BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Le Creuset Bakproducten

Le_Creuset_Bakproducten

Le Creuset is dé specialist op het gebied van gietijzeren pannen, maar naast de bekende braadpannen heeft het Franse merk ook andere hoogwaardige producten. Denk aan fluitketels, kruidenmolens, kookgerei en servies. Van kookwinkel Cookinglife mochten wij een aantal producten van het bakassoriment van Le Creuset testen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Le_Creuset_Bakschaal

Le_Creuset_Ovenplaat

Le Creuset rechthoekige bakvorm

Allereerst deze rechthoekige bakvorm van 28 cm, deze ontbrak nog in ons keukenkastje. Hij is perfect om brownies en mueslirepen klaar te maken, maar ook handig als braadslede voor het braden van vlees of het bakken van krieltjes. De bakvormen van Le Creuset hebben aan de binnen- en buitenkant allemaal een antiaanbaklaag waardoor je ze heel makkelijk schoon kunt maken. Ook niet geheel onbelangrijk…

  • Rechthoekige bakvorm Ø 28 cm // €24,99

Le_Creuset_Ovenschaal

Le_Creuset_Ovenschotel

Le Creuset Ovenschaal

Deze ovenschaal staat op het lijstje van veel kookliefhebbers. Nog niet zo lang geleden ook op die van ons, maar die wij hebben inmiddels kunnen wegstrepen. Waarom dit product zo geliefd is? Het materiaal is bijzonder duurzaam en blijft krasvrij, zonder schilfers.

Daarnaast weerstaat het grote temperatuursverschillen van -18°C tot 260°C en kun je de ovenschaal zo van uit de vriezer de oven in stoppen. Wij hadden er zelf lasagne in bereidt en het gerecht liet gemakkelijk los. Restjes die nog in de schaal zaten waren makkelijk schoon te maken.

  • Kersenrood ovenschaal Ø 32 cm // €50,-

Le_Creuset_Springvorm

Le_Creuset_Springvorm_

Le Creuset Springvorm

Wat ons meteen opviel bij deze springvorm is het gewicht ervan. Deze is namelijk iets zwaarder dan de gemiddelde springvorm. Sowieso voelde alle bakproducten die wij mochten testen een stuk zwaarder en steviger dan bijvoorbeeld die van de Action of Xenos. De producten van Le Creuset zijn dan ook vrij prijzig, maar je krijgt er wel wat voor terug. De springvorm is handig in gebruik en ook hier liet het gerecht makkelijk los.

  • Springvorm Ø 26 cm // €33,-

Le_Creuset_Tulband

Le_Creuset_Tulband_2

Le Creuset Tulbandvorm

Als laatste testten wij deze tulbandvorm uit. Zoals de rechthoekige bakvorm heeft ook dit product siliconen handvatten zodat je het makkelijk vast kunt pakken. Heel fijn! Ondanks de antiaanbaklaag die deze vorm heeft, vetten en ‘bebloemen’ we hem goed in. Na het bakken kwam de cake er zeer makkelijk en netjes uit. Yesss, hier zijn wij absoluut tevreden mee.

  • Tulbandvorm Ø 22 cm // €40,-

Welke producten van Le Creuset spreken jou wel aan?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts