Ghalia Oriental Design – Oosterse lampen


ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-10

Ghalia Oriental Design, een (web)winkel met prachtige Oosterse lampen, kaarshouders, kleden en meer. Ik kwam deze webshop een paar weken geleden tegen op Facebook en was meteen verkocht. Ghalia betekent; geliefd, niet in geld uit te drukken, en dat is wat zij nastreven. Mooie en eerlijke producten die je interieur zullen verrijken en waar je van gaat houden. Ze zijn ‘geliefd’, ze zijn Ghalia.

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-2

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-

Kaarshouders

Ik ben dol op mooie kaarshouders en vind deze van Ghalia dan ook prachtig. Dit ronde model is all-over voorzien van een leuk patroontje waardoor het kaarslicht er op een bijzondere manier doorheen schijnt. Deze kaarshouder staat (nog) niet online – momenteel alleen verkrijgbaar in de winkel – en komt uit Turkije.

Daarachter staat een Albast kaarsenhouder. Hij is gemaakt van Albast (transparante steensoort) en in Egypte met de hand gehouwen, gesneden, gefreesd en geschuurd. Elke houder is dus uniek qua vorm, kleur en afmetingen. Ook dit item vind ik heel mooi en staat goed bij ons interieur!

 

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-4

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-3

Oosterse staande lamp Magdy

Dan het item waar ik het meest blij mee ben: de Magdy-lamp, hét meest populaire product van de Ghalia Oosterse lampen. Ik wilde al zo lang een staande vloerlamp en eindelijk heb ik er één! Hij is verkrijgbaar in drie maten en drie motieven. De lamp is van verzilverd koper en heeft een schakelaar zodat je hem aan kunt zetten.

Deze handgemaakte Egyptische lamp projecteert door de kleine gaatjes een prachtig licht- en schaduwspel. Het creëert meteen een Marokkaans/Oosters sfeertje in huis en dat vind ik persoonlijk ontzettend mooi!

 

Voor de liefhebbers heb ik ook een aantal foto’s gemaakt wanneer de lamp aan staat, al is het schaduwspel op de foto’s niet te zien omdat ik de foto’s overdag heb gemaakt.

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-8

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-9

ghalia-oosterse-lampen-arabisch-marokkaans-kaarshouder-7

Ik vind de producten van Ghalia Oriental Design echt geweldig. Helemaal mijn stijl, love it! Naast lampen en kaarshouders verkopen ze ook Marokkaanse dienbladen, Oosterse kleden, meubels, kussens en poefs. De verzendkosten zijn gratis vanaf een besteding van €50,00.

Kende jij Ghalia Oriental Design al?

22 gedachten over “Ghalia Oriental Design – Oosterse lampen”

  1. Wauw heel mooi! Ik kende dit merk nog niet, ik vind de lamp wel mooi om zo te zien, maar ik zou dit zelf niet in mijn huis willen, maar de kaarshouder daarentegen juist wel! Wauw die vind ik echt heel mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *