BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Mixed Reviews #2

 photo mixedreviews2_zpsf02420ca.png

Ik vond de Mixed Reviews de vorige keer zo handig, dat ik dit keer weer eentje plaats. Wel een iets langere artikel dan vorige keer, maar ik denk niet dat het echt een probleem is ;-). Anywho, dit keer review ik een fotoboek van Pixum,  Sunshot Tan & Beauty Drink en een Energy+ NASA traagschuim kussen!

 photo energy-kussen-nasa-traagschuim-review_1_zps62c53005.png

 photo energy-kussen-nasa-traagschuim-review_2_zpsa62f5906.png

Het kussen wordt netjes geleverd in een draagzak

 photo energy-kussen-nasa-traagschuim-review_zps3a01bec0.png

Energy+ NASA traagschuim kussen

Laatst werd ik gemaild met de vraag of ik de Energy+ NASA traagschuim kussen misschien wilde testen, en daar zei ik (zoals je kunt zien) geen nee tegen. Ik heb hem ongeveer twee weken geleden ontvangen en sindsdien heb ik hem uitgebreid getest.

Dit kussen belooft:

 • Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

Het eerste wat me opviel is dat het een vrij stevig kussen is. Voorheen sliep ik op een zachte kussen die niet zoveel steun aan mijn nek biedt (waar ik overigens nooit problemen mee had), dus het was eerst een beetje wennen om opeens op een stevige kussen te slapen. Dit traagschuimkussen geeft de hals juist wel voldoende ondersteuning en zorgt er alleen voor dat je hoofd een klein beetje wegzakt in het kussen. Zo lig je perfect en krijg je veel minder snel last van je nek of rug. Het kussen is gevuld met traagschuim vlokken die je naar eigen inzicht kunt aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits, dus je kunt makkelijk de vulling verminderen of juist vermeerderen als je dat liever wilt. Nadat ik wat vulling had verwijderd was het kussen voor mij helemaal goed. Echt heel fijn! De prijs is misschien wel even slikken, maar het kan wellicht een uitkomst voor je zijn als je vrij snel last hebt van rug- en nekpijn.

Het Energy+ Nasa traagschuim kussen kost € 59,- en is verkrijgbaar bij Energy-plus.info

 photo pixum-fotoboek_4_zps6a14762d.png

 photo pixum-fotoboek_zps4fbd330c.png

 photo pixum-fotoboek_2_zpsa673bdec.png

 photo pixum-fotoboek_1_zps1a438016.png

 photo pixum-fotoboek_3_zpse75d6e40.png

Pixum fotoboek

Ik heb weleens eerder een product van Pixum mogen testen en dat beviel me wel goed. Dit keer bestelde ik een fotoboek die ik cadeau deed aan mijn twee nichten die in het buitenland wonen. Ik zie ze jammer genoeg veel te weinig, dus het leek me leuk om al onze dierbare momenten in een fotoboek te verzamelen. Om het fotoboek te maken maakte ik gebruik van de software van Pixum die heel makkelijk in gebruik is. Je hebt verschillende fotoboeken in allerlei soorten en maten, je kunt helemaal zelf kiezen hoe je jouw fotoboek wilt hebben.

Ik koos voor een panorama fotoboek in A4 formaat met glanzend fotopapier en een hardcover. Eerst wilde ik een fotoboek met 29 pagina’s, maar ik had nog zoveel leuke foto’s die ik erin wilde zetten dat ik toch maar voor 42 pagina’s ben gegaan. Ik was bang dat ik het fotoboek te laat zou ontvangen, aangezien mijn nichten al over twee weken zouden vertrekken, maar gelukkig had ik hem flink van te voren al binnen. En blij dat ze ermee waren! De foto’s zijn scherp gebleven, de kleuren komen goed overeen en ook de teksten zijn goed leesbaar. Ik had een paar iPhone foto’s gekozen die dan wel wat pixelachtig op het fotoboek staan, maar dat had ik van te voren al verwacht.

Voor een fotoboek als die ik had gemaakt ben je € 42,98 (incl. verzendkosten) kwijt.

 photo sunshot-tan-beauty-drink-beta-carotine-aloe-vera-review-bruiner_zpsf047e447.png

 photo sunshot-tan-beauty-drink-beta-carotine-aloe-vera-review-bruin_zpsecad7415.png

Sunshot tan & beauty drink

Dit bruinings- en vitaminedrankje zou er voor moeten zorgen dat je sneller bruin wordt tijdens het zonnen onder de zon of zonnebank. Het idee is nogal gek, maar als je naar de ingrediënten kijkt zie je dat het drankje gezonde ingrediënten bevat, zoals Bèta-caroteen en speciale extracten Vitamine A die het bruiningsproces versnellen. Het bevat ook ingrediënten zoals Aloë Vera, Q10 en vitamine E die onze huid ondersteunen.

De ingrediënten:
Water, fructose, orange juice concentrate (equates 3,5% juice content), acid E 330, orange extract, flavouring, vitamins: L-ascorbic acid, DL-alpha-tocopheryl, acetate, beta cartone; stabilisers: E 412, E 414, E 440, E 444, E 410; preservatives: E 202, E 211; acidity regulator E 332.

De smaak vind ik niet vies, maar ook niet bepaald lekker. Een beetje kokos-achtig en ik proef ook iets van ananas. Na het opdrinken van het drankje hoor je lekker in de zon te gaan liggen, en als die ver te zoeken is kan je gebruik maken van de zonnebank. Sunshot is geen bescherming tegen de zon, dus smeer je zelf goed in met zonnebrandcrème. En werkt het? Ben ik bruiner geworden? Ik werd wel ietsjes sneller bruin dan normaal, maar ik kan niet echt 100% zeggen dat het door het drankje komt. Ik merkte niet heel veel verandering, maar wellicht dat het resultaat bij gebruik op langer termijn een stuk beter te zien is.

De Sunshot Tan & Beauty Drink (60 ml) kost € 2,50 en is verkrijgbaar bij Beautywebshop John Beerens.com

Ben jij al bekend met een van deze producten?

Comments:

 • 9 december 2013

  Ik kende alleen het Pixum fotoboek. Ik ben wel heel erg benieuwd naar het kussen. Niet per sé voor mij zelf, maar voor mijn ouders die allebei snel last hebben van hun rug en schouders. Wellicht zou dit uitkomst bieden voor hun. Xx

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Leuk artikel, ik heb ook fotoalbums bij pixum weg. Erg leuk en het laatste shotje.. ik weet het niet hoor haha

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Leuke reviews! Het Nasa traagschuim kussen heb ik ook ontvangen en ik heb even moeten wennen maar moet zeggen dat ik het nu een heel fijn kussen vind.

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Dat kussen klinkt erg interessant, ik heb de laatste tijd nogal veel last van m’n nek!

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  De kussen ben ik aan het testen en tot nu toe bevalt het prima.

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Leuke zulke mini reviews! Het fotoboek ziet er goed uit zeg, ik kende het nog niet. Ik wil ook nog een boek maken van mijn laatste reis, misschien hier eens kijken!

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  ik vind het wel leuk allemaal van die kleine reviews 🙂 mooie foto’s ook, en bij de laatste.. ik mis de zon T_T

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Dat kussen lijkt me wel heel fijn, ik krijg altijd snel last van mn nek en heb er al een kussen voor gekocht maar die is eigenlijk te hard. Ik vind de prijs nog best te doen hoor;)

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Ik heb ook een tijdje de tan shotjes gebruikt en op langere termijn zie je wel dat je sneller bruin wordt! Tenminste bij mij wel x

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Dat kussen vind ik echt heerlijk zeg! En dat shotje.. Ik zal het denk zelf nooit zo snel nemen haha

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Leuke reviews! Ik kende de laatste twee nog niet, maar van het traagschuim kussen heb ik al wel eens wat gelezen, lijkt me toch wel raar ergens zo’n hard kussen maar ook wel weer fijn!

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Dat kussen lijkt me ontzettend fijn! <3

  Beantwoorden...
 • 9 december 2013

  Wat leuk, zo’n fotoboek!!

  Beantwoorden...
 • 10 december 2013

  Ben wel benieuwd of het drankje werkt als je het langer gebruikt 😉

  Beantwoorden...
 • 10 december 2013

  Leuke reviews, die kussen lijkt me wel fijn 🙂

  Beantwoorden...
 • Sas

  10 december 2013

  Pixum heb ik ook mijn fotoalbum van, van onze trouwerij.
  Leuk artikel 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 december 2013

  Love the fotoboek!!!!

  Beantwoorden...
 • 11 december 2013

  Wat een te gek artikel, onwijs leuk geschreven en toffe items! En ik zag tot mijn grote schrik dat ik je nog niet volg via BL, ga ik dus gauw wel doen. Wil geen artikel meer missen 🙂

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts