BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Juwelen kopen: hier moet je op letten

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor je partner of is het gewoon even tijd om jezelf in de watten te leggen? Het kopen van juwelen is hoe dan ook een heerlijke bezigheid met altijd een verrassend, uniek en fijn eindresultaat. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten wanneer je juwelen gaat kopen? Je leest het hier!

Kies een stijl die bij je past

Je juwelen moeten natuurlijk bij je kledingstijl passen, maar de stijl van de juwelen moet ook aansluiten bij de gelegenheid waarop ze gedragen worden. Zoek je een juweel dat je dagelijks kunt combineren met allerlei leuke outfits of juist een item voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of als cadeau?

Waar je voor een speciale gelegenheid of als gift op zoek gaat naar exclusieve juwelen, kun je de dagelijkse kleding beter combineren met een designer set met iets neutralere uitstraling. Zo passen de juwelen bij iedere outfit!

Bepaal een budget

En houd je eraan! Het is zonde om jezelf onnodig in hoge kosten te steken, iets wat al snel gebeurt zodra de emoties mee beginnen te spelen. Bepaal vooraf een duidelijk budget, inclusief de mogelijke bewegingsruimte mocht je toch voor een duurder sieraad willen kiezen.

Neem vooraf ook de tijd om online, bijvoorbeeld via de website van BAUNAT, wat meer informatie in te winnen over de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn. Op deze manier kun je een weloverwogen besluit maken en een goed budget vaststellen.

Na de koop

Denk niet alleen aan het juweel zelf, maar ook aan zaken die het juweel nodig heeft na de koop. Denk bijvoorbeeld aan een apart doosje of buideltje, maar ook aan verzorgingsproducten en eventueel zelfs specifieke schoonmaakmaterialen. Heb je een dure set aangeschaft dan zijn ook het garantiebewijs en eventueel zelfs een verzekering erg belangrijk.

Beter verzekeren

Een duur sieraad kun je beter verzekeren. Nadat je net honderden euro’s hebt uitgegeven aan een dure parelketting, wil je deze natuurlijk niet zomaar beschadigen of kwijtraken. Door je meest dierbare juwelen te verzekeren, kun je ze met een gerust hart dragen.

Kies voor kwaliteit

Kies daarnaast ook altijd voor sieraden van hoge kwaliteit. Vermijd goedkope materialen of spray laagjes. Niet alleen is de uitstraling volledig anders dan wanneer je voor een sieraad van hoge kwaliteit kiest, het kan ook nog eens leiden tot zaken als huidirritatie of zelfs allergie.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts