BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Leven en Liefde   >  Jouw beste vriendin verrassen: 8 tips

Een goede vriendin is heel wat waard. En dus is jouw beste vriendin dat zeker! Misschien gaat ze trouwen, hebben jullie een feestje of wil je haar gewoon eens in het zonnetje zetten. Tijd om een verrassing te bedenken. Maar hoe doe je dat? Dit zijn 8 tips om je vriendin op een leuke manier te verrassen!

1. Bloemen zeggen meer dan 1000 woorden

Bloemen zeggen meestal meer dan woorden. Het is een leuke en betaalbare manier om je vriendin eens te verrassen. Wil je er een echte spontane verrassing van maken? Dan kun je bloemen laten bezorgen. Met een leuke boodschap erbij, of misschien juist helemaal anoniem. Zo zet je je vriendin in het zonnetje zonder dat je er zelf bij staat te glunderen.

2. Uitje naar een bijzondere plek

Organiseer een uitje naar een bijzondere plek die voor jullie tweeën waarde heeft. Bijvoorbeeld de plaats waar jullie vroeger veel speelden. Of misschien juist een plek waar jullie lekker kunnen ontspannen. Vertel van tevoren niet waar jullie heengaan en maak er zo een leuke verrassing van.

3. Verrassingsfeestje

Een verrassingsfeestje is altijd leuk. Heeft je vriendin een reden voor een feest? Dan kun jij dat regelen. Misschien is ze zwanger en is een spontane babyshower een leuk idee. Of nodig je stiekem allemaal vrienden en familie uit voor haar pre-wedding feestje. Zorg voor een volledig verzorgd feestje, dan is de verrassing helemaal compleet.

4. Een onverwacht cadeautje

Een cadeautje is altijd leuk om te krijgen, zeker als het helemaal onverwacht komt. Een perfecte manier om je vriendin te verrassen. Denk even goed na over wat je cadeau geeft. Geef iets waarvan je zeker weet dat zij het leuk of lekker zal vinden en het ook echt zal gebruiken.

5. Tijd is het belangrijkst

Tijd en aandacht is het belangrijkste dat je iemand kunt geven. Dat geldt niet alleen voor relaties, maar ook voor je beste vriendin. Dus… bedenk iets dat jij speciaal voor haar of met haar kunt doen.

Iets waarmee jij laat zien dat je je volledige tijd en aandacht eraan besteed. Dat kan bijvoorbeeld ook een zelfgebreide sjaal zijn, omdat je daar tijd mee kwijt bent. Het is vaak waardevoller dan een duur cadeau uit de winkel.

6. Maak een spontane maaltijd klaar

Je beste vriendin verrassen kan ook betekenen dat je iets liefs voor haar doet. Bijvoorbeeld dat je haar uitnodigt voor een relaxte avond. Zij verwacht een simpele pizza of bakje patat zoals altijd, maar deze keer sloof jij je uit en kook je een uitgebreide maaltijd. Waarbij de afwas blijft staan tot morgen.

7. Regel iets van haar bucket list

Jullie hebben vast weleens samen besproken welke dingen jullie nog willen doen in het leven. Dat kan uitgebreid zijn, zoals een reis naar een ver land. Maar vaak staan er ook simpelere dingen op de bucket list. Heeft je vriendin je ooit toevertrouwd dat ze nog weleens zou willen parachutespringen? Dan regel jij het als een super-verrassing!

8. Maak samen een citytrip

Er zijn veel prachtige steden in Nederland en Europa. En tegenwoordig is het heel goedkoop om daar ‘even’ heen te gaan. Zo is het prima te doen om een dagje Londen, Parijs of Praag te regelen. Je kunt natuurlijk ook een leuke fietsvakantie of fietstrip ergens heen regelen.

Wil je haar helemaal verrassen, dan heb je ook al een leuk hotelletje geboekt zodat jullie er kunnen overnachten. Hoewel dit een mooie verrassing is, moet je natuurlijk wel zorgen dat ze de juiste dag(en) vrij heeft van haar werk.

Je beste vriendin is heel wat waard. En dus heb jij er heel wat voor over om haar te verrassen. Dat kan eenvoudig van een bos bloemen of een cadeautje tot een complete reis naar een exotische bestemming. Met deze 8 ideeën vernieuw of verdiep je de vriendschap en verras je je vriendin compleet!

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts