BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Langere wimpers met Revitalash ADVANCED wimperserum

 photo revitalash-advanced-conditioner-review-lange-volle-wimpers-serum-eyelash_zpsbfd55383.png

In dit artikel vertelde ik jullie dat ik de Clarisonic Mia 2 de komende maanden wil gaan testen, maar ik wil ook het Revitalash wimperserum de komende twee á drie maanden gaan testen. Ik kreeg een Revitalash sample van 1.0 ml opgestuurd en na het zien van veel schitterende voor- en na foto’s op Google besloot ik om er ook maar aan te beginnen…

 photo revitalash-advanced-conditioner-review-lange-volle-wimperserum-_zpscbbca762.png

Wat is Revitalash?

Revitalash is een voedingsstof voor wimpers dat ontwikkeld is door de Amerikaanse arts Michael Brinkerhoff. Hij produceerde het als een speciaal cadeau voor zijn echtgenoot Gayle, terwijl ze herstellende was van borstkanker. Na heel wat onderzoek samen met een groep cosmetische wetenschappers werd een geheel nieuw en uniek cosmetische product geboren dat verbetering gaf aan de wimpers van Gayle .

Het wimperserum van Revitalash is een verzorgingsproduct en zorgt voor een verbetering van lange, dikke, en volle wimpers. Of nou ja, dat belooft het merk. 

 photo revitalash-advanced-conditioner-review-lange-volle-wimperserum-ervaring_zpsce18e231.png

 photo revitalash-advanced-conditioner-review-mascara-aanbrengen-_zpscb678f8d.png

 photo revitalash-advanced-conditioner-review-tube-kopen_zpse559a54a.png

Verpakking

De eyelash conditioner zit in een stevig kartonnen verpakking met op de achterkant een lijst van de ingrediënten en de instructies. Op de verpakking zag ik al direct staan dat het merk een deel van de opbrengst schenkt aan borstkanker onderzoeken. Het wimperserum zelf komt in een zilveren huls dat een beetje vergelijkbaar is met een eyeliner. Ook het kwastje dat aan de dop vastzit is heel smal en doet me denken aan een eyeliner. 

 photo revitalash-advanced-conditioner-ingredienten-lijst_zpsc2ab687a.png

Ingrediënten

Op bovenstaande foto kun je de ingrediëntenlijst zien. Krachtige polypeptiden en botanische stoffen zouden zorgen voor mooie en gezonde wimpers. Het wimperserum bevat dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide, oftewel DDDE. Het cosmetisch ingrediënt is relatief nieuw op de Europese markt, maar is veilig bevonden en schijnt te zorgen voor een verbeterde wimpergroei. Het wimperserum zelf is transparant en geurloos.

Let op: Revitalash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar niet getest op zwangere vrouwen, tijdens borstvoeding of chemotherapie. Uit voorzorg wordt er geadviseerd om Revitalash niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of bezig bent met chemotherapie.

 photo revitalash-advanced-wimperserum-eyelash-conditioner_zpsc85fadcf.png

Hoe breng je het aan?

Het aanbrengen van de wimperserum gaat gemakkelijk met de applicator.

 • Het is belangrijk om de eyelash conditioner op een gereinigd gezicht aan te brengen. Doe dit bijvoorbeeld ’s ochtends na het opstaan of ’s avonds voor het slapen gaan; verwijder indien nodig contactlenzen.
 • Breng een zeer kleine hoeveelheid in een dun lijntje aan als een eyeliner. Het beste is om het kwastje eerst langs de rand van de tube af te strijken, daarna kun je het verdelen over de aanzet van je wimpers.
 • Zorg ervoor dat het niet in jouw ogen komt en gebruik niet meer dan een keer per dag!
 • De bovenstaande stappen dien je consequent elke dag aan te brengen voor minstens 10 á 12 weken.

 photo revitalash-advanced-wimperserum-getest_zpsd0bce2bc.png

Ik heb het wimperserum momenteel drie keer getest en tot nu toe heb ik geen irritaties opgelopen. Zoals ik al in de beginpost zei, het komende kwartaal ga ik de Revitalash ADVANCED wimperserum testen. Mochten jullie interesse hebben dan kan ik een korte update/review plaatsen nadat ik het een tijdje heb gebruikt. Ik ben in ieder geval héél erg benieuwd!

Revitalash is niet bepaald goedkoop. Het serum is verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën vanaf €74,95 voor 2.0 ml. De producten van Revitalash zijn online verkrijgbaar op www.revitalash.nl of te koop bij een van deze verkooppunten.

Ben jij al bekend met dit product? Zoja, wat vonden jullie van het resultaat?

Comments:

 • 27 januari 2014

  Ik ken dit merk no g niet, ben best el benieuwd naar hoe het er bij jou uitziet!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ik heb zelf ook een sample liggen maar ik durf hem gewoon nog niet te gebruiken haha! Ik ben benieuwd naar het resultaat en je ervaringen!

  Beantwoorden...
  • Bo

   27 januari 2014

   Na al die positieve reacties zou ik het maar snel doen haha! Ik ben ook echt heel erg benieuwd 😀

   Beantwoorden...
 • Lin

  27 januari 2014

  Ik ben heel benieuwd! Ik heb al wel goede resultaten voorbij zien komen hier en daar.

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Deze wil ik echt graag proberen.

  Beantwoorden...
 • Kim

  27 januari 2014

  Ben echt heel benieuwd naar het resultaat over een tijdje. Ik heb er al vaker naar gekeken, maar wat is het duur pfff.

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Heb echt zoveel goede berichten gehoord over Revitalash, jammer dat het zo duur is, anders had ik het echt uitgeprobeerd!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ben erg benieuwd naar het resultaat! 🙂 Heb al goede reviews gezien en gelezen!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Heb er veel goeds over gelezen en lijkt ook echt te werken! Ik heb hem hier ook in de kast liggen, maar nog niet geprobeerd..

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  ik heb deze ook getest.. speciaal bewaard voor 3 maanden voor mijn bruiloft. maar er gebeurde een nachtmerrie: mijn wimpers braken af. ze zagen er niet uit. dus na 3 weken maar snel mee gestopt! ik vind het vreemd, want ik lees alleen maar postieve dingen op internet, maar voor mij deed het alles behalve iets goeds.

  Beantwoorden...
  • Bo

   27 januari 2014

   Oh wow dat is wel heel erg! Een paar maanden voor je bruiloft nog wel. Echt balen dat het niks voor je wimpers heeft gedaan! Hopelijk breken die van mij ook niet af 🙁

   Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ik heb er heel veel goeds over gelezen, maar de prijs houdt me echt tegen om het zelf te proberen..

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Klinkt interessant!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ben benieuwd wat het bij jou doet. Voor mijzelf hoeft het niet zo. Zal nu wel gaan maar in de zomer heb ik al last van mascara voor volle lange wimpers in combinatie met zonnebril. Zit er steeds tegenaan te wapperen met de wimpers. Tja, het levens kleine irritaties 😉
  Succes!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

  Beantwoorden...
 • Bee

  27 januari 2014

  Ik heb deze in een deautybox gekregen en ik was er zo enthousiast over maar als ik hem gebruik heb ik de dag nadien een dikke paarse rand waar ik hem aanbracht boven mijn wimpers die best gevoelig is. heb het nu al een paar keer geprobeerd telkens alles weer goed was en het blijft elke keer hetzelfde paarse gezwollen resultaat. Spijtig, hopelijk doet hij het bij jou wel!!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Niks voor mij dit!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ik heb het al bij veel bloggers voorbij zien komen en die waren allemaal zeer tevreden.

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Ben echt benieuwd! Keep us updated.

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Poeh het is een aardige duit, ik ben erg benieuwd naar het resultaat! 🙂

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2014

  Ik heb zelf een goede resultaat gekregen 😀 Ik ben benieuwd naar jouw resultaat

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2014

  Ik ken het product wel en er veel over gelezen. De ene keer heel goed en de andere keer wat minder. Ik zou het zelf wel willen proberen maar de prijs houd me sterk tegen :-p

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2014

  Wat gaaf dat je het kunt uittesten, ik ben erg benieuwd!

  Beantwoorden...
 • 29 januari 2014

  ik heb dit product ook nog ergens liggen. Toch maar eens proberen!

  Beantwoorden...
 • 29 januari 2014

  Wat een bijzonder verhaal zit er achter, dat wist ik helemaal niet! Ik ben benieuwd naar je mening!

  Beantwoorden...
 • Djennet El Firdaws

  1 april 2014

  Ik ben net zelf net 2 weken bezig, vraagje, moet je het nu als eyeliner gebruiken of over de haartjes smeren? ik deed het aan de wimper rand op de haartjes zelf..

  Beantwoorden...
 • Djennet El Firdaws

  1 april 2014

  Dus alsnog op de haartjes toch?

  Beantwoorden...
 • Djennet El Firdaws

  1 april 2014

  ah zo bedankt x

  Beantwoorden...
 • Nadi

  8 april 2014

  Ik heb een jaar lang aan wimper extensions gedaan, totdat ik een allergische reactie hiervoor kreeg…nu zijn mijn eigen wimpers heel kort en stomp, ik heb het serum gekocht..in de hoop dat ze weer langer en voller worden….heb er pas een weekje opzitten, ben benieuwd!

  Beantwoorden...
 • Jamila

  9 september 2014

  Het is een top product! Ik heb er erg lange en volle wimpers van gekregen.
  Krijg continu complimenten over mijn mooie wimpers. Ben er zo blij mee…dat dit product op de markt is gebracht.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts