BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Herôme Nagelverharder Sterk en Handcrème Daily Protection

 photo herome-nailhardener-strong-nagelverharder-handcreme_zps8b20d81a.png

Oh, wat kan ik jaloers worden op mensen met lange, sterke en verzorgde nagels *kwijl kwijl*. Ik vind dat echt zóóó mooi, terwijl als ik mijn nagels goed zou verzorgen ik wellicht zelf sterke en mooie nagels had. Ik ben daar denk ik gewoon te laks voor. Of naja, misschien niet zo heel veel meer, want ik heb eindelijk de nagelverharder van Herôme geprobeerd! Ik review voor jullie ook gelijk de Daily Protection handcrème van Herôme…

 photo herome-nagel-verharder-nagels-sterke-stevige-nagellak-handcreme_zpsb985e743.png

Herôme Hand Cream Daily Protection – Handcrème

” De Herôme Hand Cream Daily Protection biedt de handen dagelijks optimale verzorging. De handcrème trekt snel in, herstelt de huid en beschermt de handen tegen uitdroging. De huid wordt intensief verzorgd met vochtbinders en krijgt stevigheid en glans. De Herôme Hand Cream Daily Protection vertraagt het proces van vroegtijdige huidveroudering en geeft de handen weer een zacht en soepel gevoel.”

Het mag dan wel lente zijn, maar mijn huid voelt nog steeds droog aan. In de koude dagen hebben ons handen het zwaar te verduren dus een lekkere handcrème is niet overbodig. De Herôme Daily Protection SPF 8 handcrème zit in klein tube en is eigenlijk een reisverpakking. Dit tubetje bevat 30 ml handcrème en een fullsize versie bevat 75 ml aan product. De crème is redelijk stevig van structuur, maar smeert ondanks dat goed uit en trekt lekker snel in. Daarnaast heeft de handcrème een aangename geur, wat natuurlijk ook wel belangrijk is! Dit is een prima crème die je in je handtas kunt steken zodat je tussendoor even je droge handen in kunt smeren.

 photo herome-strong-nagelverharder-handcreme-nailhardener_zps27836858.png

Herôme Nail Hardener Strong – Nagelverharder

” De onbetwiste nummer één onder de nagelverharders! Deze unieke Herôme Nail Hardener Strong garandeert harde nagels na een kuur van 14 dagen. Na 8 dagen zijn de resultaten merkbaar! Het product eerst op één nagel testen. Niet geschikt voor gebruik na het verwijderen van kunstnagels.”

Veel mensen zijn lovend over de nagelverharders van Herôme dus besloot ik om het ook een kansje te geven. Herôme heeft drie soorten nagelverharders in hun assortiment; sensitive (soft), sterk en extra sterk. Ik heb de sterke versie in bezit en die beloofd dat het de nagelgroei stimuleert en het inscheuren van slappe nagels voorkomt. Net wat ik dus nodig heb! De gebruiksaanwijzing is als volgt aangeduid: de eerste dag één laagje aanbrengen, de volgende dag een tweede laagje. De derde dag beide laagjes verwijderen met nagellakremover. Deze handelingen gedurende 2 weken herhalen.

Ik heb de nagelverharder een poosje gebruikt en ik merk zeker al een verbetering. Mijn nagels voelen een stuk sterker aan, groeien sneller en ik heb nog geen last gehad van scheuren en splijten. Ik gebruik daarnaast wel een nagelolie, zodat het mijn droge nagels en nagelriemen herstelt. Ik heb wel gemerkt dat bij langdurig gebruik van de nagelverharder je nagels een beetje gelig worden. Het is dus belangrijk om geen dikke lagen te creëren en op de derde dag de nagelverharder altijd te verwijderen. Al met al ben ik er tevreden over!

De adviesprijzen:

 • Herôme Nail Hardener Strong 10ml – €11,70
 • Herôme Hand Cream Daily Protection SPF8 30ml – €3,30

Gebruik jij nagelverharders? Zoja, welke is jouw favoriet?

Comments:

 • 11 april 2013

  ik gebruik het zelf eigenlijk nooit omdat ik van mezelf erg sterke nagels heb.. maar herome zelf vind ik wel een erg fijn merk 😀

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Ik wil wel eens een nagelverharder proberen, misschien dat ik deze maar eens moet gaan proberen! 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  gelukkig heb ik geen last van broze nageltjes 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  klinkt goed! ik heb een van essie en die is echt heel erg goed, maar mijn nagellak chipt er wel sneller door 🙁

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Heb ‘m ook, ben er ook héél tevreden van.

  Beantwoorden...
 • Kim

  11 april 2013

  Ik heb ook van die zielige nageltjes. Ik gebruik nu altijd alleen een topcoat (dus geen nagellak eronder) en ik moet zeggen dat ze een stuk sterker zijn geworden.

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Ik heb het gelukkig nog niet echt nodig omdat ik hele harde nagels heb. Maar wel fijn dat het werkt!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Fijn dat het werkt!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Wat klinkt dit goed zeg, mijn nagels zijn heel erg slap en scheuren gemakkelijk dus ik moet dit ook maar eens gaan proberen

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Deze heb ik ook gehad! Maar helaas heeft het bij mij niet geholpen. Tientallen verharders staan in de kast, allen zonder succes haha. Mijn nagels zijn gewoon hopeloos :’)

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Fijn dat je verschil merkt! Ik gebruik geen nagelverharders, gelukkig heb ik vrij sterke nagels.

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Klinkt heel fijn! Ik moet zo iets ook maar eens gaan proberen (: Mijn nagels zijn ook niet zo super sterk!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Ik gebruik altijd de rode versie en ben daar super tevreden over.

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Ik heb vrij sterke nagels van mezelf dus heb geen nagelverharder nodig maar wel handig spul! Mooie review!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2013

  Ik heb zelf wel vrij sterke nagels, dus nagelverharder heb ik niet nodig, maar lijkt me inderdaad wel een handig product! Goede review :’)

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  Ik gebruik de strengthening base coat van Essie. Die is echt goed!

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  Heb al van velen gehoord dat Herome zo fijn voor hun nagels is en daadwerkelijk werkt! Het klinkt wel goed en zeker nu mijn nagels erg verzwakt worden door het vele lakken en nagellakremoven.

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  Ik ga de Herome nagelverharder nu ook maar proberen, ik wil nu vooral in de lente/zomer leuke lakjes op doen, en dan zijn lange nagels wel een must! 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  Hmm, dat ziet er wel goed uit! En wat is die creme goedkoop zeg! Sinds ik mijn nagels niet meer knip, maar vijl is de conditie er erg op vooruit gegaan en doe ik, behalve af en toe wat nagelriemcreme, niet zo veel aan mijn nagels.

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  Hmmm, kan ik ook wel gebruiken!

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  fijn dat het helpt! ik gebruik geen nagel verharder 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 april 2013

  Ik gebruik ook een verharder van Herome, is een fijn merk daarvoor 🙂

  Beantwoorden...
 • 14 april 2013

  Klinkt fijn! 🙂

  Beantwoorden...
 • 14 april 2013

  lijken me fijne producten:)

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Ik heb echt super slappen nagels en ze breken en scheuren de hele tijd… ik ga dit spul maar eens proberen!

  Beantwoorden...
 • 19 april 2016

  Vraagje: als je de derde dag de verharder eraf haalt, moet je die dag dan je nagels laten ‘rusten’ of moet er op de derde dag ook meteen weer een laagje verharder op?

  Beantwoorden...
 • 2 augustus 2017

  Goede producten zijn dat! Verkleint namelijk ook weer de kans op kalknagels dus dubbel winst!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts