BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Heb jij al eens nagedacht over private lease?

Tegenwoordig kun je bijna niet meer om leasen heen. Wist je dat ook particulieren een wagen renteloos kunnen leasen? Dit kan een heel interessante optie zijn voor veel mensen omdat het een ideale manier is om in een goede auto te kunnen rijden zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het niet meer kunt betalen. Wij laten je graag de voordelen van private lease zien.

Altijd een goede auto
Als je niet heel veel geld beschikbaar hebt om een auto te kopen, dan kies je snel voor een voordelige wagen. Deze is vaak tweedehands en niet zelden staan er al veel kilometers op de teller. Dat lijkt een goede deal te zijn, maar vaak komen de eerste gebreken al snel aan het licht. Om die te herstellen, kom je vaak voor heel hoge kostenposten te staan.

Als je een elektrische auto leasen gaat, weet je zeker dat je aan je rit begint met een heel goede auto. Deze is vaak nog als nieuw waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je aan de kant van de weg stil komt te staan. Een leasewagen is daarom vaak een veel betere keus dan een voordelige occasion ook omdat je niet bang hoeft te zijn dat je zelf eventuele kosten moet betalen als gevolg van reparatiewerkzaamheden aan je wagen.

De manier om rentevrij, duurzaam en betaalbaar te rijden
Veel mensen zouden graag een duurzame wagen willen hebben, maar dat vergt een forse investering. Een elektrische wagen is doorgaans duurder dan een traditionele wagen. Als je een elektrische auto leasen gaat, kun je voor een heel goede prijs per maand, in een heel duurzame wagen rijden.

Private lease ten opzicht van financial lease, heeft daarbij ook nog eens een groot voordeel dat je geen rente (riba) betaalt. Je gaat in dat geval namelijk geen lening aan, maar betaalt een all-in prijs voor het gebruik van de auto, het onderhoud, de belasting en verzekeringen. Vooral voor moslims die het binnen de islamitische richtlijnen willen houden, zou een halal private-leasecontract een ware uitkomst kunnen zijn.

Twijfel je toch of het écht rentevrij is? Vraag het dan anders even voor de zekerheid na aan de desbetreffende leasemaatschappij.

Sluit de beste deal
Als jij graag wilt gaan private leasen, dan staan er vele aantrekkelijke deals op je te wachten. Informeer naar de mogelijkheden en regel dat jij binnenkort in een mooie auto rijdt zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de kosten niet meer kunt betalen. Profiteer van pechhulp in heel Europa of wissel je auto in wanneer deze toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Private leasen zonder riba komt met vele opties, dus als je deze kent, kun je een deal sluiten die naadloos bij jouw behoeften aansluit.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts