BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Gebruik de juiste huid- en haarverzorgingsproducten

Je besteedt iedere dag de nodige aandacht aan je uiterlijk. Zo sta je voor de spiegel om je haar in model te brengen of je doet je make-up op om er net iets stralender uit te zien. De basis voor een stralend uiterlijk begint echter bij een goede verzorging van je huid en van je haar. Daarom is het ook zo belangrijk om de juiste huid- en haarverzorgingsproducten te gebruiken. Er zijn namelijk allerlei huidtypen en haartypen waarvoor weer andere producten perfect zijn.

Producten voor verschillende haartypen

Het is belangrijk dat je eerst bepaalt wat je haartype is voordat je haarproducten gaat kopen. Heb je bijvoorbeeld droog en breekbaar haar? Of is je haar juist heel vet of misschien wel pluizig? Er zijn voor welk haartype geschikte haarproducten beschikbaar. Als je een thermische of chemische behandeling hebt gehad is het bijvoorbeeld belangrijk je haar extra goed te verzorgen.

Je haarkleur is misschien dof geworden of je haar ziet er futloos uit. Olaplex producten zorgen er in dat geval voor dat je haar weer sterk en gezond wordt, maar ook gaat glanzen. Kijk daarom naar je haartype voor je haarproducten koopt. Weet je het niet helemaal zeker, vraag dan aan je kapper om uitleg.

Zo heb je voor het in model brengen van je haar ook allerlei verschillende producten. Wil je meer volume creëren dan kies je voor mousse en wil je een warrig kapsel dan biedt wax uitkomst.

Producten voor verschillende huidtypen

Net zoals dat er allerlei haartypen zijn, geldt dat eveneens voor huidtypen. Ook voor je huidverzorging is het belangrijk dat je de juiste huidproducten gebruikt. La Roche Posay heeft bijvoorbeeld voor allerlei huidtypen producten ontwikkeld. Als je een droge huid hebt, is het van belang dat je de huid hydrateert. Dat betekent dat je de keuze maakt voor een hydraterende crème.

Heb je een onzuivere huid dan kies je een huidverzorgingsproduct die onzuiverheid tegengaat. Zo zijn er ook huidverzorgingsproducten die veroudering tegengaan en de strijd aangaan met rimpels. Uiteraard zijn er ook producten die speciaal voor de gevoelige huid of vette huid ontwikkeld zijn. Je hoeft alleen maar te kijken naar wat jouw huidtype is om een goede keuze voor huidverzorgingsproducten te maken.

Denk daarbij niet alleen aan de verzorging van je huid als je opstaat, maar ook voordat je gaat slapen. Zorg je goed voor je haar en voor je gezicht dan is dat de beste match om stralend voor de dag te komen.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts