BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Ghalia Oriental Design – Oosterse lampen

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-10

Ghalia Oriental Design, een (web)winkel met prachtige Oosterse lampen, kaarshouders, kleden en meer. Ik kwam deze webshop een paar weken geleden tegen op Facebook en was meteen verkocht. Ghalia betekent; geliefd, niet in geld uit te drukken, en dat is wat zij nastreven. Mooie en eerlijke producten die je interieur zullen verrijken en waar je van gaat houden. Ze zijn ‘geliefd’, ze zijn Ghalia.

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-2

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-

Kaarshouders

Ik ben dol op mooie kaarshouders en vind deze van Ghalia dan ook prachtig. Dit ronde model is all-over voorzien van een leuk patroontje waardoor het kaarslicht er op een bijzondere manier doorheen schijnt. Deze kaarshouder staat (nog) niet online – momenteel alleen verkrijgbaar in de winkel – en komt uit Turkije.

Daarachter staat een Albast kaarsenhouder. Hij is gemaakt van Albast (transparante steensoort) en in Egypte met de hand gehouwen, gesneden, gefreesd en geschuurd. Elke houder is dus uniek qua vorm, kleur en afmetingen. Ook dit item vind ik heel mooi en staat goed bij ons interieur!

 

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-4

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-3

Oosterse staande lamp Magdy

Dan het item waar ik het meest blij mee ben: de Magdy-lamp, hét meest populaire product van de Ghalia Oosterse lampen. Ik wilde al zo lang een staande vloerlamp en eindelijk heb ik er één! Hij is verkrijgbaar in drie maten en drie motieven. De lamp is van verzilverd koper en heeft een schakelaar zodat je hem aan kunt zetten.

Deze handgemaakte Egyptische lamp projecteert door de kleine gaatjes een prachtig licht- en schaduwspel. Het creëert meteen een Marokkaans/Oosters sfeertje in huis en dat vind ik persoonlijk ontzettend mooi!

 

Voor de liefhebbers heb ik ook een aantal foto’s gemaakt wanneer de lamp aan staat, al is het schaduwspel op de foto’s niet te zien omdat ik de foto’s overdag heb gemaakt.

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-8

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-9

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-7

Ik vind de producten van Ghalia Oriental Design echt geweldig. Helemaal mijn stijl, love it! Naast lampen en kaarshouders verkopen ze ook Marokkaanse dienbladen, Oosterse kleden, meubels, kussens en poefs. De verzendkosten zijn gratis vanaf een besteding van €50,00.

Kende jij Ghalia Oriental Design al?

Comments:

 • 3 maart 2015

  Wow! Ik vind Oosterse stijlen prachtig, en deze lampen ook! Ik vind het zo mooi met die bijzondere vormen!

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Oh wauw, ik vind de Magdy lamp prachtig! Helemaal mijn ding :). Wij zijn nog op zoek naar mooie lampen voor in huis en dit is zeker een lamp die in aanmerking zou komen :).

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Wat een mooie lampen! Heel sfeervol.

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  mooie lamp!

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Prachtig! Zowel De kaarthouder als de lamp. Helemaal mijn stijl.

  Beantwoorden...
  • 3 maart 2015

   Dat moest natuurlijk kaarsenhouder zijn haha. Mijn telefoon was iets te snel met corrigeren.

   Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Mooie artikelen zeg! Ik kende het merk nog niet, even een kijkje nemen!

  Beantwoorden...
 • Sas

  3 maart 2015

  Ziet er erg mooi uit! Ik vind het altijd wel wat hebben…

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Gaaf! Ik vind Oosterse lampen erg mooi. Heel benieuwd wat ze allemaal hebben in de webshop, durf haast niet verder te klikken.

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Als ik ooit zulke lampen koop dat moet het hele huis in oosterse sferen ingericht zijn!

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  oeh cute 😀

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Wauw ik vind dit heel mooi!

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Ik kende Ghalia Oriental Design nog niet, maar ik vind vooral de lamp er wel erg gaaf uitzien, maar ook de kaarsenhouder ziet er erg leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Wat ziet dat er mooi uit zeg, mooi effect! Mijn ouders hadden vroeger ook zo’n soort lamp, prachtig kaarslicht kwam er uit.

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Wauw heel mooi! Ik kende dit merk nog niet, ik vind de lamp wel mooi om zo te zien, maar ik zou dit zelf niet in mijn huis willen, maar de kaarshouder daarentegen juist wel! Wauw die vind ik echt heel mooi <3

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Wauw wat een prachtige exemplaren! Als ik mijn eigen huisje had dan had ik zeker zo een mooie lamp genomen.

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Wat ontzettend mooi! Vooral die lamp vind ik er echt prachtig uitzien.

  Beantwoorden...
 • Fem

  3 maart 2015

  Ik begrijp wel waarom je meteen verkocht was toen je ze zag. Heel mooi!

  xoxo

  Beantwoorden...
 • 3 maart 2015

  Ziet er prachtig uit!

  Xo

  Beantwoorden...
 • 4 maart 2015

  ik vind dit er altijd zo leuk en vooral heel mooi uitzien!

  Beantwoorden...
 • 4 maart 2015

  Waauw, die grote lamp is echt mooi!

  Beantwoorden...
 • 4 maart 2015

  Wauw, die kaarsenhouder is prachtig! Ik ben echt zo gek op al dat Oosterse design!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts