BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Essence Twilight Breaking Dawn Part 2 – Nagellakken

Photobucket

Laatst was er een winactie op Natasjablogt.nl waarbij je twee nagellakjes kon winnen van de Essence Twilight Breaking Dawn collectie. Ik deed mee en ik won! Ik heb alle delen van Twilight gezien (behalve de laatste die ik nog heel graag wil zien) en ik vind deze collectie dan ook superleuk! Jullie hebben de collectie vast al gespot, of zelfs al enkele producten ervan gekocht, in de winkels en vandaag laat ik je de swatches zien van twee lakjes uit de collectie.

In een Twilight collectie horen uiteraard donkere, mysterieuze en dramatische kleuren en dat is vast wat Essence gedacht moet hebben. Naast nagellak hebben ze ook diverse pigments, eyeliners en lipglossjes in de collectie.  Ook niet te vergeten zijn de  mooie blush, lipstick en shimmer powder.

Photobucket

02 Alice Had A Vision – Again en 04 Edward’s Love

Photobucket

Photobucket

Edward’s Love is een zwarte lak met zilveren flecks. Veel zilveren flecks. Jammer dat het me niet lukte om Edwards’s Love goed op de foto te krijgen, want de glitters zijn in ‘real life’ heel mooi. Ik zou deze nagellak alleen zelf niet zo snel dragen. Wel leuk voor erbij! Dit lakje dekt in twee lagen prima en is in een mum van tijd droog.

Photobucket

Photobucket

Alice Had A Vision – Again is een donkerpaarse lak met voornamelijk paarse glitters en een paar blauwe en gouden. Ik draag niet vaak nagellak en als ik het draag dan zijn het meestal naturel tinten. Dit mysterieus lakje ga ik zeker wel dragen, want ik vind deze echt prachtig met al die glitters! Ik heb de eerste foto zonder flits gemaakt en de tweede foto met flits, zodat je de flecks goed kan zien. Dit lakje dekt ook volledig in twee lagen en is snel droog.

De lakken zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in vier kleuren: 01 Jacob’s Protection, 02 Alice Had A Vision – Again, 03 A Piece Of Forever en 04 Edward’s Love. De prijs is per stuk €1,99.

Ben jij een groot Twilight fan of helemaal niet? Wat vinden jullie van deze lakjes? 

Comments:

 • 23 november 2012

  Ik ben een hele grote Twilight fan haha! Aah en ik ben zo jaloers, ik wou de lakjes ook, maar helaas waren ze uitverkocht! Veel plezier bij het kijken van het laatste deel, je gaat het echt geweldig vinden. 😀

  Beantwoorden...
  • Bo

   23 november 2012

   Aaah dat is balen! Ik ben zóóó benieuwd. Veel zeggen dat part 2 nog beter is dan part 1…en die vond ik al zo spannend!

   Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Beide erg mooie kleurtjes!

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Dit zijn zulke mooie lakjes, wat leuk dat je ze hebt gewonnen! Jacobs protection is ook prachtig, maar van deze zou ik voor Edward’s love gaan (vooral door de naam).

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  prachtige lakjes he.. ik heb ze alle vier!!
  ben zelf ook Twilight fan. het laatste deel vd Twilight reeks heb k tijdens de nachtpremiere gezien. en die was echt awesomeee!!
  x

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Nice! x

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Haha, ik schrok me een hoedje van die hand, tot ik doorhad dat ie nep was. De kleurtjes spreken me alletwee wel erg aan, ik ben gek op donkere lakjes en op glitter. Perfecte combinatie!

  Beantwoorden...
  • Bo

   24 november 2012

   Hahah dat is mijn nagelswatcher, omdat ik zelf geen lange en mooie nagels heb.

   Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Ik heb ze ook allebei, Alice had a vision – again vind ik de mooiste, ik vind hem zoo prachtig!

  Beantwoorden...
 • Sas

  24 november 2012

  Zien er mooi uit!

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Ik vind Edwards love toch wel het mooist , hij is erg simpel maar toch leuk !

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Ik wou ze ook kopen, maar helaas was de hele collectie al uitverkocht.
  De film zelf wil ik ook nog graag zien..

  Beantwoorden...
 • Joy

  24 november 2012

  Wauw wat een mooie lakjes! Ik vind Alice Had A Vision toch wel het mooist.

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  super leuke kleurtjes!
  en bedankt voor je reactie op mijn blogg :)!
  au revoir,
  liefs, laila.

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Allebei top!

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Wauw, de paarse nagellak is supermooi!

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Edward’s Love lijkt me een erg mooi lakje voor tijdens de feestdagen!

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  really really like this!

  Beantwoorden...
 • BlogDaph

  24 november 2012

  Edward’s Love vind ik heel erg mooi! Ga zeker kijken of dat ze die nog hebben.

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Ik vind dit echt hele mooi lakjes.

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Ik dacht eerst ‘amai die nagels’, en toen zag ik dat het vals was. hihi. De zwarte vind ik wel mooi. ^^

  Beantwoorden...
  • Bo

   25 november 2012

   Ik zou niet kunnen werken met zulke lange nagels!

   Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Die nagellak vind ik mooi! Ben benieuwd naar de kwaliteit ervan! 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Wauw mooie foto’s! (: ik heb edward’s love ook hihi. erg leuk lakje! & die andere is trouwens ook mooi!

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  Wauw super mooi!
  Ahh ik hou zoveel van twilight ik keek het nooit en een vriendin zei kijk nou is.
  Dus ik kijken deel 1 New moon.
  En nu wil ik meer zien op naar 2 -3 breaking dawn 1-2.
  Edward <3 <3
  Haha

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  Ik ben helemaal geen Twilight fan maar deze lakjes spreken me toch wel heel erg aan, haha. Voornamelijk Alice Had A Vision – Again vind ik supermooi. Eigenlijk mag ik van mezelf geen nagellak meer kopen, want ik heb echt al te veel. Maar deze ga ik gewoon halen denk ik, want ’t is zo’n bijzonder kleurtje!

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  mooie nagellakjes! ♥

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  Alice had a vision – again, is echt een mooi kleurtje! Ik hou niet heel erg van donkere kleuren nagellak, maar deze vind ik wel heel mooi!

  Beantwoorden...
 • N

  25 november 2012

  Ik heb die paarse en vind ‘m best fugly. Te donker naar mijn smaak….
  Leuke blog meid, xxx

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  ze zijn zo mooi, ben zo blij dat ik ze ook gekocht heb 🙂

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  Ik heb eindelijk de collectie weten te bemachtigen. Niet de hele collectie, maar wat ik echt wilde hebben is gelukt!:D
  Ik vind Alice had a vision zo gaaf!

  Beantwoorden...
 • 26 november 2012

  Wauw ‘Edwards love’ is mooi zeg!

  Beantwoorden...
 • 26 november 2012

  Hier word ik zo jaloers van haha, in ons Kruidvat waren ze meteen al weg! :c

  Beantwoorden...
 • 6 december 2012

  Ik heb alleen de donkerblauwe lak met glittertjes.. Helaas. Ik wil nog heel graag de paarse, misschien via Ebay ofzo?

  Beantwoorden...
 • supermegatwilightfan

  6 januari 2013

  weet iemand of ze er nog zijn nu
  want ik wil ze heel graag hebben maar kan ze niet echt vinden

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts