BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Kleur is helemaal on-trend dankzij Marc Cain!

Lange tijd voerden basic kleuren de boventoon. Covid sloeg toe, veel mensen werkten thuis en vrolijke of ingewikkelde kleding was alles behalve gewenst. Toch kunnen we nu zo goed als stellen dat we deze duistere periode achter ons hebben gelaten. We gaan er weer op uit, hebben zin om ons best te doen en het zonnetje schijnt volop. En dat betekent: KLEUR! Wij laten je drie opties zien, zodat ook jij kleurrijk op die ene leuke girlsparty kunt verschijnen.

Een kleurrijke suit
Staat er een vriendinnendag op de planning en wil je uit jouw comfort zone stappen? Als je voor de verandering écht een statement wil maken dan is een pak, bestaande uit colbert en pantalon, in een sprekende kleur een ontzettend goede optie. Met een pak straal je kracht en zelfverzekerdheid uit. Door te kiezen voor een optie in kleur, haal je het zakelijke karakter van een pak weg. Zo is het ook een ideale set als je op zoek bent naar een casual outfit. Een bijkomend voordeel is dat je de broek en blazer ook los van elkaar kunt dragen, zo combineer je lekker door met je andere kleurrijke items! Zo heeft Studio Anneloes kleding in felle en vrolijke kleuren waar je uit kunt kiezen.

Een matching set in kleur
Tegenwoordig zien we steeds vaker matching sets voorbij komen. Denk hierbij aan een top en bottom, in dezelfde print, kleur of stof. Zo’n set kan bestaan uit een blouse en een rok, of een top met een wijde broek. De combinaties zijn eindeloos en komen veel voor in unieke prints en kleuren. Het fijne aan een matching set, is dat je niet na hoeft te denken over hoe je een bepaald item wil stijlen of combineren. Je hebt direct een complete outfit en kunt het na aankoop direct dragen! Zo vind je bij Marccain een breed scale aan matching sets, leuk voor bijvoorbeeld een vrouwen zomerfeest!

Een jumpsuit: vrolijk en kleurrijk
Een ander fijn item voor in de zomer of het voorjaar is een jumpsuit. Hierbij geniet je van dezelfde voordelen als bij een matching set of suit. Geen keuzestress en ook geen zorgen om de perfecte combinatie. Een jumpsuit is vaak comfortabel en is prettig om te dragen op warme dagen. Je vindt ze geregeld in een stretchy materiaal, wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Wel zo fijn op een warme dag! Bekijk bijvoorbeeld deze fijne jumpsuit van Studio Anneloes: kleurrijk én comfy!

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts