BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Kérastase Elixer Ultime The Imperial

Tijdens de koude dagen van het najaar gaat je haar een gevecht aan. Een veel voorkomend probleem is droog en statisch haar. Iets wat ik en vele andere met mij denk ik niet zo graag willen hebben. Gelukkig bestaan er tegenwoordig haaroliën die je haar een stuk gezonder kunnen laten ogen. Vandaag review ik het Elixir Ultime van Kérastase, een veelzijdig schoonheidsproduct voor droog, dof en gekleurd haar.

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris_zps4303ab6f.png

De ‘Kérastase Elixir Ultime Grands Crus’ lijn bestaat uit drie varianten: de Elixir Ultime Millenium Rose speciaal voor fijn haar, de Elixir Ultime Immortal Moringa voor verzwakt haar en Elixir Ultime Imperial Tea voor gekleurd haar. Ik heb zelf de roze variant, de Elixir Ultime Imperial Tea van Kérastase, een haarolie met de hoogste concentraties anti-oxidanten en witte thee extract, die de haar beschermt tegen verkleuring.

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-4_zps2b00c6c8.png

De verpakking vind ik mooi en luxe ogen, dat is in ieder geval al een pluspunt!

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-3_zps5b155cf1.png

De Elixir Ultime kun je op diverse manieren gebruiken…

Voor het wassen:
Gebruik Elixir Ultime Imperial Tea als voorbereiding op de was behandeling. Hierdoor worden residuen verwijderd en het haar gevoed.

Intensieve verzorging:
Gebruik Elixir Ultime Imperial Tea als Leave-in verzorging op de momenten dat het haar intensieve voeding nodig heeft. Pas het toe op de lengten en punten van het haar.

Voor het fohnen:
Toepassen op de lengten en punten van handdoekdroog haar. Hierdoor heeft het een voedende en herstellende werking. De olie houdt de actieve ingredienten vast in het haar.

Finishing Touch:
Perfectioneert het haar en kalmeert weerbarstig haar.

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-6_zps6b56a0a6.png

Ik gebruik de Elixer Ultime het liefst als leave-in verzorging. De haarolie voelt fijn aan en is absoluut niet vettig voor mijn haar. Vaak is het geval bij haaroliën dat het een vettig laagje achterlaat, maar dat is bij dit product gelukkig niet zo Dat komt denk ik ook omdat de Elixer Ultime voor het grootste gedeelte uit cyclopentasiloxane bestaat, een vluchtige silicoon.

Ik heb zelf dik en droog haar dus ik smeer de olie over het gehele haar, maar mocht je fijn haar hebben dat snel vet wordt dan zou ik het alleen op de lengten en punten smeren. De hoofdhuid kun je beter vermijden. Oh, en had ik al verteld dat deze olie voorzien is van een zachte bloemige geur? Echt heerlijk!

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-2_zpsdf7226a0.png

De Elixir Ultime Imperial Tea van Kérastase vind ik een fijn product! Hij ruikt niet alleen heerlijk, maar laat mijn haar er minder droog uitzien. Ze zijn na het aanbrengen goed doorkambaar en voelen ook een stuk zachter aan. Het product is wel wat aan de prijzige kant, voor een fles van 125 ml betaal je namelijk €30,-. Wel moet ik erbij zeggen dat deze haarolie zuinig in gebruik is, per gebruik heb je maar een klein beetje nodig.

De Kérastase Elixer Ultime The Imperial is o.a. verkrijgbaar bij Kérastase Advies-Kapper en Hairmoso.nl.

Comments:

 • 20 september 2014

  Het klinkt heel goed!
  Jammer dat het zo duur is.

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Ziet er echt ontzettend goed uit, ook de verpakking al! Ik heb zelf ook erg last van droog en pluizig haar, dus misschien moet ik maar eens een echt goed (lees: duur) product kopen om het tegen te gaan. Liefs, Felicia

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Klinkt als een goed product. Ik hou het alleen liever bij natuurlijke producten zoals arganolie. The best solution to my hair problems hihi.

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Ziet er goed uit!

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Dat klinkt fijn zeg. Ik betwijfel alleen of hij beter is dan arganolie hehe.

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Deze is erg fijn.
  Liefs, xxx

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Wat een prachtige flacon is het! Fijn dat ie prettig werkt 🙂

  Beantwoorden...
 • Sas

  20 september 2014

  Ziet eruit als een fijne olie. Ik gebruik er eentje van het Kruitvat huismerk 🙂

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Ik dacht eerst aan het flesje gezien dat het een parfum was, maar niet dus! Het flacon ziet er wel heel luxe uit, dat maakt het gebruiken van een product altijd net iets leuker 🙂

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Lijkt mij een heerlijk product! Ik zou het zelf alleen wel in de punten smeren, want die zijn vaak net wat droger en de rest van het haar wordt juist snel vet bij mij.

  Beantwoorden...
 • 20 september 2014

  Erg leuke review!

  Beantwoorden...
 • 21 september 2014

  Ik gebruik zelf ook een leave in conditioner van kerastase, deze ga ik ook een keer proberen, cause i just love kerastase producten echt kwaliteit! Gebruik het merk al 2 jaar inmiddels.

  Beantwoorden...
 • 21 september 2014

  Mooie flacon en hij klinkt ook heel fijn 🙂

  Beantwoorden...
 • 21 september 2014

  Als de kwaliteit goed is, is het vaak de prijs wel waard. Dit product lijkt me erg fijn, leuk dat er een lekkere geur aan is.

  Beantwoorden...
 • 6 oktober 2014

  Klinkt heel erg goed! Ik ben sindskort weer aan de slag gegaan met serums, nu ik mijn haar lang en gezond wil laten aangroeien!

  Beantwoorden...
 • 14 januari 2016

  Many times I visited many blog but I did not see clear information but your blog is unique and it’s give real and clear information about the subject.I will come again when you new thing.So thank you so much for your kind information.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts