BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  JewelCandle – geurkaarsen met een sieraad erin

 photo jewelcandle-creamy-vanilla-geurkaars-review_zps27f49f7f.png

Een hele goedemorgen! Vandaag heb ik een hartstikke leuke cadeautip voor jullie, namelijk de geurkaarsen van JewelCandle. Zoals je misschien al aan de titel hebt kunnen zien zijn het geen standaard kaarsen, maar juist bijzondere en unieke handgemaakte geurkaarsen met een kleine verrassing erin…

 photo jewelcandle-geurkaars-met-ring-sieraad-erin-kaarsen-creamy-vanilla-review_zpsde2a3bac.png

Het merk JewelCandle verkoopt geurkaarsen met daarin een zilveren sieraad. Ze hebben verschillende soorten geuren in hun assortiment, zoals Fruity Watermelon (watermeloen), Cookies & Cream (koekjes), Pink Cherry (kersen), Passion Fruit (passievrucht) en Sweet Cupcake (zoete cupcake). Ik ging dit keer voor safe en koos voor Creamy Vanilla, een vanillegeur die denk ik veel mensen wel kunnen waarderen. Ik heb hem hier thuis een aantal uren laten branden en iedereen, waaronder ik, vonden hem heerlijk.

 photo jewelcandle-geurkaars-met-ring-sieraad-erin-kaarsen-oorbellen-vanille-_zps3d1e4e0d.png

Wanneer je op de website een JewelCandle uitzoekt kan je naast diverse geuren en maten, ook uit verschillende soorten sieraden kiezen. Je kunt kiezen uit oorbellen, ringen, hangers en kettingen. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende edities: Classic, Limited (zonder glazen pot) en Sweetheart (hartvormige kaarsen). Ik ging voor de editie Classic en koos de geur Creamy Vanilla waar een setje oorbellen inzitten.

 photo jewelcandle-review-nederland-geurkaars-met-ring-sieraad-erin-kaarsen-creamy-vanilla_zpsbff1b333.png

De prijzen van de geurkaarsen variëren van € 7,95 tot € 29,95. De waarde van het sieraadje dat in de kaars zit, ligt tussen €10 en €250. Je weet dus niet van te voren hoeveel waarde het sieraad heeft die in jouw geurkaars zal zitten en ook niet hoe die er precies uitziet. Het is dus echt een verrassing!

 photo jewelcandle-geurkaars-met-ring-sieraad-erin-kaarsen-creamy-vanilla-review-waarde_zpsa19977e4.png

Om bij het sieraad te komen dien je de kaars natuurlijk eerst te branden. Bij mij duurde het misschien 4 á 5 uurtjes voordat ik het beschermingshoesje waarin het sieraad zat met een oude pincet uit de kaars kon vissen. Wees hier wel voorzichtig mee. Het beste kun je een stuk keukenrol gebruiken om de vloeibare en hete was daarop uit te laten druipen. Verwijder dan rustig de hittebestendige folie en open het zakje om je sieraad te ontdekken.

In mijn JewelCandle zaten deze zwarte sparkly oorbellen die van 925 Sterling zilver zijn gemaakt. Dat is een legering van 92,5% zilver en 7,5% van een ander metaal, meestal koper. Volgens JewelCandle worden geen nikkel in hun sieraden verwerkt en worden ze van hoogwaardige materialen gemaakt. Ik wist niet van te voren wat ik moest verwachten, maar gelukkig bevallen deze elegante zwarte knopjes mij wel!

 photo jewelcandle-geurkaars-met-ring-sieraad-erin-kaarsen-oorbellen-zwarte-knopjes-zilver_zps429ccfb8.png

Het enige nadeel is dat ze de waarde van het sieraad niet erbij vermelden, dat vind ik dan weer wel jammer. Ik heb even zitten zoeken op de website van JewelCandle en zag toen het volgende staan: “Helaas mogen wij de waarde van het sieraad om juridische redenen niet meer aangeven. Onze sieraden hebben altijd een waarde van 10 tot 250 euro – indien je de waarde van jouw sieraad precies wil weten, kan je naar een juwelier bij jou in de buurt gaan om je sieraad te laten taxeren.”

Dus met een beetje moeite – indien je de exacte waarde van je sieraad wilt weten – kun je er toch achter komen.

 photo jewelcandle-geurkaars-met-ring-sieraad-erin-kaarsen-creamy-vanilla-cookies-and-cream-review_zpsebebbde6.png

Al met al vind ik dit een hartstikke leuk concept! Iets wat ik nog niet eerder kende en ook nog niet in Nederland heb gezien. De kaarsen kreeg ik binnen één dag binnen en zaten goed verpakt in een kartonnen doos, zodat de glazen potten niet tijdens de verzending stuk gaan.

Voor mijn lieve lezeressen heb ik wat leuks! Als je de kortingscode “womanistical20” gebruikt op jouw JewelCandle bestelling krijg je 20% korting. Deze kortingscode is geldig tot 01 oktober 2014. De Creamy Vanilla JewelCandle (oorbellen) kost momenteel € 19,95 en kun je bestellen op de webshop JewelCandle.nl

Wat vind jij van deze cadeautip? Iets voor jou om te geven of te ontvangen?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts