Kérastase Elixer Ultime The Imperial


Tijdens de koude dagen van het najaar gaat je haar een gevecht aan. Een veel voorkomend probleem is droog en statisch haar. Iets wat ik en vele andere met mij denk ik niet zo graag willen hebben. Gelukkig bestaan er tegenwoordig haaroliën die je haar een stuk gezonder kunnen laten ogen. Vandaag review ik het Elixir Ultime van Kérastase, een veelzijdig schoonheidsproduct voor droog, dof en gekleurd haar.

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris_zps4303ab6f.png

De ‘Kérastase Elixir Ultime Grands Crus’ lijn bestaat uit drie varianten: de Elixir Ultime Millenium Rose speciaal voor fijn haar, de Elixir Ultime Immortal Moringa voor verzwakt haar en Elixir Ultime Imperial Tea voor gekleurd haar. Ik heb zelf de roze variant, de Elixir Ultime Imperial Tea van Kérastase, een haarolie met de hoogste concentraties anti-oxidanten en witte thee extract, die de haar beschermt tegen verkleuring.

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-4_zps2b00c6c8.png

De verpakking vind ik mooi en luxe ogen, dat is in ieder geval al een pluspunt!

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-3_zps5b155cf1.png

De Elixir Ultime kun je op diverse manieren gebruiken…

Voor het wassen:
Gebruik Elixir Ultime Imperial Tea als voorbereiding op de was behandeling. Hierdoor worden residuen verwijderd en het haar gevoed.

Intensieve verzorging:
Gebruik Elixir Ultime Imperial Tea als Leave-in verzorging op de momenten dat het haar intensieve voeding nodig heeft. Pas het toe op de lengten en punten van het haar.

Voor het fohnen:
Toepassen op de lengten en punten van handdoekdroog haar. Hierdoor heeft het een voedende en herstellende werking. De olie houdt de actieve ingredienten vast in het haar.

Finishing Touch:
Perfectioneert het haar en kalmeert weerbarstig haar.

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-6_zps6b56a0a6.png

Ik gebruik de Elixer Ultime het liefst als leave-in verzorging. De haarolie voelt fijn aan en is absoluut niet vettig voor mijn haar. Vaak is het geval bij haaroliën dat het een vettig laagje achterlaat, maar dat is bij dit product gelukkig niet zo Dat komt denk ik ook omdat de Elixer Ultime voor het grootste gedeelte uit cyclopentasiloxane bestaat, een vluchtige silicoon.

Ik heb zelf dik en droog haar dus ik smeer de olie over het gehele haar, maar mocht je fijn haar hebben dat snel vet wordt dan zou ik het alleen op de lengten en punten smeren. De hoofdhuid kun je beter vermijden. Oh, en had ik al verteld dat deze olie voorzien is van een zachte bloemige geur? Echt heerlijk!

 photo review-kerastase-elixir-kultime-the-imperial-loreal-paris-2_zpsdf7226a0.png

De Elixir Ultime Imperial Tea van Kérastase vind ik een fijn product! Hij ruikt niet alleen heerlijk, maar laat mijn haar er minder droog uitzien. Ze zijn na het aanbrengen goed doorkambaar en voelen ook een stuk zachter aan. Het product is wel wat aan de prijzige kant, voor een fles van 125 ml betaal je namelijk €30,-. Wel moet ik erbij zeggen dat deze haarolie zuinig in gebruik is, per gebruik heb je maar een klein beetje nodig.

De Kérastase Elixer Ultime The Imperial is o.a. verkrijgbaar bij Kérastase Advies-Kapper en Hairmoso.nl.

16 gedachten over “Kérastase Elixer Ultime The Imperial”

  1. Ik dacht eerst aan het flesje gezien dat het een parfum was, maar niet dus! Het flacon ziet er wel heel luxe uit, dat maakt het gebruiken van een product altijd net iets leuker 🙂

  2. Lijkt mij een heerlijk product! Ik zou het zelf alleen wel in de punten smeren, want die zijn vaak net wat droger en de rest van het haar wordt juist snel vet bij mij.

  3. Ik gebruik zelf ook een leave in conditioner van kerastase, deze ga ik ook een keer proberen, cause i just love kerastase producten echt kwaliteit! Gebruik het merk al 2 jaar inmiddels.

  4. Many times I visited many blog but I did not see clear information but your blog is unique and it’s give real and clear information about the subject.I will come again when you new thing.So thank you so much for your kind information.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *