BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Hoe maak ik mooie foto’s met mijn iPhone 14

Een iPhone gebruiken we allang niet meer om alleen maar mee te bellen. Ondertussen gebruiken we hem ook voor andere dingen zoals e-mailen, spelletjes spelen en foto’s maken. Maar hoe maak je nu eigenlijk de mooiste foto’s met een iPhone 14?

De iPhone 14 met abonnement of zonder abonnement
Allereerst heb je natuurlijk een iPhone 14 nodig. Je kunt de iPhone 14 met abonnement bestellen maar je kunt hem ook zonder abonnement aanschaffen. Met abonnement zal je elke maand een bedrag aan de provider betalen waardoor je in de duur van en abonnementsperiode de telefoon afbetaalt. Wanneer je hem zelf aanschaft dan betaal je hem in 1 keer en is deze meteen helemaal van jou.

Een betere camera
De iPhone 14 heeft een verbeterde camera ten opzichte van de eerdere modellen van deze telefoon. Hierdoor kun je mooiere foto’s maken en ook het maken van video’s wordt een stuk mooier dan dat het nu is. Doordat deze uitvoering een groter diafragma heeft krijg je een sterker effect van scherptediepte. Je kunt nu met minder licht nog betere foto’s maken dan dat je voorheen deed.

Tijdens het videobellen wat je met de iPhone 14 kunt doen krijgt jouw achtergrond een blur effect terwijl jijzelf scherper in beeld bent. Ook dit komt doordat er een groter diafragma zit op dit toestel.

Zorg voor een rustige achtergrond
Wil je mooie portretfoto’s of een foto maken van een bepaald artikel met jouw iPhone 14 dan kun je het beste zorgen voor een rustige achtergrond. De focus ligt dan meer bij het onderwerp of de persoon die je wilt gaan fotograferen.

Gebruik de juiste instellingen
Ook voor het foto’s maken met de iPhone 14 zijn er weer genoeg instellingen te vinden. Zorg dat je de juiste instellingen gebruikt bij het soort foto wat je wilt gaan maken. Wil je foto’s maken in het donker gebruik dan ook de instelling daarvoor.

Maak je foto’s met beweging erin? Ook daar zijn instellingen voor te vinden op jouw telefoon. Wanneer je die gebruikt zal je zien dat je schitterende foto’s kunt maken met je iPhone 14. Eigenlijk hoef je niet eens meer een apart fototoestel als je de iPhone 14 hebt.

Maak meerdere foto’s achter elkaar
Vaak wil je een bepaald moment vastleggen. Bijvoorbeeld de eerste stapjes van je kind of een verrassingsfeest van je vriendin. Het is dan aan te raden om meerdere foto’s achter elkaar te maken. Er zal er dan altijd wel 1 bijzitten die goed gelukt is.

Natuurlijk is er ook wel eens sprake van een lucky shot als je foto’s maakt. Net op het juiste moment op het knopje drukken is dan aan de orde. Doordat de iPhone 14 lekker snel is met het maken van foto’s zullen deze momenten steeds vaker voorkomen. Met jouw iPhone 14 kun je dus gerust de mooiste momenten vastleggen maar ook foto’s maken van iets wat ineens zomaar gebeurt.

Langere batterijduur
Dat ze bij iPhone altijd proberen om hun telefoon te verbeteren is natuurlijk niets nieuws. Vaak speelt dan de duur van de batterij daar ook een grote rol in. Dat is ook weer zo met de iPhone 14. De batterij is nog groter waardoor deze ook langer mee zal gaan. Tevens is de telefoon sneller doordat het een goede chip heeft. Allemaal dingen waar de meeste gebruikers veel waarde aan hechten.

Bron afbeelding: July Prokopiv / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts