BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Inspirerende cadeaus voor haar

Met een grote familie of vriendinnenclub in je netwerk ken je heel wat vrouwen die je weleens een cadeau schenkt. Cadeautips voor haar helpen zoekers aan ideeën om de dame in het zonnetje te zetten.

Soms kost het wat meer moeite om iets te verzinnen waar je haar een plezier mee doet. Vooral met een groot cadeau wil je zeker weten dat het bij haar in de smaak valt. Vaak maak je veel indruk als je er wat extra aandacht aan besteedt en je verdiept in originele cadeaus. Topcadeau.nl geeft tips voor de beste cadeaus voor elke vriendin

Een smakelijke verrassing als cadeau
Veel vrouwen hebben een zwak voor verrukkelijke chocolade. Een eigen chocoladefonteintje in huis lijkt voor de meeste dames een verre droom. Totdat jij de stoute schoenen aan trekt om het haar cadeau te doen. Ze zal er vast lekker van smikkelen en jou misschien uitnodigen om eens te proeven.

Het is een leuk plan om een bezoekje aan de groenteboer of supermarkt te brengen om een voorraad van fruit aan te leggen. Laat de chocolade er overheen stromen en smullen maar. Witte chocolade, melk en puur is allemaal even goed zodra de smaak je mond binnen dringt.

Chocoladefontein als cadeau werkt top
In chocolade zit de stof endorfine dat je geluksgevoel verhoogt, dus dat krijg je er gratis bij. De fontein zal zo min mogelijk klontjes achterlaten in de chocolade. Het motortje pompt de inhoud omhoog zodra het apparaat is opgewarmd. Vervolgens stroomt de chocola in stralen naar beneden en dringt de heerlijke geur je neus binnen.

Dit cadeau voor haar maakt ze nog gezelliger wanneer ze het gebruikt op feestjes met de familie. Door het delen met anderen geniet ze nog meer van haar nieuwste aanwinst. Het zal, vooral met nieuwsgierige kindertjes in de buurt, een drukte van belang zijn om de fontein heen!

Wat een plaatje
Voor andere aardige kadootjes kom je uit bij een digitaal fotolijstje. Dat geeft haar de kans om een dierbaar moment op een moderne manier bij zich te houden. Foto´s zeggen vaak veel, maar de fotografie gaat met haar tijd mee. Steeds meer afbeeldingen verschijnen op sociale media in plaats van in een klassiek fotoalbum.

Niet iedere foto hoeft het internet op, maar het geeft ook niet om eens van de fotoboeken af te wijken. De digitale fotolijst zit daar netjes tussenin. De ontvanger van dit cadeau kan hem plaatsen waar ze dat zelf graag wil en er nog vaak naar kijken.

Nagenieten door beeld
Voor een vriendin zou een foto van jullie samen wat zijn om in te lijsten. Maar het hoeft zich niet te beperken tot een enkele foto. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening zapt ze met een druk op de knop van de ene foto naar de andere.

Hiermee onderscheidt de digitale fotolijst zich van “gewone” fotolijsten. Het wordt haar of jou een stuk makkelijker gemaakt om een foto uit te kiezen, want je kunt er dus meerdere selecteren. Het is een heel persoonlijk cadeau om haar deze digitale fotolijst aan te bieden.

inspirerende-cadeaus-beauty

Het meest ontspannen cadeau
Na een dag hard werken en drukte, kijken veel vrouwen uit naar wat rust. Daar kan jij je steentje aan bijdragen met je cadeautjes. Het vooruitzicht van een relaxende massage maakt de dame vast enthousiast. Bij een voetmassage kan ze er van op aan dat dit deel van haar lichaam tot in de puntjes verzorging krijgt.

Tegen stressklachten helpt het om kort voor het slapen een vast ontspanningsmoment in te plannen met de voetmassage. Zo verzet ze haar gedachten even en slaapt ze lekkerder. Een goede nachtrust geeft veel energie, dus mogelijk werkt je cadeau verder door dan alleen de voetmassage zelf.

Een beautyavondje met de meiden
De voetmassage zal populair zijn als ze met haar vriendinnen een beautyavondje houdt. Jullie kleden de avond verder aan door gezichtsmaskers van de drogist in huis te halen en gezonde sapjes voor elkaar te maken. Tijdens de voetmassage zet de dame haar voeten in het water en voelt ze haar bloedsomloop verbeteren.

Daarna zijn haar voeten klaar voor verdere verzorging in de vorm van eelt weg raspen of nagellak in haar favoriete kleur. Het voordeel van dit cadeau aan haar is dat ze er herhaaldelijk gebruik van kan maken wanneer het haar uitkomt.

Cadeau voor vriendinnen van de natuur
Als familie, vriend of kennis geef je graag een cadeau dat bij jullie allebei past. Echte natuurliefhebbers raken momenteel niet uitgepraat over het wel en wee van insecten en halen de natuur het liefst naar zich toe.

Is je vriendin dol op de natuur, geef haar dan een insectenhotel zodat ze zich uit kan leven in haar hobby. Ze kijkt haar ogen uit welke beestjes er een plaatsje in haar hotel weten te vinden. Het ziet er ook nog gezellig uit als ze vanuit het huis naar de tuin met hotel kijkt.

Een vrolijke beestenboel
Ook de diertjes zelf kunnen hun lol op als ze alle hoeken en gaten van het hotel verkennen. Biodiversiteit, ecosysteem en zorg voor het milieu zijn belangrijke zaken voor een natuurgek. Is de nieuwe eigenaresse van het insecten hotel zo´n persoon? Leg haar dan vooral uit dat jouw cadeau eraan bijdraagt, als ze dat niet al wist.

Daarnaast trekt het insectenhotel ook allerlei bestrijders van ongedierte, dus dat is nog een bijkomend voordeel. Onder meer bijen, wespen, vlinders, lieveheersbeestjes, kevers en duizendpoten komen af op het hotel dat bestaat uit sparrenhout, bamboestengels en dennenappels. Een natuurvriendelijker cadeau bestaat er niet.

Mensenkennis
Het werkt mee als je goed weet waar de interesses van de ontvanger liggen voordat je een cadeau koopt. Als je haar minder goed kent of zoekt naar een origineler cadeau dan zou je andere familie of vrienden om raad kunnen vragen. Het gaat erom dat je laat zien dat je aan haar hebt gedacht.

Ze waardeert het vast als ze je moeite om iets creatiefs te verzinnen opmerkt. Het is fijn om zelf een cadeau te krijgen, maar het geeft je ook plezier om een geschenk voor iemand anders te regelen. Wie weet krijg je er op z´n tijd net zo´n mooi cadeau voor terug!

In samenwerking met Topcadeau.nl

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts