BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  ELLE ♥ Truly Yours November Box 2012

Photobucket

Whiiiiii, de truly yours box van de maand november! Jonge, jonge wat keek ik hier naar uit. Het is een speciale box, want…deze was ontworpen in samenwerking met ELLE! Niet alleen ontvangen de Truly Yours abonnees deze maand de box vol luxe samples, óók krijgen ze de ELLE van December (waarde van €4,99) erbij. Benieuwd wat er deze maand in mijn gepersonaliseerde truly yours box zat? Kijk dan snel mee!

Waarschuwing: verwacht jij ook een truly yours box deze maand, maar heb je hem nog niet ontvangen? Lees dan niet verder, want anders verpest ik het verrassingseffect voor je. Laat de verrassing niet bederven en hou het nog even spannend voor jezelf…als je dat tenminste lukt ;-).

Photobucket

De box ziet er deze maand iets anders uit. De bovenkant is voorzien van een ELLE afbeelding en de rest van de box is lekker knalroze. Mooi!

Photobucket

Het eerste wat me opvalt is dat er helaas dit keer geen fullsize producten in de box zitten. Wel zie ik een aantal luxe samples die ik graag wil uitproberen. Laten we kijken naar de inhoud!

Photobucket

GOLDWELL DUALSENSES ULTRA VOLUME 60 SEC TREATMENT
What it says: Floep: dik, bouncy catwalkhaar in een minuut! Wie droomt van zo’n mirakel probeert deze treatment, packed met mineralen die je haar verdikken en verstevigen. Dat doet wat voor je.
What I say: Ik heb van mijzelf al erg dik en volumineus haar dus deze treatment heb ik eigenlijk niet nodig. Ik geef deze weg aan een vriendin, aangezien ze best dun haar heeft. Ik ben benieuwd wat zij er van gaat vinden!

Photobucket

BIOSILK SILK THERAPY
What it says: Doet je haar of het een winterdepressie heeft? Zet de hulptroepen van Biosilk in. Een leave-in treatment dat je lokken repareert en zijdezacht maakt is alles wat een uitgeblust bosje nodig heeft.
What I say: Biosilk silk therapy…I love it! Ik heb last van droog haar en zodra ik het serum heb aangebracht zie je dat mijn haar glanst en veel minder pluizig is. Deze serum is vloeibaar en zeer geconcentreerd. Je hebt maar een paar druppels nodig om je hele haar mee in te smeren. Deze miniatuurflesjes zijn trouwens erg handig, ik neem zo’n flesje meestal mee als ik op vakantie ga.

BALENCIAGA FLORABOTANICA
What it says: Oeh, wat een intrigerende bloemengeur. Flowery, but not as you know it, dankzij een diepere laag van mint, amber en vetiver. Hypnotiserend lekker goedje in een coutureflesje.
What I say: Dit is een extraatje die in de box zit. De naam Florabotanica zegt het eigen al, deze geur heeft alles te maken met bloemen en botanische tuinen. De geur is bloemig en kruidig. Niet echt heel zoet, maar het heeft wel iets vrouwelijks en romantisch. Een bijzondere geur die je zelf eens moet gaan ruiken.

Photobucket

SÓLEY ORGANICS GLÓEY ZUIVERENDE SCRUB
What it says: Een zuiverende scrub met pepermunt en IJslandse kruiden geeft je huid een verkwikkende linkse directe. Hoera! Een juweeltje van onze IJslandse favoriet Sóley Organics.
What I say: Ik hou van scrubs, dus ik ben ook blij dat er een keer een scrub in de box zit. Deze scrub ruikt erg naar pepermunt waar ik persoonlijk niet echt een fan van ben, maar je spoelt het toch zo weer af dus dan vind ik het niet zo erg. Het is een hele fijne scrub die op milde wijze de dode huidcellen verwijderd. Het is lekker zacht voor mijn huid en laat daarnaast geen trekkerig gevoel achter. Het potje vind ik trouwens erg leuk, zodra die leeg is zal ik hem zeker voor andere dingen gebruiken! De 60 ml scrub kost €33. Omgerekend is deze sample van 15ml dan €8,25 waard.

Photobucket

LANCASTER SKIN THERAPY MASK GEL
What it says: Soms heeft je huid iets extra’s nodig, en dan grijp je dus naar een skin saver als deze: een verkoelend en hydraterend gelmasker. Een shot energie voor de vermoeide huid,basically.
What I say: Naast scrubs hou ik ook erg veel van maskers! Ik kan wel wat extra energie gebruiken om de winterblues tegen te gaan en wellicht dat deze gelmasker kan helpen. Ik ben benieuwd! Dit is een sample, maar het fullsize product kost €35,- voor 50ml.

Photobucket

KIEHL’S MIDNIGHT TREATMENT EYESERUM
What it says: Niet te missen product binnen Kiehl’s alom geroemde Midnight Treatment-lijn is het oogserum, een fantastisch oppeppend nieuwigheidje voor de delicate huid rond de ogen. Met teunisbloem en lavendel, zonder parabenen.
What I say:  Het oogserum komt in een kleine blauwe tube met een spits spuitmondje. De verpakking is handig en je kan makkelijk een kleine hoeveelheid uit de tube halen. Gisteren voor ik ging slapen had ik de oogserum rondom mijn ogen gesmeerd. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, dus met deze sample doe je best lang mee. Hij hydrateert goed, maar ik moet hem nog even goed uitproberen om te zeggen of die wel echt fijn is.

KIEHL’S # 1 LIP BALM VOUCHER
What it says: Lippen om te zoenen: je hebt ze zo én houdt ze bovendien met deze cultbalsem. Een verslavend goed smeersel dat je met deze voucher gratis kunt afhalen bij een Kiehl’s-winkel.
What I say: Als je deze voucher inlevert bij de Kiehl’s stores in Amsterdam of via de webshop (moet je wel iets bijbestellen) krijg je de bekende lipbalm van Kiehl’s helemaal gratis. Helaas is Amsterdam te ver voor mij waardoor ik hem niet kan ophalen. Jammer, jammer! Ik had deze lipbalm graag willen uitproberen, aangezien veel vrouwen er lovend over zijn.

Photobucket

Ook zat er een Benefit-voucher in de box. Tegen inlevering van deze voucher krijg je een gratis make-up demonstratie en een miniatuurmascara van Benefit.

Photobucket

Op het eerste gezicht dacht ik dat deze box zou tegenvallen, maar ik ben toch hartstikke blij met de inhoud. Het zijn echt allemaal luxe samples en er zitten een aantal producten in die ik nooit eerder uit heb geprobeerd. De totale waarde van de box is ruim €65, dus je krijgt echt ontzettend veel terug voor je geld! I like it!

Wil jij ook een truly yours box?

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de truly yours box? Een box  die elke maand thuis wordt bezorgd? Neem dan een kijkje op hun website en bestel er ook één! De truly yours box is verkrijgbaar voor € 14,95 per maand (inclusief verzendkosten), hiervoor krijg je iedere maand een box met minstens 5 beautyproducten bij jou thuis gestuurd. Bevalt de box niet? Dan kan je hem elke maand opzeggen!

Wat vinden jullie van de inhoud van deze maand?

Comments:

 • Sas

  17 november 2012

  Leuke box!

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Ik vind deze editie wel leuk. Ik ben wel benieuwd naar de bio silk. 🙂

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Wat een heerlijk pakketje is het weer!

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Wat een toffe box, leuk ook dat van Benefit. De elle vind ik altijd zo tof 😀

  Beantwoorden...
 • Lhobi

  17 november 2012

  Heb mijn TY box gister ontvangen. Vind het een leuke box dit keer en heel gaaf dat ze een Elle Magazine hebben toegevoegd. Alleen jammer dat je voor die lipbalsem van Kiehl en die ene mascara wat extra moeite moet doen om het te krijgen. Winkels ervan zijn allemaal ver van mijn stadje..

  Beantwoorden...
  • Bo

   17 november 2012

   Ja, vind ik ook jammer. Heb gelukkig toch iemand kunnen vinden die hem voor me wilt halen! (:

   Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Ik vind het nog best een leuke box! Zeker met de mini Biosilk sample, en de benefit voucher voor de mini mascara is echt super leuk! Nog nooit eerder gezien 🙂

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Op het eerste zicht denk je dat de doos tegenvalt, maar inderdaad als je het goed bekijkt is het toch een goede box! Wel jammer dat je de lipbalsem en mascara zelf moet gaan halen.

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Leuke box!

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Ik vind het inderdaad ook nog best wel een toffe box! 🙂

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Leuk dat ze het echt hebben aangepast aan het weer, veel verzorging voor huid en haar tegen de temperatuur. Mooie box!

  Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Leuk zo’n box! ik heb me nog steeds nergens aangemeld haha (:

  Beantwoorden...
  • Bo

   18 november 2012

   Ik zou het een keertje proberen! Gewoon één maand en dan kijken of je het leuk vindt (:

   Beantwoorden...
 • 17 november 2012

  Wat een heerlijke producten.

  Beantwoorden...
 • Deb

  18 november 2012

  Leuke en interessante inhoud!

  Beantwoorden...
 • 18 november 2012

  Ik vind het wel een leuke doos alleen jammer dat van die dingetjes die je kan afhalen zo ver is.

  Beantwoorden...
 • 18 november 2012

  Ziet er tof uit! Alleen al om die mooie roze doos wil ik hem 😛

  Beantwoorden...
 • 18 november 2012

  Mooie spullen zitten erin! Ik twijfel nog of ik m overneem. Misschien als ik een baan heb, dan kan ik het iig betalen 😀

  Beantwoorden...
 • 18 november 2012

  geweldige inhoud en super leuk die samenwerking:)

  Beantwoorden...
 • 18 november 2012

  Leuke inhoud, alleen jammer dat geen fullSize producten. Die biolsilk is erg fijn

  Beantwoorden...
 • 18 november 2012

  Er zitten heel wat leuke dingen in!

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  ziet er goed uit!

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  Er zitten toch best fijne producten in, ook al zijn ze dan niet fullsize. Voorlopig vind ik de Deauty Box nog de betere box.

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  Wat een leuke box!! Die scrub lijkt me heel fijn 🙂

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  Wat een leuke box! Echt super leuk dat er allemaal kleine producten in zitten (:!

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  Leuke spulletjes zitten er in de box! Ik ben wel benieuwd naar de Kiehl’s eyeserum

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  Ik had er inderdaad al een artikel over gelezen, echt een soort van glossybox! Leuke producten, ik vind het wel een beetje raar dat je die kiehl’s balm zelf moet gaan halen of met het bestellen krijgt..

  Beantwoorden...
 • 19 november 2012

  Oeh Biosilk, dat is erg fijn. 🙂 Heb laatst mijn Beautybox opgezegd..ben nog aan het twijfelen welke ik moet nemen. Wel jammer dat er geen fullsize producten inzitten, is dit vaker zo bij Truly Yours?

  Beantwoorden...
 • 20 november 2012

  ik vond het ook een leuke box 🙂

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts