BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Eigen vruchten plukken in je mini-moestuin met Elho

Het voorjaar staat weer voor onze deur. Wat een feest. Kun jij ook niet wachten om weer lekker met groen in de weer te gaan? Je te omringen met fijne voorjaarsbloeiers? Hoe fijn is het ook om je eigen groenten, fruit en kruiden te verbouwen en te kunnen plukken? Nu in deze dure tijd helemaal een uitkomst.

Denk je dat je dat niet kunt, omdat je groene vingers mist, of geen tuin hebt? Hear hear, het kan dus wel. Elho – bekend van de duurzame bloempotten – heeft een kweekpot waar het iedereen lukt om een mini-moestuin te creëren. Ja, ook jou.

Mini-moestuin voor iedereen
Deze all-in-1 kweekpot maakt het voor de niet-groene vingers onder ons tóch makkelijk om letterlijk je eigen vruchten te kunnen plukken. Tomaatjes, wortel, paprika of kruiden als basilium, munt of rozemarijn, you name it. De uitdaging van teveel water in de pot gieten – of juist te weinig – kennen we allemaal.

De elho kweekpot heeft een geïntegreerd waterreservoir dat je met een gieter kunt bijvullen. Zo kun je je plantjes dus nooit laten zwemmen. Hoe handig! Over de juiste temperatuur voor het groen om goed te kunnen groeien, hoef je je ook geen zorgen te maken. Het kweekhuis zorgt voor het perfecte klimaat. Mocht je buiten gaan kweken, dan beschermt dit ook tegen hongerige vogels, regen en direct zonlicht.

Nu gaan we al heerlijk richting voorjaar, maar we weten het: ‘maart roert zijn staart’ en ‘april doet ook nog wat hij wil’. Mocht er toch nog vorst in de grond komen, deze kweekpot – gemaakt van 100% gerecycled plastic – laat zich niet snel van zijn stuk brengen. Vriest het goed, zorg dan voor een beschut plekje.

Elho’s missie is om zoveel mogelijk mensen te omringen met groen en daarom maken ze het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen om hiervan te genieten. Zelfs dus van je eigen groenten, fruit en kruiden.

Eigen vruchten plukken
Op de zakjes met de zaadjes vind je per groente, fruit of kruiden de beste zaaitijd en hoe lang het gemiddeld duurt voordat je kunt oogsten. Pak de kweekpot erbij, zoek een mooi plekje en ga aan de slag. Af en toe het waterreservoir bijvullen, een beetje liefde geven en….plukken maar!

Let spring begin! De elho all-in-1 kweekpot is vanaf €10,99 te verkrijgen.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts