e.l.f. palette met 32 oogschaduwen


 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-doosje_zpsddb78406.png

In mijn vorige e.l.f. artikel liet ik jullie mijn bestelling zien en plaatste er korte reviews over. Dit 32-delig oogschaduwpalette zat er ook in, maar die heeft toch echt wel een aparte blogpost verdient. Dit palette is in twee varianten beschikbaar, Natural en Summer. Ik ben meer van de neutrale kleuren dus koos ik uiteraard voor het Natural palette. Nu eens kijken of dit product ook echt wat is!

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-naturel_zpsb8b22d46.png

Het palette wordt geleverd in een witte verpakking. Het plastic doosje is niet heel groot, waardoor je hem makkelijk in je tas kunt meenemen.

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches_zps1b8171d1.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-kleuren_zps6626dac7.png

Hier zie je goed welke kleuren allemaal in het palette zitten. De linkerhelft heeft over het algemeen wat lichtere kleuren en de rechterkant iets donkere kleuren. Het zijn allemaal warme en neutrale kleuren die zowel geschikt zijn voor overdag als voor ‘s avonds. Wat me gelijk opviel is dat enkele oogschaduwen helemaal mat zijn en de andere glitters of shimmer bevatten. Dat vind ik altijd fijn aan zulke palettes! Je kunt lekker combineren met diverse finishes voor een mooie ooglook.

 photo eyes-lips-face-producten-review_zps9cfd95d4.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-naturel-brush-professional_zpsa68ac18a.png

Toen ik het palette bestelde had ik geen idee dat er nog een oogschaduwkwast bij zou komen. Je krijgt ook een sponsapplicator erbij (die ik eigenlijk nooit gebruik), maar dus ook een oogschaduwkwast met een aflopende uiteinde. Het is een zacht kwastje, maar toch stevig genoeg om de oogschaduw ermee aan te brengen. Hoe hard ik ook met de kwast over mijn arm wrijf, vallen de haartjes er bij mij echt niet uit. Dit oogschaduwkwastje doet goed z’n werk, ook al kost die maar € 1,00. Deze kwast kun je ook apart in de webshop van e.l.f. kopen.

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-close-up_zps73aba636.png

Op de onderstaande foto’s heb ik de oogschaduw geswatcht in twee á drie laagjes. Over het algemeen is de pigmentatie ook prima in één laag, maar in meerdere laagjes zie je de kleuren en glitters/shimmers op de foto een stuk beter.

 photo eyes-lips-face-swatch_zps06d1a839.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches-6_zps880ca640.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches-1_zpsf5181d23.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches-3_zps27fd3381.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches-2_zps0e4e1079.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches-4_zps65bf384a.png

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-swatches-5_zpsc32d574d.png

Wauw! Ik ben onder de indruk! Normaal heb ik het niet zo op budgetpalettes met veel kleuren, want vaak is de kwaliteit slecht en hebben de oogschaduwen weinig pigmentatie. Dit palette bewijst dat budget niet altijd prut hoeft te zijn. Er zitten ook een paar matte kleuren tussen die nauwelijks gepigmenteerd zijn, maar de meeste kleuren zijn wel goed gepigmenteerd. De ene is wat korreliger dan de ander, maar je kunt er allemaal goed mee werken. En wooow, check die shimmer! De kleuren zijn goed op te bouwen en in combinatie met een oogschaduwbasis blijven ze goed zitten. Voor een palette van € 6,00 had ik dit dus niet verwacht.

 photo eyes-lips-face-elf-oogschaduw-eyeshadow-palette-32-bestellen-review-verpakking-_zps6c0dc0eb.png

Ik ben blij verrast, dit palette is echt van prima kwaliteit. Ideaal voor meiden die voor een lage prijs een mooie palette zoeken met verschillende oogschaduw kleuren óf voor vrouwen die het liefst niet al te felle kleuren dragen en opzoek zijn naar een palette met veel neutrale kleuren. Voor een zacht prijsje heb je 32 oogschaduw kleuren, een sponsapplicator en een oogschaduwkwast die meer dan goed werkt.

Het e.l.f. palette met 32 oogschaduwen kost €6 en kun je in NL bestellen op eyeslipsface.nl en in BE op eyeslipsface.be.

44 gedachten over “e.l.f. palette met 32 oogschaduwen”

  1. Oh prachtig is ie! Ik denk dat ik deze ook ga bestellen, even kijken wat nog meer bij elf. Vind t altijd zo jammer dat je meer verzendkosten betaalt dan voor t product maar in dit geval is t dus echt aantrekkelijk!:)

    1. Ja dat vind ik ook altijd zo jammer dat de verzendkosten hoog zijn! Je zou samen met iemand anders een bestelling kunnen plaatsen en het bedrag delen of gewoon meerdere dingen kunnen bestellen ^_^

  2. Erg mooi palette! Dat er een paar kleurtjes tussen zitten die wat minder gepigmenteerd zijn kan je ook eigenlijk niks van zeggen voor die prijs en de mooie pigmentatie van de andere kleuren.

  3. Waw, dit is echt precies wat ik zoek! Ik draag eigenlijk nooit oogschaduw en zou het wel eens willen gebruiken, maar dan liefst niet meteen te opvallend. Dit palet lijkt me dus perfect 🙂

  4. Wauw, het is echt een prachtige palette! Mooie dagelijkse looks kun je hier ook mee maken, maar door de verschillende kleuren kan je het ook wat kleurrijker maken. Oh waaauwie.. de pigmentatie, cheap en gewoon amazing. Gorgeous!

  5. Het natural palet is net zo mooi als het summer palet, maar wel veel draagbaarder voor elke dag. Staat genoteerd op de wishlist, vooral die donkere kleuren zijn prachtig gepigmenteerd!

  6. Ik vind E.L.F. echt het ideale merk als je wel van make-up houdt, maar er niet (te)veel geld aan uit wil geven. Ook dit palette is goed betaalbaar, en ook nog eens ontzettend mooi! *want*

  7. Ik raak steeds meer geïnteresseerd in make-up en kocht afgelopen week ook mijn eerste oog schaduw kleurtje haha! Ik denk dat ik zeker na de vakantie eens iets ga bestellen bij E.L.F Dan kan ik op een betaalbare manier nieuwe dingen proberen!

  8. echt leuk review. sinds ik je lezen, ben vandaag bestellen en ook nog meer make-up bestellen. ik hoop het dat binnenkort snel ontvangt.. je blog is kei leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *