ELF Shimmering Facial Whip – Lilac Petal


 photo elf-highliter-lilac-petal-review_zps86739223.png

Nadat ik afgelopen woensdag van de tandarts kwam haalde ik mijn pakketje op bij de buren. Wat zat erin? Na het klungelen aan het pakket zag ik dat het mijn eerste ELF bestelling was! Het merk Eyes Lips Face (e.l.f.) kennen de meeste denk ik wel. Het is een redelijk fijn budgetmerk met een heel scala aan producten voor één euro. Naast de 1-euro lijn hebben ze ook een minerale lijn en een Studio lijn. Eén van de producten die in het pakketje zat was de shimmering facial whip in de kleur ‘Lilac petal’.

Wat E.L.F. erover zegt:

“Met dit multifunctionele, compacte kleurtje, rijk aan vitamine B, C en E, krijgt u een stralende en zachte huid die niet plakkerig aanvoelt.”

 photo elf-shimmering-facial-whip-lilacpetal-review_zps9898f965.png

Een vloeibare highlighter had ik nog niet in mijn stash, dus ik koos voor deze shimmering facial whip. De highlighter komt in een kleine doorzichtige tube die een dunne spuitmond heeft. Zo kan je redelijk nauwkeurig doseren en daarnaast is het ook hygiënisch. De inhoud is 9.5 gram.

Ze zeggen dat ELF Shimmering Facial Whip – Lilac Petal de dupe van Benefit High Beam is, maar ik heb daar zelf geen ervaring mee dus ik kan het helaas niet vergelijken. Je kunt deze highlighter op je ogen, gezicht en lippen aanbrengen en dat maakt hem dus multifunctioneel. Handig voor op vakantie!

 photo elf-swatch-lilac-petal-shimmering_zps1f570886.png

De highlighter ziet er ongeblend zo uit. Het heeft een opvallende citrusgeur die wellicht niet iedereen prettig zal vinden. Het ruikt een beetje naar zoete sinaasappel. Ik ben er zelf niet zo’n fan van.

 photo elf-swatch-facial-whip-lilac_zps69e43075.png

De consistentie is lekker romig, een beetje dik, en het bevat vooral veel shimmer. De shimmer is intens en je hebt echt maar een kleine hoeveelheid nodig om het gewenste effect te bereiken. Met mate gebruiken is de boodschap.

 photo elf-facial-whip-shimmer-swatch_zps30b1fbd3.png

Dit is het effect op de huid in daglicht. Een mooie oudrozige glans. Het was wat moeilijk om de precieze kleur zo goed mogelijk vast te leggen, maar uiteindelijk is het nog best aardig gelukt!

 photo elf-swatch-lilac-petal_zpsd72c8836.png

En zo ziet het er uit met flits! Een shimmer waar je U tegen zegt! De pigmentatie is duidelijk aanwezig, de shimmer kun je makkelijk opbouwen, blijft redelijk goed zitten, het is zuinig in gebruik en het is makkelijk te blenden. Ik gebruik hem zelf niet op mijn lippen of oogleden, maar op het hoogste punt van mijn jukbeenderen.

Is het €1,- waard ? Uhh…HELL TO THE YEAH! Voor zo’n prijs is het echt een top budgetproduct. De Shimmering Facial Whip is te koop op de website van e.l.f. en is verkrijgbaar in nog zes andere kleuren: Pink Lemonade, Citrus, Persimmon, Camilia en Toasted. De verzendkosten zijn alleen best hoog, namelijk €6,95. Een optie is om samen met je moeder, zus of vriendinnen te bestellen waardoor het in verhouding minder duur is. Of maak een wishlist en bestel alles in één keer!

Gebruik jij liever een vloeibare highlighter of een een highlighter in poedervorm?

36 gedachten over “ELF Shimmering Facial Whip – Lilac Petal”

  1. Elf lijkt me een fijn merk, ik vond idd de verzend kosten erg hoog en heb daarom niks gekocht daar. Zelf gebruik ik een poeder highlighter, ik heb nog nooit een vloeibare geprobeerd. Maar deze ziet er wel goed uit (:! En dat voor die prijs!

  2. Oeee, wat een mooie highlighter, zeker voor die prijs!! De verzendkosten staan me alleen altijd zo tegen bij ELF. Je moet echt wel wat meer bestellen, voor één product vind ik €7,- echt te veel, jammer.. 🙁

  3. Ik kende het nog niet! Ik ga eens kijken want lijkt me heel fijn merk en dat voor die prijs! Echt een mooi effect die shimmering 🙂 wel jammer van de verzendkosten!

  4. Zo dan, daar komt aardig wat glitz vanaf! Als mijn Essence I love Runway highlighter op is ga ik deze eens proberen. Zie ik er weer uit als een kerstbal, zoals mijn vriend altijd zegt 😉

  5. Ik heb deze en golden peach ik bestel nu ongever al 3 jaar bij e.l.f. ik vind het een top site! Ook hun euro lijn borstels voor de ogen is super! Betaalbaar en cute met de parelglans witte steel haha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *