BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Interviews en Columns   >  Get to know her better: Laila van Noor el Nisa

get-to-know-her-better-laila-van-noor-el-nisa

Het is tijd voor een nieuw rubriek: Get to know her better! In deze rubriek stel ik vrouwen wat vragen over zichzelf en over willekeurige onderwerpen. Deze eerste editie trap ik af met niemand minder dan Laila Boudadi van blog Noor el Nisa. Ik vroeg haar het hemd van het lijf…

 

Buiten blogger zijn, ben je ook druk bezig met andere dingen. Kun je ons daar iets meer over vertellen?

“Ik ben momenteel aan het afstuderen als apothekersassistente en verder werkte ik als fotografe naast het bloggen. Hiermee ben ik tijdelijk even mee gestopt, omdat mijn studie en blog nu beide op nummer 1 staan.”

Word je wel eens herkend op straat?

“Ja en ik denk sowieso niet dat je als blogger hier aan kunt wennen. Het blijft gek om je volgers/bezoekers in levende lijve tegen te komen dan wanneer je thuis alleen achter de laptop aan het werk bent en hun reacties leest. Ik vind het hartstikke leuk, het zijn altijd gezellige meiden die mij aanspreken.”

Ben je een ochtend of een avond persoon?

“Vroeg opstaan vind ik niet erg, maar ik heb ‘s avonds wel meer energie dan overdag. De beste blog ideeën krijg ik dan ook als ik in bed lig, ik schrijf ze dan snel op zodat ik ze de volgende dag niet vergeten ben.”

Wat staat er morgen op de planning?

“Oh even zien, vrijdag heb ik een aantal afspraken staan voor mijn blog. Ik spreek later op de dag met mijn beste vriendin af en daarna gaan we gezellig eten en drinken in Rotterdam.”

BeFunky_IMG_3097.jpg

Wat doe je graag tijdens me-time?

“Series kijken! Verder uitgebreid douchen en mezelf van top tot teen pamperen. Ook vind ik het leuk om mijn kledingkast in te duiken en outfits samen te stellen zodat ik dit weer op mijn telefoon op kan slaan en langer in mijn bed kan blijven liggen op vroege ochtenden haha!”

Als jij onbeperkt spullen mocht kopen voor je garderobe, dan zou jij dat doen bij…

“H&M, die hebben toch wel van alles en tegenwoordig zie ik steeds meer leukere items hangen. Vooral de basics vind ik erg fijn, die gaan bij mij altijd lang mee.”

Ben je rommelig of geordend?

“Een beetje van beide, ligt meer aan mijn bui. Er zit een perfectionist in mij, maar een beetje rommel stoort me ergens niet zozeer. Het moet wel mijn rommel zijn, dat weer wel haha!”

Waar kunnen we jou midden in de nacht voor wakker maken?

“Niet, let me sleep haha!”

IMG_40521

Wat vind jij het mooiste of meest bijzondere aan je geloof?

“Het kan een persoon compleet veranderen in de goede zin. Ik vind mijn rust in de Quran en het brengt mij weer tot mijn zinnen wanneer ik een lange dag of week achter de rug heb zitten. Het is mijn ‘reset’ button.”

Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

“Eerlijkheid, een vriendelijk karakter en beleefdheid.”

Waar kan je niet zonder als je op reis gaat en gaat dus altijd mee?

“Mijn telefoon, laptop en camera #bloggerproblems haha. Verder mijn nodige dagelijkse essentials zoals make-up etc.”

Mijn favoriete food hotspots zijn…

“Egyptisch restaurant Miami (Den Haag), Madera House, Ryad en Andaluce (Rotterdam). Verder vind ik Eazie ook altijd lekker en geniet ik van een bord pasta van Vapiano op z’n tijd.”

BeFunky_IMG_310e4

Wat zijn je doelen voor 2015?

“Afstuderen en mijn plannen uitbreiden wat betreft het bloggen. Ik wil ook weer starten met fotografie, het blijft mijn passie!”

Welk land zou jij nog dolgraag willen bezoeken?

“Ik zou wel rond willen reizen in Marokko, Zuid-Afrika en Maleisië. Verder staan Italië en New York hoog op mijn lijstje!”

Ik kan niet leven zonder…

“Mijn famillie en beste vriendinnen!”

 

Nieuwsgierig naar Laila en haar blog? Surf dan snel naar noorelnisa.nl of like haar Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van allerlei leuke onderwerpen die haar interesseren!

Comments:

 • 23 april 2015

  Leuk interview!

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Wat een ontzettend leuk interview! Ik ga meteen haar blog even bekijken!

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Leuk interview! Wat een mooie vrouw

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Wat een leuk interview! Eens een keer heel andere vragen dan de normale interviews!

  xo

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Gaaf zo een nieuwe rubriek. Ik ken Laila en haar blog niet en ben zeker geprikkeld om door te klikken naar haar blog.

  Laila je bent een prachtige vrouw!

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Wat een leuke vragen!!

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Wat leuk bedacht! Leuke vragen en antwoorden! 🙂

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Wat een leuk interview! Ik volg Laila al een tijdje en ik vind haar blog super leuk! X

  Beantwoorden...
 • 23 april 2015

  Leuk en vlot interview c: Xx

  Beantwoorden...
 • 24 april 2015

  Dit is echt een onwijs leuk interview 🙂 kort, maar krachtig! Erg leuk!
  Ik ga meteen haar blog even checken.

  Beantwoorden...
 • 24 april 2015

  Wat leuk om dit te lezen! Ik kende haar én haar blog nog niet!

  Beantwoorden...
 • 24 april 2015

  Wat een super leuk interview! Ik kende haar blog nog niet, dus ik ga meteen even een kijkje nemen 😉

  Beantwoorden...
 • 24 april 2015

  Series kijken is ook een van mijn favoriete dingen om te doen in mijn vrije tijd. Ik ben een echte marathonkijker.

  Beantwoorden...
 • 24 april 2015

  Leuk om te lezen en wat een leuke vragen ook! Ik kende haar nog niet maar ik ga haar blog zeker eens bekijken 🙂

  Beantwoorden...
 • 25 april 2015

  Fijn om te weten dat de basics van H&M lang mee gaan

  Beantwoorden...
 • 25 april 2015

  Wat een leuke categorie, amazing ook hoe zij haar studie combineert met haar blog! Goddamn, dat is moeilijk in je afstudeerjaar, want al snel schieten er dingen erbij in. Haar fotografieskills zijn ook fenomenaal joh!

  Beantwoorden...
 • 3 mei 2015

  Wat een leuk artikel, ik vind het sowieso altijd leuk om mensen te leren kennen! Ze komt ieder geval over als een heel leuk mens en ik vind het idee “om mijn kledingkast in te duiken en outfits samen te stellen zodat ik dit weer op mijn telefoon op kan slaan” heel leuk, dat ga ik ook is doen! Niet zo zeer omdat ik langer in bed wil blijven liggen haha, maar ik ben de laatste tijd inspiratieloos en dan trek ik maar weer wat simpels aan! Misschien kan ik zo weer wat meer met fashion bezig zijn!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

97 posts

Culinair

141 posts

Fashion

108 posts

Lifestyle

289 posts

Travel

91 posts