BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Hip en fashionable: je eigen kleding ontwerpen

Bij fashion gaat het om het uitstralen van een bepaalde stijl waarmee je laat zien wie jij bent, met kleding waarin jij je fijn voelt. Bij hip gaat het enerzijds om het meegaan in trends, maar nog belangrijker, ook om het ontwikkelen van een eigen unieke stijl en zo misschien wel juist een trend zetten.

Deze beide concepten komen samen bij het ontwerpen van je eigen kleding. Laat je creatieve geest de vrije loop en ontwerp echt unieke kleding in jouw stijl.

Wel trendy, maar toch ook heel persoonlijk

Meegaan met bepaalde trends betekent absoluut niet dat je maar blindelings moet kopen wat in de winkels hangt, en dragen wat iedereen draagt. Bij het ontwerpen van kleding kun je elementen van een bepaalde trend gebruiken, maar er toch nog een eigen draai aan geven.

Grafische of etnische prints, dierenprints of toch iets anders? Door te kiezen voor trendy kleuren voor 2017 zoals aardetinten (okergeel, jeansblauw, olijfgroen of bordeauxrood) of pasteltinten (grijsblauw en lichtroze) weet je zeker dat je er hip bijloopt. Wel eens iets in een winkel zien hangen met een leuke print, maar net niet in de kleur die je zoekt? Als je zelf je T-shirts of truien ontwerpt, kun je de kleding precies zo maken zoals jij wilt.

feathers-

Maak kleding met je creatieve uitspattingen

Met het ontwerpen van je eigen kleding kun je echt alle kanten op. Teken je zelf, schilder je of maak je graag mooie foto’s? Vaak voelen deze heel persoonlijk, en is het dan ook moeilijk deze te laten zien aan anderen. Maar is het juist ook niet zo dat mensen geraakt kunnen worden hierdoor, of geïnspireerd?

Het kan ongemakkelijk voelen je creatieve uitspanningen een podium te geven, maar kleding is hiervoor het aangewezen medium. Bij bijvoorbeeld Digitransfer.info kun je eenvoudig kleding met een eigen design bestellen, door een afbeelding van een tekening, schilderij of foto te uploaden.

Bron afbeeldingen

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts