BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Een tuin nodig voor gras? Binnenshuis kan ook!

tuin-binnenshuis-groen-gras

Veel mensen nemen een huis in plaats van een appartement, puur omdat ze een tuin willen. Begrijpelijk, maar veel mensen vinden een appartement toch praktischer. Bijvoorbeeld door minder onderhoud, lagere aanschafprijs, enzovoorts. Maar waarom halen we buiten dan niet gewoon naar binnen?

Urban Jungles helemaal hip!

Eén van de vele populaire inrichtingsstijlen van het moment is toch wel Urban Jungle. Ook wel botanic living genoemd. Deze trend omschrijft interieurs waarin heel veel groen is verwerkt. En dan niet enkel in de vorm van een bloemetje en een kamerplant, maar echt in de vorm van interieurbomen, moswanden en hangplanten. Vaak zien we de stijl gepaard gaan met veel cactussen en kunstplantjes. Zo blijft jouw urban jungle ook nog eens lekker onderhoudsvriendelijk.

urban-botanic

Buiten naar binnen, binnen naar buiten

In de zomer zien we al steeds vaker dat mensen hun tuin als een tweede woonkamer inrichten. Een eenvoudig tuinsetje is niet meer voldoende. Tegenwoordig zie je tuinvloerkleden, (tuin)stalampen en zelfs complete tuinkeukens steeds vaker. Maar ook andersom is er een trend: we halen buiten vaak ook naar binnen. Denk aan groenwanden, loungebanken bij het raam, enzovoorts. De Urban Jungle stijl is er een voorbeeld van.

Maar wat nu als je het wat extremer aan wilt pakken? Omdat je een gazonnetje wilt? En misschien zelfs beplanting? …

Kunstgras kan je redden!

Om wat meer “natuur” te hebben bij je huis, kun je eens overwegen om bijvoorbeeld (een gedeelte van) je woonkamer te voorzien van nep gras. Als je een goede leverancier zoekt, is het niet van echt gras te onderscheiden. Het geeft je zonder twijfel een echt buitengevoel, zéker als je in de buurt van een raam zit. Want als de zon binnenvalt op je gazon, waan je je echt buiten… ook al ben je binnen…

Vind je het leggen van een kunstgrasvloer iets te heftig? Dan kun je ook items bekleden met nep gras. Bijvoorbeeld kasten, tafels, krukjes, enzovoorts. Ook zo haal je buiten naar binnen, zonder dat je een gazonnetje in je woonkamer hebt.

Is dit iets voor jou?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts