BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Mama en Kids   >  Elektrische mamafiets voor drukke moeders

Moeder zijn, is het mooiste cadeau dat een vrouw zich kan wensen. Maar dat betekent niet dat het altijd eenvoudig is. De kinderen hebben veel energie en ze hebben altijd aandacht nodig. Daarbij breng je ze misschien van school naar de voetbaltraining en zwemlessen. Naast het moeder zijn, werk je misschien ook nog en je komt simpelweg tijd te kort. Aan het eind van de avond lig je gesloopt in je bed om vervolgens de volgende dag er weer tegenaan te gaan. Met de elektrische mamafietsen van bv. Stella maak je je dag een stuk gemakkelijker. Lees hier de 3 voordelen van de elektrische mamafiets.

Je bent sneller op een elektrische mamafiets
De snelheid van de elektrische mamafiets is een groot voordeel. Als je van hot naar her moet fietsen, is het fijn als je daar niet al te lang over doet. Boodschappen doen neemt niet meer zo lang in beslag en met je elektrische mamafiets fiets je gemakkelijk langs andere fietsers. Wil je een klein beetje ondersteuning of zet je de motor volledig aan, dat is helemaal aan jou. Met een maximale snelheid van 25 km/u kun je dus in een rap tempo stad en land af fietsen.

Veiligheid staat voorop
Veiligheid voor zowel jouw kind, als voor jouzelf staat voorop bij de elektrische mamafietsen van Stella. Vervoer jouw kind in een betrouwbare fiets speciaal gemaakt voor moeders. Met een extra sterk frame, extra sterke banden en spaken om meer gewicht te kunnen dragen, is jouw elektrische mamafiets klaar voor de rit. Door een dubbele standaard en een stuurslot, kiepert de fiets niet om. Tot slot is er genoeg ruimte voor een kinderstoeltje op de elektrische mamafiets.

Comfortabel fietsen
Comfort is key. Eén of twee kinderen vervoeren op de elektrische mamafiets gaat moeiteloos. Door de motor die jou ondersteunt, hoef je niet harder te trappen. Tegen een heuvel op of tegen de wind in fietsen? Dat is geen probleem met de elektrische mamafiets. Een lage instap zorgt ervoor dat opstappen een eitje is en een vering in het zadel zorgt voor demping. Kortom, een fiets die comfortabeler is dan deze kun je hoogstwaarschijnlijk niet vinden.

Deze elektrische mamafiets is alles wat je zoekt in een fiets waar jij je kind op vervoert. Bekijk het aanbod bij Stella en oriënteer welke elektrische mamafiets het beste bij jou past. Vraag advies aan de specialisten en kies de perfecte fiets!

In samenwerking met Stella

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts