BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Gardrobe Store voor verrassende, leuke mode

Heel wat hippe mensen die nieuwe kleding willen kopen kijken niet zozeer in de richting van grote en bekende namen, maar willen vooral nieuwe, verrassende pareltjes uit de modewereld ontdekken. Gardrobe Store biedt haar klanten die mogelijkheid. Deze shop beschikt zowel over een online als een offline gedeelte waardoor iedereen geheel naar wens kan shoppen.

Zou je graag de fantastische kledingstukken van Gardrobe Store eerst even willen passen voor ze te kopen? In dat geval kan je daarvoor terecht in de Urban Shopper op Strijp-S, het creatieve hart van Eindhoven! Wij stellen in dit artikel alvast enkele fantastische merken aan je voor die je bij Gardrobe Store kan ontdekken.

gardrobe-store-

Samsoe Samsoe & Hope
Samsoe Samsoe is een internationaal merk die haar roots in Scandinavië heeft en dat zie je maar al te goed. De Scandinavische eenvoud zorgt er voor dat deze collectie bestaat uit zeer toegankelijke stukken die over een minimalistische uitstraling beschikken.

Het merk weet prijs-kwaliteit op perfecte wijze te combineren en biedt een ruime collectie aan boordevol met tijdloze stukken die het hart van heel veel dames ongetwijfeld zal weten te bekoren.

Een tweede merk uit het aanbod van Gardrobe Store luistert naar de naam ‘Hope’ en is afkomstig uit het prachtige, maar ietwat eigenwijze Zweden. Het label ontstond door een creatieve discussie tussen twee vrienden en kenmerkt zich onder meer door het gebruik van onverwachte stoffen.

Ben je op zoek naar kwalitatieve kledingstukken die een mooie basis weten te realiseren in je kleerkast waar je bovendien een leven lang genot van kan ondervinden? Dan is het merk Hope het ontdekken meer dan waard.

gardrobe-store-merken-kleding

Stutterheim & Ganni
Ganni beschikt als modelabel eigenlijk over één zeer duidelijke missie, namelijk het plezieren van dames die geobsedeerd zijn door een stijlvolle uitstraling. Het label heeft haar hoofdkwartier in de Deense hoofdstad Kopenhagen en staat er om bekend steevast kledingstukken uit te brengen die op verschillende manieren gedragen kunnen worden.

Bovendien valt het op dat Ganni zich absoluut niet beperkt tot de standaard, Scandinavische stijl. Haar collecties kunnen misschien nog het best worden omschreven als individueel, gebalanceerd speels en inspirerend. Beslist een merk om bij Gardrobe Store te ontdekken dus!

Er bestaan in deze wereld ongelofelijk veel modemerken die over een indrukwekkende achtergrond beschikken. Dit geldt ook voor Stutterheim. De basis voor dit merk werd gelegd door de Zweed Alexander Stutterheim. Hij vond op een dag een oude regenjas van zijn grootvader die werd gebruikt om in te gaan vissen.

Alexander stelde meteen vast dat het een zeer ‘eerlijk’ kledingstuk was, maar wel enkele aanpassingen kon gebruiken. Deze aanpassingen werden uitgevoerd en al snel werden er 200 van de nieuwe jassen geproduceerd. Het eerlijke karakter van het merk is altijd behouden gebleven waardoor dit een absoluut topmerk is voor zelfbewuste dames.

gardrobestore

Last but not least; Monique van Heist!
Het modelabel Monique van Heist is er één met Nederlandse roots. Ze werd opgericht in het jaar 2004 nadat Monique was afgestudeerd aan de AKI Academy of Fine Arts en ze haar master wist te behalen aan het ‘Fashion Institute Arnhem’.

Het label richt zich in het bijzonder op tijdloze unisex kledingstukken die een perfecte combinatie vormen van een perfecte pasvorm, een luxueuze afwerking evenals tal van leuke details. Deze bijzondere combinatie maakt de kledingstukken van Monique van Heist onmisbaar in elke kleerkast.

Wil jij één of misschien zelfs meerdere van deze bijzondere merken ontdekken? In dat geval ben je bij de Gardrobe Store zeker en vast aan het juiste adres!

In samenwerking met Gardrobe Store

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts