BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Je eigen wellness creëren: 4 tips

Hoewel het bezoeken van een mooie wellness locatie geweldig fijn is, is het natuurlijk nog fijner om dit stukje wellness gewoon in eigen huis te hebben. Gelukkig hoeft dit ook helemaal geen probleem te zijn! Het enige wat je nodig hebt is wat ruimte, wat creativiteit en een vastgesteld budget. Heb je bovenstaande klaar staan? Dan heb jij met deze handige tips in no-time je eigen wellness gecreëerd.

 

1. Laat een sauna installeren

Als je het doet, kun je het net zo goed meteen goed doen. Heb je een extra kamer in je woning die je niet gebruikt of wat meer ruimte in je tuin? Dan kun je allerlei verschillende soorten sauna’s kopen die je door de specialist in jouw woning kan laten installeren.

Van een Finse sauna tot een infraroodcabine; een sauna voor de hele familie of alleen voor jezelf. Je kunt er werkelijk waar alle kanten mee op en je vindt gegarandeerd wel een sauna die bij jouw wensen en budget past!

2. Plaats een bubbelbad

Ben je niet zo’n fan van de sauna en heb je liever een bubbelbad? Dan kun je ook deze in je tuin of badkamer laten plaatsen. Hoe heerlijk is het om in plaats van een korte douche juist even lekker in het bubbelbad te duiken?

Daarnaast hoeft een bubbelbad of whirlpool nog niet eens zo heel duur te zijn; een klein model heb je al voor minder dan drieduizend euro. Is dat nog net iets te veel? Kijk dan of je er ergens eentje tweedehands op de kop kunt tikken, of overweeg een opblaasbare variant voor in de tuin!

3. Een hottub in de tuin

Dan is er ook nog de mogelijkheid om je eigen hottub in de tuin te plaatsen. De hottub is vrij goedkoop aan te schaffen (zeker wanneer het om een tweedehands variant gaat) en past in vrijwel iedere tuin. Laat er een mooie overkapping bij plaatsen (of steek de handen uit de mouwen en timmer er zelf eentje in elkaar) en genieten maar!

4. Een opblaasbare spa

Wil je een eigen wellness in huis maar heb je een beperkt budget? Dan kun je op zoek gaan naar een opblaasbare spa. In sommige opblaasbare varianten vind je wel 80 jets die je samen dezelfde ervaring geven als bij een jacuzzi. Daarnaast is zo’n opblaasbaar spa ook erg makkelijk te verplaatsen of verwijderen. Ook mooi meegenomen: je hebt zo’n opblaasbaar spa al voor minder dan een paar honderd euro!

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts