BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gezond en Welzijn   >  Fit blijven met een volle agenda: zo doe je dat!

Net als iedere andere werkdag gaat op maandagochtend weer de wekker. Tijd om de week weer met goede moed te beginnen en je goede voornemens die je je elke week voorneemt in de praktijk te brengen. Gezond eten en sporten om lekker fit te worden is namelijk je doel. Het lukt je eigenlijk altijd wel om de werkdag goed door te komen.

Ook het avond eten weet je om te turnen tot een gezonde maaltijd, maar dan is het tijd om je hardloopschoenen uit de kast te pakken. En hier wordt het moeilijk. Na een lange dag werken, koken en het huishouden in goede banen leiden is neerploffen op de bank met een reep chocolade en je favoriete show stukken aantrekkelijker toch? Goed nieuws! Je bent niet de enige.

In deze blog geven we je dé workout tip die je makkelijk in je dagelijkse routine kunt passen zonder dat je je hele planning ervoor overhoop hoeft te gooien. Zo kom je toch iedere dag aan voldoende beweging!

Switch it up: pak de fiets
Waarschijnlijk voelde je hem al een beetje aankomen, maar fietsen is écht heel gezond. Je werkt ermee aan je conditie maar ook heeft het grote voordelen voor je fysieke gezondheid. Door regelmatig te fietsen, fiets je je dus eigenlijk fit en gezond. Ook werkt fietsen ontspannend. Op de fiets kun je je hoofd leegmaken en weer even tot jezelf komen na een drukke dag. Fietsen naar het werk is dus ideaal! Je start je dag actief en de terugweg naar huis wordt een moment waarop je de dag kunt verwerken voordat je thuiskomt.

De elektrische fiets voor dames
Het kan natuurlijk zijn dat je nét wat te ver van je werk af woont om de auto of het OV in te ruilen voor de fiets. Ook kan het zijn dat je helemaal geen zin hebt om bezweet aan te komen op het werk. De oplossing voor jou is dan een elektrische fiets voor dames.

Een dames e-bike zorgt er namelijk voor dat die net wat te lange afstand naar het werk goed te doen wordt. Een elektrische damesfiets is namelijk voorzien van trapondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je de hele route een licht steuntje in de rug hebt. Bezweet aankomen op het werk is dankzij deze technologie dan ook verleden tijd. Als je ervoor kiest om elektrisch te fietsen naar het werk kom je dagelijks aan je beweging én het is ook nog eens hartstikke leuk.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts