BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Mijn Sans-Online bestelling – Only Denim Blouse

 photo sans-online-blouse_zps040fe00c.png

De laatste tijd zag ik veel artikelen op blogs voorbij komen over de webshop Sans-Online. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld dus besloot ik om een kijkje te nemen op de site. Sans-Online is een webwinkel die diverse merken kledij verkoopt zoals Vero Moda, Esprit, Pieces, Vila en Jack & Jones voor hem en haar. Ze hebben een best groot assortiment aan kleding en accessoires. De kleding is merendeels casual, maar je kunt er zeker ook wat spotten voor een feestje!

Ik had nooit eerder bij Sans-Online besteld dus ik was wel benieuwd hoe dat zou gaan en of de producten wel van goede kwaliteit zouden zijn. Na bijna heel de webshop af te gaan kwam ik bij de blouses terecht en viel mijn oog op een denim blouse van Only met mouwophouders. De blouse is verkrijgbaar in het licht en donker denim, maar aangezien ik nog geen lichte had ben ik daar maar voorgegaan.

 photo only-oversized-denim-blouse_zps287853b9.png

Het bestelproces is echt easy as pie. De website is handig in gebruik en ziet er overzichtelijk uit. Wat ik wel jammer vind, is dat je niet kunt sorteren op prijs, zodat je op een bepaald soort bedrag kan zoeken. Zodra je een gewenste item ziet gooi je het in je winkelmandje en na een paar klikken heb je een bestelling geplaatst. Na mijn betaling was de bestelling binnen een dag in huis. Top! Ik vind het verschrikkelijk om lang te moeten wachten op een pakketje (ja ja, een beetje ongeduldig) dus dit kan ik erg waarderen.

Mijn oversized blouse was netjes verpakt in een plastic tas. Wanneer ik iets in een webshop bestel, ben ik altijd wat huiverig dat het niet past. Gelukkig was dat niet het geval en als het zo was dan zou ik het altijd nog gratis kunnen retouren. Dat vind ik echt een groot pluspunt! De denim blouse heeft mouwophouders wat ik erg leuk en zo’n item kun je echt eindeloos combineren. Het is gewoon een musthave in elk garderobe. Ik vraag me nu echt af waarom ik hem niet eerder had gekocht. De oversized denim blouse kostte €29,95.

 photo only-spijkerblouse-blouse_zps6d1afe68.png

Het fijne aan Sans-Online is dat je je bestelling binnen twee werkdagen in huis hebt. Als je op een werkdag voor 16.00 uur besteld, heb je het zelfs de volgende dag al in huis! Boven de €25,- (NL) hoef je geen verzendkosten te betalen en je pakket wordt bezorgd door Selekt Vracht. Je kan bij Sans-Online betalen met iDeal, creditcard, overboeking of pas achteraf betalen.

Wat zijn jouw ervaringen met Sans-Online?

Comments:

 • 24 januari 2013

  Ik heb een tijdje geleden een paar items besteld bij Sans-Online en had ze lekker snel in huis, voor herhaling vatbaar dus ! Ik bestel trouwens best vaak online, scheelt me altijd een hoop gezoek in winkels…..

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Wat een leuke blouse! Ik heb er nog nooit besteld.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  leuke blouse, ik heb nog niets besteld maar heb er veel over gehoord

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Oh wauw, wat een mooie lichte denim blouse! Valt overal mee te combineren 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Leuke blouse!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Dat is een erg mooie blouse zeg! 😀 Ik had een erg fijne ervaring gehad met sans-online 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Die is echt heel leuk 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  leuke blouse.
  Ik kende sans-online nog niet.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  mooie blouse! zo een heb ik nu ook aan, haha

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Leuke blouse 😀 x

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  De blouse is heel erg mooi! Ik heb zelf nog geen ervaringen met het bestellen bij Sans-Online, maar ik heb er al wel hele leuke kleding gezien.

  Beantwoorden...
 • Soum

  24 januari 2013

  Leuke blouse ! Ik heb ook zo een look-a-like van Pull and Bear .!

  Beantwoorden...
  • Bo

   24 januari 2013

   Pull and Bear heb ik eerlijk gezegd nooit eerder van gehoord. Zijn ze gevestigd in Nederland?

   Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Ik heb nog nooit iets betseld bij Sans-Online.
  Deze soort blouse vind ik altijd zo leuk staan bij andere, maar als ik hem zelf aan heb.. Hell no.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Super leuke blouse.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Echt een leuke blouse :)!
  Ik heb er zelf nog nooit besteld..toch maar eens een keer doen 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Ik heb geen ervaring met deze webshop (: wel is de blouse erg mooi!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Heb net eens gekeken op Sans Online. Jammer dat je ook niet op maat of kleur kunt zoeken. Vind ik erg onhandig.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Er leuk! Ik heb er ook eens een denim blouse gekocht 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  oOh die blouse is prachtig zeg!
  Liefs

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Nog niet iets besteld eigenlijk, maar die blouse is enorm leuk hoor!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Ik heb bijna precies dezelfde blouse maar dan van de primark, is een van m’n favoriete kledingstukken!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  oeh die is mooi!!!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2013

  Leuke denim blousje!! Basa7a.

  x

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Wauw hele mooie blouse! Past bij een hoop dingen en de kleur is erg mooi!
  Zelf zie ik op internet altijd zoveel mooie dingen, maar vind ’t toch altijd wel eng om te bestellen van “stel dat de maat niet goed valt…” maarja, de meeste shops hebben wel een goede regeling qua retourneren 🙂

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Oh pretty!! Heel mooi vind ik ‘m!

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Ik heb er nog niet eerder besteld, maar vind de blouse erg leuk!

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Zo een denim blouse vind ik altijd erg leuk 🙂 alleen weet ik het niet zo goed te combineren vaak.

  Beantwoorden...
  • Bo

   25 januari 2013

   Denim blouse kan je echt met bijna alles combineren! Net als een spijkerbroek 😉

   Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Ik heb ook een van only, maar dan met spikes.

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Ik ben er wel eens wezen kijken, maar ik ben niet zo van het online shoppen. Ik zie en voel de kleren liever eerst in het echt.

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Superleuk blouseje! Ik heb zelf nog nooit bij die website besteld. Liefs!

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  die is wel mooi 😀

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Sans online is geweldig! Ik vind op internet ook vele leuker dingen dan in de winkel. Helaas.

  Liefs

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Goh ken het wel, maar nog nooit bij besteld. Wel een leuk simpel bloesje, makkelijk combineerbaar!

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Ik heb er een hele tijd geleden al eens besteld en ik was heel tevreden.

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2013

  Leuk! Love the washed look! X

  Beantwoorden...
 • 26 januari 2013

  Ik heb hetzelfde blousje! Hoe toevallig ;). X

  Beantwoorden...
 • 26 januari 2013

  Ik had nog nooit gehoord van deze webshop, maar ik vind de blouse wel heel leuk 🙂 Echt een nieuwe trend he, zo’n denim blouse? Wel een leuke als je het mij vraagt.

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2013

  ik ga er binnenkort ook zeker wat bestellen (:

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2013

  Leuke blousee!! Ik heb laatst ook besteld bij sans online en vind het echt wel fijn werken!

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2013

  Leuke blouse, heb er nog nooit besteld!

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2013

  Ik heb er nog nooit besteld, ik blijf überfanaat van Primark, so… 😉

  Beantwoorden...
 • DQ

  28 januari 2013

  Gave blouse! Ik hou wel van online shoppen maar heb hier nog nooit wat besteld..

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Mooie blouse. Heb zelf ook een jeans-hemd van H&M en ik ben er helemaal fan van, je kan zo’n hem namelijk super leuk en goed combineren. Leuk artikel!

  Beantwoorden...
 • 13 februari 2013

  Geloof het of niet maar ik heb precies dezelfde Blouse besteld 🙂 Sans-online is geweldig en ze bezorgen erg snel.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts