IKEA lanceert PAPERSHOP


 photo ikea-papershop-nieuw-lanceert-roze_zps8f2b0096.png

Mijn hart maakt altijd een klein sprongetje als ik een persbericht van IKEA in mijn mailbox zie. Wat voor nieuws zouden ze dit keer weer hebben? Nou, dat zal ik je even vertellen. IKEA komt met een collectie vol bijzondere, opvallende, functionele en duurzame papierproducten! Het assortiment bestaat uit leuke kantoorartikelen, notitieboekjes, decoratieve accessoires, cadeaupapier en geschenkaccessoires.

 photo ikea-papershop-blauw-papier-decoratie-delft-barendrecht-amersfoort_zpsdf219f9e.png

Een pilot van de nieuwe PAPERSHOP is onlangs van start gegaan bij IKEA Delft en IKEA Barendrecht. Eind juni volgt ook IKEA Amersfoort. In de loop van het jaar wordt het nieuwe concept ook uitgerold naar andere vestigingen in Nederland, waaronder IKEA Haarlem.

Vrolijke notitieboekjes
In de PAPERSHOP zijn zeven verschillende collecties verkrijgbaar. Zo bestaat SÄRSKILD uit fotoalbums, cadeaulabels, notitieblokken en notitieboekjes met vrolijke tekstballonnen. De combinatie van karton met groen, blauw, roze en geel vrolijkt ieder bureau op.
Niet zomaar een paperclip
Een ster, een hartje of toch een pijl? VÄLBEKANT biedt ruime keuze uit paperclips in verschillende vormen en kleuren. Daarnaast zijn er magnetische kladblokken en zelfklevende notitieblokjes verkrijgbaar.
 
Te mooi om uit te pakken
Met de FRAMSTÄLLA collectie wordt een cadeau bijna te mooi om uit te pakken. Leef je uit met lint, vloeipapier, tape, cadeaupapier, tasjes en verpakkingen in vrolijke kleuren en designs.
Natuurlijk stijlvol
Een mooie verpakking maakt een cadeau nog veel leuker om te geven én te krijgen. De DATERAD cadeautassen en verpakkingen zijn verkrijgbaar in stijlvol zwart of met opvallende prints. Deze ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur.
Feest
Met de VISIONÄR papieren decoraties creëer je in een handomdraai en voor weinig geld een feestelijke sfeer in huis. Hang ze boven de tafel voor een feestelijk effect. De bollen en hartjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.
Notitieboekjes met een geschiedenis
De HISTORISK notitieboekjes, stickers en cadeaulabels zijn producten met een geschiedenis. Ieder product draagt een prachtige historische tekening zoals een parfumfles, schelp of theepot.
Flora en fauna
Rijk bloeiende bloemen en dieren in prachtige kleuren. De VÄXTGLÄDJE notitieboekjes en cadeautassen staan in het teken van flora en fauna. De cadeautassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en daarmee geschikt voor cadeaus van ieder formaat.

Deze duurzame papierproducten zijn ideaal voor het nieuwe schooljaar dat voor de deur staat of om eens lekker creatief een cadeautje weg te geven. Hieronder heb ik een collage gemaakt met een aantal producten die je in de PAPERSHOP kunt vinden. photo ikea-papershop-collage-items-producten-bestellen-kopen-_zps744d6075.png

1.) SÄRSKILD Notitieboek, € 1.49  / st.

2.) VÄLBEKANT Paperclips, € 3.99  / 40 st.

3.) VISIONÄR Decoratie, € 2.99  / st.

4.) FRAMSTÄLLA Zijdepapier, € 1.99  / 16 st.

5.) FRAMSTÄLLA Rol tape, set van 4 diverse dessins, € 5.99  / st.

6.) DATERAD Cadeauverpakking, € 1.49  / st.

7.) HISTORISK Notitieboek, € 1.99  / st.

8.) VÄXTGLÄDJE Cadeauverpakking set van 3, € 3.49  / st.

9.) FRAMSTÄLLA Cadeaulint, € 0.99  / 4 st.

10.) DATERAD Cadeauverpakking, € 3.49  / st.

11.) FRAMSTÄLLA Rol cadeaupapier diverse dessins, € 4.99  / 4 st.

12.) VÄXTGLÄDJE Notitieboek, € 4.49  / st.

Echt superleuke producten staan ertussen! Ik vind het alleen jammer dat de pilot nog niet in alle IKEA filialen van start zijn gegaan. Ik moet dus nog even geduldig afwachten…

Wat vind jij van deze IKEA PAPERSHOP papierproducten?

27 gedachten over “IKEA lanceert PAPERSHOP”

  1. Inderdaad jammer dat het nog niet overal beschikbaar is, hopen dat ‘ie in Duiven ook komt want die zit volgens mij het dichtst bij mij 🙂
    Ziet er echt heel erg leuk uit allemaal! Heb vorig jaar ook kaftpapier met uiltjes bij de IKEA gehaald, niet heel duur en ook nog goed en stevig! (was wel in tsjechië, weet niet of ze dat in NL hebben/hadden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *