BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Hoe jij in 3 stappen jouw gordijnen uitkiest

Gordijnen zijn de must haves in jouw huis, het hele jaar door! ’s Winters om de kou buiten te houden, zomers om de warmte en zon te weren. Maar hoe kies je dan de juiste gordijnen? Er zijn zoveel soorten. Heel simpel, er is een stappenplan, zo weet jij in een mum van tijd welke gordijnen je nodig hebt voor jouw interieur. Lees je mee?

Stap 1: Bepaal de functie van het gordijn
Wil je lekker lang uitslapen? Dan zijn verduisterende gordijnen wel een must. Wil je bijvoorbeeld wel naar buiten kunnen kijken in de woonkamer, maar niet dat ze in jouw huis kunnen gluren? Ga dan voor semi-transparante gordijnen, ook wel inbetweens genoemd. Ga dit voor jezelf na en neem die info mee naar de interieurwinkel, zij hebben het juiste gordijn voor je! Uiteraard wel eerst stap 2 en 3 volgen.

Stap 2: Kies de stijl van het gordijn
Kijk naar je interieur en laat je gordijnen daarbij aansluiten. Heb je een modern interieur? Kies dan voor natureltinten. Is je interieur juist wat landelijker? Dan zijn linnen gordijnen een goede aanvulling. Chic de friemel? Lange, geplooide velours gordijnen maken het af. Voor advies over je gordijnen kun je bijvoorbeeld altijd terecht bij een woonwinkel in Oldenzaal. Zij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen ook nog eens dat je gordijnen precies op maat gemaakt worden.

Stap 3: Kies de bediening van het gordijn
Wil je een roede? Liever een standaard rails of misschien wel elektrische gordijnrails? Er zijn best wel wat opties als het gaat om de bediening van gordijnen. Vind je het prettig om ’s ochtends zelf je gordijnen open te doen, omdat dat onderdeel is van je ‘wakker word’ ritme? Lekker voor een rails of een roede gaan. Geen tijd of zin om het zelf te doen? Laat het dan doen.

Kies voor elektrische gordijnrails en stel je bediening van tevoren in of bedien ze met een appje. Zo kun je ervoor zorgen dat je gordijnen automatisch dichtgaan wanneer de zon begint te schijnen, of wanneer het bijvoorbeeld donker wordt. Super fijn als je lekker relaxt op je bank zit en vast gekluisterd zit aan je favo serie.

Easy toch? 3 stappen en klaar is kees. Veel plezier met uitkiezen!

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts