John Beerens Beautypakket – De Reviews


 photo john-beerens-lover-producten-webshop-review-mixed_zps7c0b41d0.png

Ongeveer twee maanden geleden kreeg ik het John Beerens beautypakket thuis gestuurd met allerlei verschillende producten en samples. Genoeg tijd gehad dus om te testen! Het leek me leuk om de reviews in één post te doen, maar van twee producten kan je toch nog een aparte review verwachten. Laten we kijken wat er allemaal in de box zat!

 photo john-beerens-amika-nourishing-mask-shampoo-color-pherfection-repair-haar-producten-review_zps1f0bee06.png

Amika pHerfection Shampoo

Laat ik maar gelijk beginnen met een heerlijk ruikende shampoo die lekker fruitig en zoetig ruikt! De Amika pHerfection Shampoo reinigt het haar op milde wijze en belooft dat de kleur in het haar langer wordt behouden. Nou heb ik geen gekleurde lokken, maar ik heb toch de shampoo een paar keer gebruikt om hem goed te testen. Dit product is vrij van parabenen, kunstmatige stoffen en is niet getest op dieren. Er zit wel een heel klein beetje Sodium Sulfate (minder dan 1%) in, maar dat vind ik geen probleem. De shampoo werkt prima en maakt mijn haar goed schoon en lekker zacht. Ik heb alleen snel de neiging om veel van het product te gebruiken omdat het niet heel erg schuimt. Zodra mijn haren eenmaal droog waren, zag ik verder niet echt veel verschil met wanneer ik mijn vorige shampoo gebruikte. Al met al vind ik het een prima product dat echt te lekker ruikt. Flesje 100 ml – € 11,40

Amika Nourishing Hair Mask

Het Amika Nourishing Hair Mask zit in een handige tube wat ik erg fijn vind. Had ik trouwens al gezegd hoe leuk de verpakkingen wel niet zijn? Zo leuk en kleurrijk! Het haarmasker verzorgt mijn haar, maakt het zacht en de geur ervan is net als de shampoo ook heerlijk. Echt zo’n luxe kappersgeur, if you know what I mean. Ik zie op de ingrediëntenlijst een aantal goede ingrediënten tussen zitten, zoals natuurlijke oliën. Ik zie echter ook parfum in het lijstje staan, maar daar heb ik zelf eigenlijk ook geen problemen mee. Tube 60 ml – € 11,40

 photo john-beerens-swisscode-pure-hyaluron-gezicht-product_zps779c3766.png

Swisscode Pure Hyaluron

Nooit eerder had ik van dit merk gehoord en nooit eerder had ik over hyaluron gelezen. Hyaluronzuur schijnt een lichaamseigen stof te zijn die ervoor zorgt dat de huid goed gehydrateerd is en het meer volume geeft. Het is eigenlijk een natuurlijke botox-vervanging. Het doet nog zoveel meer goeds voor de huid, maar als ik er verder over ga vertellen dan ben ik nog wel even bezig. Het serum zit in een klein flesje dat voorzien is van een handig pipetje. Zo kan je makkelijk het serum doseren, I like! Het product vind ik een beetje licht stroperig, maar niet op een vervelende manier. Je hebt niet veel van het product nodig, het smeert makkelijk uit en trekt lekker snel in. Je kunt eigenlijk na een paar seconden al je dag- of nachtcrème aanbrengen. Na een aantal weken van het gebruik van het serum kan ik zeggen dat mijn huid een stuk minder droog is en het ook echt heeft gehydrateerd. De Swisscode Pure Hyaluron heeft verder geen sterke geur en bevat geen alcohol, conserveermiddelen, kleurstoffen en emulgatoren. Het enige denk ik wat een nadeel kan zijn is de prijs. Flesje 15 ml – € 65,00

 photo john-beerens-hair-shadow-colour-mania-haar-krijt-review_zpse5525c02.png

Colour Mania Hair Shadow

Ook ontving ik de Colour Mania haarkrijt. Hiermee kan je bijvoorbeeld een ‘dip dye’ look creëren of compleet je haar ermee kleuren zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Het is uitwasbaar en schijnt ook makkelijk in gebruik te zijn. Ik heb de Colour Mania aan mijn nichtje gegeven en daar komt binnenkort een aparte review van online. Inhoud 4 gr – € 8,40

 photo john-beerens-waterclouds-color-shampoo-conditioner-swisscode-pure-hyaluron-murad-skin-perfecting-primer-chi-silk-infusion_zpse0cc705d.png

Murad Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control

Ik was al lange tijd benieuwd naar het merk Murad en was dan ook blij dat daarvan iets in de box zat. De Murad Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control belooft puistjes te voorkomen, imperfecties te corrigeren, zichtbaarheid van poriën te verminderen en glans te verminderen. Klinkt als een droom, niet waar? Toen ik een dotje primer op mijn hand pompte zag ik al direct dat het een getinte primer is. De kleur is een stuk donkerder dan mijn huidskleur, maar zodra ik hem op mijn gezicht begon te smeren versmelte de primer met de huid. Het smeert makkelijk uit, droogt mat op en gaat niet glanzen. Als ‘normale’ primer is die prima! Ik vind alleen niet dat die dekkend genoeg is om eventuele oneffenheden of acne te corrigeren, daar heb ik toch wel echt een concealer of een foundation voor nodig. Daarnaast kan ik ook niet zeggen of de primer vlekken of puistjes vermindert doordat er salicylzuur inzit, daarvoor moet ik het product denk ik langer gebruiken. Poriën maakt hij inderdaad wel wat kleiner, thumbs up for that! Inhoud 5 ml – € 7,95

CHI Silk Infusion

Ik ben dol op de producten van CHI! Ook over de CHI Silk Infusion ben ik erg te spreken. Ik breng een kleine hoeveelheid product aan in mijn handpalmen en verdeel het over mijn haar, vooral in de haarpunten. Het maakt mijn haar zacht, glanzend en totáál niet vet. En het belangrijkste, mijn haar pluist een stuk minder. Dit serum vind ik daarnaast lekker ruiken! Flesje 15 ml – € 2,88

Waterclouds Color Shampoo & Conditioner

Waterclouds Color Shampoo & Conditioner zijn speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen. Ik verf mijn haar niet, dus deze samples heb ik niet getest. Wel handig dat je deze samples niet nog hoeft te knippen of wat dan ook, je kunt ze gewoon doormidden ‘knakken’. Inhoud 70 ml – € 8,95

 photo john-beerens-professional-sebastian-potion-9-styling-treatment-haar-product-kappers-review_zps3731abcd.png

Sebastian Potion 9

And last but not least, de Sebastian Potion 9. Ohhh mann, wat hou ik van dit product! Ik realiseer me nu pas nu ik dit typ dat dit product eigenlijk haar eigen artikel verdient heeft. En ik denk dat ik dat ook maar ga doen! Ik ga er in dit artikel gewoon even kort en krachtig over zijn. De Sebastian Potion is voor mij gewoon een topproduct. Onmisbaar. Maakt mijn onhandelbare krullen eindelijk handelbaar. Jaaaaa mensen, hier komt zeker nog een aparte review over. Love it! Inhoud 150 ml – € 28,00

Door deze John Beerens beautypakket heb ik met veel merken kennis gemaakt. Zo was mijn eerste ervaring met de producten van Amika geen tegenvaller en zeker niet met die van Sebastian Professional. Over het algemeen ben ik tevreden over de producten die in deze box zaten. Van Colour Mania en Sebastian Potion 9 kunnen jullie nog een review verwachten!

Welk product spreekt jou het meeste aan?

20 gedachten over “John Beerens Beautypakket – De Reviews”

 1. De hair shadow is echt een heel tof product! Deze had ik ook ontvangen. Je kunt er allerlei creaties mee maken, super! 🙂 Slim om meerdere producten in één blogpost te plaatsen.

 2. Swisscode Pure is ontwikkeld als aanvulling onder ieder verzorgingsmerk. Pure staat voor de hoogste kwaliteit aan ingrediënten en concentraties in tegenstelling tot andere merken op markt. Juist door deze concentraties heb je minder van het product nodig en doe je er langer mee. Daarnaast doet Swisscode datgene wat het belooft.

  Qua prijs is het in een iets hoger segment maar als ik zie dat er geen toevoegingen inzitten als alcohol (wat de huid alleen uitdroogt) emulgatoren, silicone, minerale vetten, parabenen, kleurstoffen of andere vormen van conservering, dan vindt ik waard voor mijn huid. Hier moet je tenslotte je hele leven mee doen en investeer ik in mijzelf voor later.

  Het serums is zeer licht, trekt snel in en laat de huid ademen. Daarnaast kan ik het als kuurtje nemen of met de andere serums uit de Swisscode Pure lijn.

  Vanaf 18 moeten we al langzaam de huid voorzien van vocht. Vochtverlies leidt tot verslapping, rimpels en bespoedigd het verouderingsproces.

 3. Gaaf pakket!! 😀 Met mijn 31 :/ begin ik al een beetje te ‘rimpelen’ hier en daar! ben wel heel benieuwd naar het hyaluron serum 😉 maar idd wel wat prijzig! jammer…
  Dia color mania vind ik ook een gaaf product! ben heel benieuwd naar de bevindingen van je nichtje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *