BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Hoe zorg je ervoor dat jouw telefoon langdurig als nieuw blijft?

Als je een telefoon koopt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Niet alleen is een telefoon zonder krassen veel prettiger in gebruik, ook wanneer je de telefoon ooit zou willen verkopen, wil je dat deze er nog als nieuw uitziet. Hoe doe je dit? Wij leggen je graag uit wat je kunt doen om te zorgen dat je telefoon er zelfs na jarenlang intensief gebruik, nog altijd als nieuw uitziet. Het maakt niet uit welk soort of welk merk telefoon je hebt, met deze tips in je achterhoofd kun je je telefoon in piekfijne conditie houden.

Bescherm je telefoon tegen vuil
Een van de grootste risico’s die je telefoon loopt, is dat vuil het apparaat beschadigt. Dit kan op vele manieren maar gelukkig is er een goede manier om je mobiel goed te beschermen. Koop een telefoonhoesje. Heb je bijvoorbeeld Samsung, dan kun je een Samsung Galaxy S23 Ultra hoesje kopen. Hiermee zorg je dat vuil geen kans krijgt. Het is namelijk vooral het kleine vuil dat grote schade kan aanrichten aan je smartphone. Denk hierbij aan kleine zandkorrels of ander gruis. Deze korrels kunnen langs je smartphone schuren wanneer je deze in je broekzak hebt met alle nare gevolgen van dien. Koop daarom een hoesje zodat je al deze vervelende problemen kunt voorkomen.

Breng een screenprotector aan
Als je je smartphone eenmaal gaat beschermen tegen vuil, zorg er dan ook voor dat je een goede screenprotector koopt. Dit kan een klein glasplaatje zijn, maar ook een sterke sticker die je over je beeldscherm kunt plakken. Hierdoor voorkom je niet alleen maar krassen op je scherm, maar je zorgt ook voor meer stevigheid. Laat je je telefoon een keer vallen, dan blijft je scherm waarschijnlijk wel heel. Kijk even goed welke protector jij nodig hebt en koop een goede zodat je deze bijna niet eens zult merken op je scherm.

Laad je telefoon verstandig op
Een telefoon moet bij tijd en wijle weer worden opgeladen. Veel mensen doen dit wanneer zij liggen te slapen, maar dat is niet de beste manier. Je telefoon ligt dan namelijk de hele nacht aan de lader en dat is niet gezond voor je batterij. Laad je telefoon daarom vaker overdag op. Dit kun je ook doen wanneer er geen stopcontact bij de hand is want je kunt gewoon een powerbank bestellen.

Dit zorgt ervoor dat je je smartphone altijd en overal kunt opladen en je kunt je powerbank wel gewoon langdurig aan de lader leggen. Zorg er altijd voor dat je je telefoon niet helemaal leeg laat lopen en laad hem ook nooit helemaal tot 100% op. Je zult zien dat je op deze manier je batterij heel veel langer goed kunt houden.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts