Essence Twilight Breaking Dawn Part 2 – Nagellakken


Photobucket

Laatst was er een winactie op Natasjablogt.nl waarbij je twee nagellakjes kon winnen van de Essence Twilight Breaking Dawn collectie. Ik deed mee en ik won! Ik heb alle delen van Twilight gezien (behalve de laatste die ik nog heel graag wil zien) en ik vind deze collectie dan ook superleuk! Jullie hebben de collectie vast al gespot, of zelfs al enkele producten ervan gekocht, in de winkels en vandaag laat ik je de swatches zien van twee lakjes uit de collectie.

In een Twilight collectie horen uiteraard donkere, mysterieuze en dramatische kleuren en dat is vast wat Essence gedacht moet hebben. Naast nagellak hebben ze ook diverse pigments, eyeliners en lipglossjes in de collectie.  Ook niet te vergeten zijn de  mooie blush, lipstick en shimmer powder.

Photobucket

02 Alice Had A Vision – Again en 04 Edward’s Love

Photobucket

Photobucket

Edward’s Love is een zwarte lak met zilveren flecks. Veel zilveren flecks. Jammer dat het me niet lukte om Edwards’s Love goed op de foto te krijgen, want de glitters zijn in ‘real life’ heel mooi. Ik zou deze nagellak alleen zelf niet zo snel dragen. Wel leuk voor erbij! Dit lakje dekt in twee lagen prima en is in een mum van tijd droog.

Photobucket

Photobucket

Alice Had A Vision – Again is een donkerpaarse lak met voornamelijk paarse glitters en een paar blauwe en gouden. Ik draag niet vaak nagellak en als ik het draag dan zijn het meestal naturel tinten. Dit mysterieus lakje ga ik zeker wel dragen, want ik vind deze echt prachtig met al die glitters! Ik heb de eerste foto zonder flits gemaakt en de tweede foto met flits, zodat je de flecks goed kan zien. Dit lakje dekt ook volledig in twee lagen en is snel droog.

De lakken zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in vier kleuren: 01 Jacob’s Protection, 02 Alice Had A Vision – Again, 03 A Piece Of Forever en 04 Edward’s Love. De prijs is per stuk €1,99.

Ben jij een groot Twilight fan of helemaal niet? Wat vinden jullie van deze lakjes? 

35 gedachten over “Essence Twilight Breaking Dawn Part 2 – Nagellakken”

  1. Ik ben een hele grote Twilight fan haha! Aah en ik ben zo jaloers, ik wou de lakjes ook, maar helaas waren ze uitverkocht! Veel plezier bij het kijken van het laatste deel, je gaat het echt geweldig vinden. 😀

  2. prachtige lakjes he.. ik heb ze alle vier!!
    ben zelf ook Twilight fan. het laatste deel vd Twilight reeks heb k tijdens de nachtpremiere gezien. en die was echt awesomeee!!
    x

  3. Ik ben helemaal geen Twilight fan maar deze lakjes spreken me toch wel heel erg aan, haha. Voornamelijk Alice Had A Vision – Again vind ik supermooi. Eigenlijk mag ik van mezelf geen nagellak meer kopen, want ik heb echt al te veel. Maar deze ga ik gewoon halen denk ik, want ‘t is zo’n bijzonder kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *