BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Hoe style jij jouw tuinhuis?

Niet ieder huis beschikt over een tuinhuis. Als jij één van de mensen bent die er wel eentje in de achtertuin hebt staan, wil je een zo mooi mogelijk huisje. Hoe het er daar binnen uitziet maakt je waarschijnlijk niet zo uit, want het zal vooral een opslagplaats zijn.

Maar, een tuinhuis kan veel meer zijn! Het kan als een tweede huis dienen, een plek om je hobby uit te oefenen of een plek voor gasten om te overnachten. Wij lopen de opties met je langs.

Gasthuis

Als iedere kamer in je huis al bezet is, dan kan je je tuinhuis transformeren in een gasthuis. Zo kom jij geen kamers tekort. Het meest praktische om te doen is een grote slaapkamer van je tuinhuis te maken.

Een leuke tip is om het in te richten met een botanisch thema, omdat je gasten toch in de ‘natuur’ overnachten. De naam botanisch verklapt het al, maar het thema houdt dus in dat het vol staat met groene accenten en houten elementen.

Hobbyhuis

Een eigen ruimte waar jij je sport of hobby kan uitoefenen zonder dat iemand je stoort. Dat klinkt iedereen wel goed in te oren. De inrichting pas je aan naar gelang welke hobby of sport je wilt doen in je tuinhuis.

Wil je jouw meditatie oefeningen uitvoeren dan kan je je tuinhuis als een oase van rust inrichten. Ben jij meer van de creativiteit, dan kun je tuinmeubelen neerzetten zoals een grote tuintafel voor al je werk.

Tuinkas

Misschien klinkt het een beetje dubbelop. Planten in je tuinhuis zetten terwijl het al in een tuin staat. Als je een echte liefhebber bent van tuinieren is het echter ideaal. Al je eigen groente, fruit of kruiden kan jij een plekje geven in je tuinhuis. Ook is het een perfecte plek om al je tuingereedschap uit te stallen of op te bergen. Dan hoef je je schuur er niet mee vol te laden.

Tweede huis

Als jij de strijd hebt verloren met je partner over de inrichting van je woonkamer, dan kun je het weer helemaal opnieuw doen! Dit keer kan je losgaan met alle meubels en decoratie die je al maanden op je verlanglijstje had staan. Geen tweede woonkamer nodig? Dan kun je er ook een eetkamer van maken. Een betere plek om (semi) buiten te kunnen eten is er bijna niet.

In samenwerking met Fonteyn

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts