechts vier euro en komt volgens velen aardig in de buurt van de populaire MAC highlighter…

elf-baked-highlighter-2

De baked highlighter komt in een zwarte verpakking met op de achterkant de naam van de kleur. Ik heb de kleur Moonlight Pearls gekozen, maar hij is ook in de kleur Pink Diamonds en Blush Gems verkrijgbaar.

elf-baked-highlighter-3

Deze highlighter komt uit de Studio lijn. Producten uit deze lijn zijn duurder dan de bekende e.l.f. 1-euro lijn en kosten circa €4,- of duurder. Het is een ‘baked’ highlighter, wat betekent dat het product in de oven op lage temperatuur is gebakken.

elf-baked-highlighter-6

Dit product is totaal niet korrelig, hij voelt juist heel zacht aan. Als je een beetje product op je vingertop neemt, zie je dat het met de pigmentatie ook prima zit. Voor een meer intens effect kun je je kwast vochtig maken, maar je kunt het ook droog met je vingertoppen aanbrengen voor een subtiel effect. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste optie.

elf-baked-highlighter-swatch-1

elf-baked-highlighter-moonlight-pearls

nadat ik het een beetje heb uitgeveegd (met flits)

De e.l.f. Baked Highlighter Moonlight Pearls lijkt in de verpakking warm van kleur, maar zodra ik hem op de huid aanbreng oogt hij toch wat koeler. Het product bevat veel kleine glitters die voor een mooie glans op de huid zorgen. Ik vind het echt een mooie basic highlighter die iedereen denk ik wel goed zal staan. Op de bovenstaande foto’s heb ik hem wat heftiger aangebracht dan normaal zodat je het effect kan zien, maar je kunt hem ook lichtjes aanbrengen voor een subtiele glow. Jep, ik heb weer een budget favoriet erbij!

elf-baked-highlighter-review-

De Baked Highlighter van e.l.f  (5 gram) kost €4,00 en kan je in NL bestellen op eyeslipsface.nl en in BE op eyeslipsface.be.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts