BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Fab. smartphone portemonnee

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon-smartphone-zalm_zpsdbcc9afc.png

Fab. vind ik een geweldig merk met onwijs leuke tassen, hoesjes, schoenen, accessoires en noem maar op. Sinds gisteren heb ik deze portemonnee in mijn bezit waar ik helemaal weg van ben. Dit is alleen geen normale portemonnee, maar een smartphone wallet’. Dus naast pasjes, visitekaartjes en geld is er ook nog een vakje voor je telefoon. Deze wallets van Fab. by Fabienne zijn speciaal ontworpen om je smartphone veilig op te bergen, tussen alle andere dingen die je meeneemt.

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon-smartphone-salmon-zalm-tasje_zpsa2e55b60.png

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon-smartphone-salmon-zalm_zps1174e0b6.png

Laat ik eerst even kort wat vertellen over het merk Fab. Het frisse en vrouwelijke tassenlabel Fab. is opgericht door de Amsterdamse Fabienne Chapot. Na een vakantie in Bali heeft ze haar droom kunnen waarmaken: een eigen bedrijf. Inmiddels heeft ze ruim 300 winkels in Nederland en wordt Fab. wereldwijd verkocht in 17 landen. Dit merk biedt prachtige handgemaakte producten van echt leer dat gekenmerkt worden door de vrouwelijke uitstraling en stevigheid.

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon-smartphone-salmon_zpsd2361e31.png

Fab. designs komen recht uit het hart en gaan recht op het hart af. Het hartje dat aan elk product wordt toegevoegd, symboliseert een gelukwens voor degenen die het ontvangen. De Fab. Universal Smartphone Wallet heeft net als hun ontwerper een no-nonsense attitude, maar is wel heel vrouwelijk.

Deze lederen portemonnee is voorzien van metalen studs in de vorm van hartjes wat ik een erg leuke toevoeging vind. De wallet is gemaakt van echt leder en heeft rondom een mooi ontworpen rits. De Smartphone Wallet heeft ook een handige afneembare polsband, om hem gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon-smartphone-zalm-review_zpsb1284bc8.png

  • Smartphones tot 5,4 inch passen in de Fab. wallet
  • Dit product is geschikt voor circa 154 toestellen
  • De hartjes studs zitten doormiddel van een popnagel vast
  • Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en zalm

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon-smartphone_zps0c293f8b.png

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon_zpse1461f01.png

Je kunt tot drie pasjes en visitekaartjes opbergen in de daarvoor bestemde vakjes en er zijn 2 grote vakken aan weerszijden van het smartphone vak in het midden. Er zit nog een extra compartiment aan de buitenkant van de wallet om snel bij bijvoorbeeld je OV-pasje te kunnen. Heel handig!

Soms heb ik gewoon geen zin om een hele tas vol zooi mee te zeulen als ik snel iets wil kopen in de stad. Deze portemonnee is groot genoeg om je telefoon, pasjes én losgeld erin te doen. Huppa, you’re ready to go!

 photo fab-fabienne-portemonnee-clutch-wallet-telefoon_zps17a6b5e7.png

Fab. producten zijn van hoge kwaliteit, maar de prijzen zijn ook vrij hoog vind ik. Voor de meeste portemonnees van dit merk tel je al snel circa € 99,- neer. Aangezien deze Smartphone Wallet minder vakjes en ruimte heeft dan andere Fab. wallets kost deze ook een stuk minder. Op iPhone-cases.nl kun je hem namelijk voor € 49,95 scoren. Naast portemonnees voor je smartphone, verkopen ze ook mooie hoesjes voor je iPhone 5/5S.

Kende jij het merk Fab. al?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts