BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Reistips   >  Een drone meenemen op vakantie voor leuke kiekjes

Herbeleef je vakanties op een later moment nog eens, door video’s te maken tijdens de vakantie. Dit deed je wellicht al met je mobiele telefoon of een losse digitale camera. Heb je echter al eens overwogen om je vakanties vast te leggen met een mini drone?

Het voordeel van zo’n mini drone is dat deze nauwelijks ruimte inneemt in je bagage. Daarbij is de kwaliteit van drones in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Niet alleen maken de drones mooiere beelden, ook zijn ze steeds gemakkelijker te besturen. Je hoeft er niet langer uren voor te oefenen! In dit artikel lees je er meer over.

Beelden met een drone maken is ontzettend leuk
Allereerst is het ontzettend leuk om video’s te maken met een drone. Niet alleen tijdens de vakantie, maar bijvoorbeeld ook in de tuin tijdens een feestje. Of wat te denken van het gebruik van de drone bij een sportwedstrijd van je kinderen? Houd er in dit laatste geval rekening mee, dat het verplicht is om toestemming te vragen aan de mensen die je filmt. Mogelijk vindt niet iedere sporter het prettig dat je opnames maakt van de wedstrijd. Tevens mag je niet overal in Nederland vliegen. Het is belangrijk dit vooraf uit te zoeken, als je op pad gaat met de drone.

Video’s vanuit een heel ander perspectief
De video’s die je met een smartphone maakt zijn ontzettend leuk, wanneer je anderen wilt laten meegenieten van het moois je tijdens je vakantie tegenkomt. Met een drone creëer je video’s vanuit een heel ander perspectief! Het geeft een extra dimensie aan je vakantiebeelden. Daarbij is een video vaak leuker dan enkel losse afbeeldingen. Combineer de video’s die je met je telefoon maakt met de beelden van je drone, om zo tot een unieke vakantievideo te komen. Leuk voor jezelf en om te laten zien aan anderen.

Drones combineren met een GoPro camera
Veel gezinnen en stellen namen al een GoPro camera mee op vakantie. Gebruik de GoPro tijdens een fietstocht door de bossen, tijdens het duiken in zee, enzovoorts. Wist je dat je deze GoPro camera onder sommige drones kunt hangen? Ideaal, wanneer je op zoek bent naar een relatief goedkope drone, maar wel mooie video’s wilt kunnen maken. Vervang de camera die al onder de drone hangt voor je eigen GoPro camera en profiteer van haarscherpe beelden. Een drone bestel je tegenwoordig eenvoudig online. Het aanbod is er zeer groot.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts