BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Mijn favorieten van Eyoba.nl

favorieten van eyoba

Met de verhuizing achter de rug bezoek ik meer woon(web)winkels dan ooit tevoren. Ik vind het heerlijk om ze af te struinen om wat inspiratie op te doen. Vorige week konden jullie zien wat ik zoal had geshopt bij de Kwantum en vandaag wil ik mijn favorieten van de online woonwinkel Eyoba met jullie delen. Hieronder vind je een collage met producten die ik onwijs mooi vind en die ze in hun winkel verkopen.

eyoba favorieten

1). Vita Eos Mini Hanglamp

2). LaForma Flame Kruk

3). Richmond Kini Bijzettafel Aluminium

4). Flint Sheridan Eetkamerstoel (tip: hier nog meer leuke eetkamerstoelen!)

5). By Boo Recycled Leather Poef

6). Woood Lieve Bureau

7). Zuiver Marble Time Klok

8). By Boo Handycraft Muurbord

scandes
scandes tvmeubel

En last but not least: een landelijke tv-meubel van het merk Scandes. Van Eyoba mocht ik ook een item uit hun webshop kiezen en ik besloot om deze keer voor dit tv-meubel te gaan. Hij heeft een kastje aan elke zijde en een open ruimte met schap in het midden. Dit tv-meubel is klassiek en heeft verder een tijdloze uitstraling. Ik kan landelijke en klassieke meubels erg waarderen. Het geeft een interieur een romantische sfeer en een authentiek gevoel. We zijn er hier thuis heel blij mee!

Welke van de bovenstaande items vind jij het mooist?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts