BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Herfst shoplog – Moderood, H&M en Boohoo

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis--_zps2919bc22.png

Hi allemaal! Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie met een aantal herfstaankopen van o.a. Mango, Boohoo, H&M, Van Melis en Moderood. Enjoy!

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis_zps3953def2.png

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-1_zps5b94b04d.png

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-2_zpsb384f255.png

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-3_zps7dfafda1.png

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-5_zpsd8dcdecb.png

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-6_zps24572431.png

Moderood

Niet lang geleden schreef ik over deze relatief nieuwe webshop en vorige week heb ik een bestelling bij ze mogen plaatsen. Ik bestelde de ‘LA Sisters Panther Crop Top’ en de ‘Scarf Ruffles and Chain’ van het merk B.Loved. Ohhh wat vind ik ze allebei zo gaaf! Ik heb nooit eerder een crop top aangehad, maar toen ik deze van LA Sisters zag was ik gelijk om. Hij lijkt me erg leuk met een hoge taille maxi rok en een losse vest of blazer. Velen vinden panterprint een beetje ordinair, maar zolang je het goed weet te combineren kan het er heel stijlvol uitzien. I like it!

De sjaal van B.Loved vind ik ook onwijs mooi en modieus. Hij is bovendien lekker lang om meermalen om de hals te wikkelen. Héérlijk! De sjaal ziet er kwalitatief uit en ik ga er ook vanuit dat hij nog lang meegaat. Dat mag ook wel voor die prijs. De prijzen van de producten die op Moderood.nl staan zijn niet allemaal mega goedkoop en daarom heb ik een toffe kortingscode speciaal voor mijn lezeressen kunnen regelen…

EXCLUSIEVE KORTINGSCODE VOOR 20% KORTING: Vul op deze pagina je gegevens in om een speciale korting te claimen zodat je die kunt gebruiken op je bestelling op Moderood.nl. De code geldt eenmalig per klant en is geldig tot en met 28 februari 2015.

 

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-sjaals_zps28749fef.png
 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-sjaals-_zpsfbf69dd5.png

H&M

Bij de H&M scoorde ik een paar sjaaltjes. Twee zachte geweven sjaals met franje aan de korte zijden en een tube scarf die je een paar keer om je nek kan slaan. Ik weet daar niet meer de precieze prijs van, maar hij was rond de 7 á 10 euro. De geweven sjaals houden mij niet alleen warm, maar vind ik ook nog eens er heel leuk uitzien.

 

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-vest_zpsc5ae33f6.png

Mango

Nogal moeilijk om zo’n vormloos kledingstuk leuk op de foto te krijgen, maar wat ben ik blij met deze oversized vest met revers. Hij zit heerlijk en valt overal mee te combineren! Deze vest is alleen verkrijgbaar in de maten M en L.

 

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-kledinghangers_zps1082319d.png

Van Melis

Nadat ik het artikel Life hacks – kleine kledingkast indelen schreef begonnen mijn handen te jeuken en had ik zin om mijn kledingkast op te ruimen en her in te delen. Ik had verschillende soorten kledinghangers in mijn kast hangen (houten, plastic, fluwelen etc.) en besloot om voor één soort te gaan zodat ik wat ruimte kon besparen en omdat het toch wat netter staat. Op de website van VanMelis bestelde ik circa 40 NA33 kledinghangers voor € 13,35, inclusief verzendkosten. Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag binnen en kon meteen aan de slag!

 

 photo herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-maxidress_zps599bfd25.png

Boohoo

Mijn eerste bestelling bij Boohoo.com is een feit! Ik kwam de webshop de laatste tijd zo vaak op blogs tegen dat ik er ook maar even ging rondneuzen. Ik bestelde in totaal 5 basic maxi jurken. Twee jurken stuurde ik terug en hield een bordeauxrode, een grijze en een kaki groene over. De kwaliteit is denk ik niet helemaal geweldig, maar daar ging ik na het zien van de prijzen ook niet echt van uit. Desondanks ben ik er blij mee!

 

herfst-shoplog-moderood-hm-mango-boohoo-van-melis-j

Wat vind jij het leukste item van deze herfst shoplog?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts