BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Ipodhoes.nl bestelling

 photo ipodhoes-review-adonit-jot-pro-stylus-pen-ipad-iphone-hoesje_zpsa1664d1b.png

Laatst kreeg ik een mailtje van iPodhoes.nl, met daarin de vraag of ik interesse had om een paar producten uit hun webshop te testen. Het is een online winkel die gespecialiseerd is in accessoires voor Apple iPod’s, iPhone’s en iPad’s. Ze voeren een breed assortiment met bekende merken voor bijna alle Apple producten. Ik koos voor een glimmend iPhone hoesje en een stylus pen waarmee je je smartphone kunt bedienen zonder dat je vieze vingerafdrukken krijgt. Hieronder volgen twee korte reviews over deze producten!

 photo ipodhoes-review-adonit-jot-pro-stylus-pen-ipad-iphone-_zps553db53a.png

 photo ipodhoes-review-adonit-jot-pro-stylus-pen-ipad-iphone-glitter_zpsd0a5b6ae.png

DS.Styles Zirconia iPhone 4S Hardcase Gray

De hoesjes van DS.Styles staan bekend om hun opvallende designs. Ik koos voor een grijs sprankelend hoesje met een harde achterkant die voorzien is van zirconia steentjes. I love me some sparkle! De hoes is gemaakt van stevig polycarbonaat en is schokabsorberend. De case voelt dan ook licht, maar stevig aan. Rondom het hoesje zijn uitsparingen gemaakt voor knoppen en aansluitpunten zodat je deze makkelijk kunt bedienen. Al met al een fijn hoesje!

  • DS. Styles Zirconia iPhone 4S Hardcase // € 9,99

 photo ipodhoes-review-adonit-jot-pro-stylus-pen-ipad-iphone-sketches_zpsbf02dbb3.png

 photo ipodhoes-review-adonit-jot-pro-stylus-pen-ipad-iphone-sketch_zpse861416a.png

 photo ipodhoes-review-adonit-jot-pro-stylus-pen-ipad-iphone-tekenen_zps1d168a40.png

Adonit Jot Pro Dampening Precisie Stylus Pen

Mensen die graag creatief bezig zijn op de iPhone of iPad, vervangen hun vinger vaak voor een speciale stylus pen. Ik zag het in veel YouTube filmpjes voorbij komen en het leek me eigenlijk wel wat. De Adonit Jot Pro Stylus werkt net zoals een balpen. Met de Jot kun je zeer nauwkeurig tekenen, schetsen, notities maken, e.d. op je telefoon of tablet. Er wordt een beschermdopje bijgeleverd die je zowel aan de achterkant als aan de voorkant van de stylus kunt plaatsen zodat de schrijfpunt niet wordt beschadigd als je de stylus weglegt.

De stylus heeft een strak design en ligt lekker in de hand doordat de zwarte rubber extra grip biedt. De schrijfpunt is voorzien van een klein bolletje waaromheen een transparant dun schijfje is bevestigd, zodat de display van je tablet of telefoon niet wordt beschadigd. Met deze stylus kan ik heel nauwkeurig tekenen! Toch wel anders dan wanneer ik het met mijn vinger doe…

  • Adonit Jot Pro Dampening Precisie Stylus Pen // € 28,95

Op iPodhoes.nl vind je nog meer accessoires voor vrijwel alle producten van Apple. Zie hier alle iPhone 5 hoesjes die verkrijgbaar zijn in de webshop!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts