BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Geef je meubels een tweede leven met Engelbert Strauss

engelbert-strauss-motion_538-3

Af en toe hebben je meubels een flinke opknapbeurt nodig. Zo bladdert de verf van tuintafels en stoelen na verloop van tijd behoorlijk af. Hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken. Om de klus te klaren heb je een aantal producten en kledingstukken nodig. Gelukkig kun je daarvoor uitstekend terecht bij Engelbert Strauss.

Zeer gevarieerd aanbod

Bij het onderhouden van meubelen denk je misschien aan de Gamma, Praxis of Karwei. Maar je zou ook eens kunnen kijken bij Engelbert Strauss. In het assortiment van deze winkel raak je werkelijk niet uitgekeken. Je vindt er onder andere beroepskleding voor diverse sectoren, kantoorartikelen, werkschoenen en kantoorartikelen. Het betreft een zeer gevarieerd assortiment, bestaande uit verschillende materialen, kleuren en maten.

Geschikte kleding voor de opknapbeurt

Grote kans dat je bij Engelbert Strauss de beste producten vindt voor meubelonderhoud. Door hun uitstekende kwaliteit bereik je er uiteindelijk een mooi resultaat mee. Zo is het voor een flinke onderhoudsklus praktisch om werkkleding te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige werkbroek met een beschermend gedeelte op de knieën.

Dit is een ideaal kledingstuk wanneer je lang op de grond moet zitten. Het is verkrijgbaar van maat 42 tot maat 60. Of misschien moet je een klus buiten doen terwijl het vrij koud is. In dat geval is het een goed idee om een sweatshirt van polyester katoen of een schipperstrui aan te schaffen. Deze zitten heerlijk zacht en warm, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Materialen voor een succesvolle klus

Misschien ben je al enige tijd op zoek naar bepaalde producten voor het opknappen van je meubels. Denk bijvoorbeeld aan goede kwasten en rollen voor een verfbeurt. Ook dit materiaal vind je bij Engelbert Strauss. Tot de verfproducten behoren onder andere emaillelakkwasten, industriekwasten, verfrollers en radiator-reserverollen. Ook voor de juiste bescherming kun je bij deze winkel uitstekend terecht. Voor de arbeidsveiligheid worden er onder andere handschoenen, oogbescherming, wegwerpkleding en gehoorbescherming aangeboden.

123

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts