BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Mondverzorging op vakantie

Het gevoel van de eerste tekenen van de zomer is enorm vertrouwd. Zowel de leuke als de minder leuke typische dingen. Je winterkleding ligt verbannen in je kast en is vervangen door je (nieuwe) collectie zomerkleding. Je hooikoorts is weer volop aanwezig. De lange zomeravonden vol met barbecues en frisse fruitdrankjes, met je vrienden of familie. De vogels die weer vrolijk meefluiten. En het allerleukste: in het vliegtuig of auto stappen om naar je vakantiebestemming te gaan.

Thuis heb je een vaste routine voor je persoonlijke mondverzorging. De juiste producten inpakken in je koffer of tas om dit te kunnen uitvoeren op je vakantiebestemming, kan soms lastig zijn. Met de zomerse temperaturen thuis zit je hier vast niet op te wachten. We gaan het je makkelijker maken zodat je het hoofd koel kunt houden.

Geef het gebit ook een verfrissing met een elektrische tandenborstel

De dag begint en eindigt altijd met het belangrijkste aspect van je mondverzorging: tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel! Dit zal niet anders zijn op je vakantiebestemming. Neem daarom je elektrische tandenborstel mee op reis. Heb je de stap nog niet gezet naar elektrisch poetsen? Dan zie je vast door de bomen het bos niet meer. Ons advies? Neem eens een kijkje naar een Philips Sonicare tandenborstel.

Een groot voordeel aan een tandenborstel van hen? Bij de meeste Philips Sonicare elektrische tandenborstels is een reisetui inbegrepen. Zo kun je de tandenborstel veilig en gemakkelijk opbergen voor transportatie. Verder zijn de opzetborstels van Philips Sonicare ook op te bergen in het reisetui.

Tandpasta of mondwater in meeneemformaat

Je hebt ze vast weleens zien liggen bij de drogisterij. Mini tubes tandpasta en flesjes mondwater. Laat je volle flessen mondwater en tubes tandpasta thuis en creëer gewichtsbesparing in de koffer. Ga voor meeneemformaat verpakkingen!

Lippenbalsem voor bescherming van je lippen

Mondverzorging is niet alleen de verzorging van de mond zelf, maar ook de verzorging van je lippen. Wanneer je een dag aan het strand zit of een lange wandeling maakt, merk je snel genoeg op dat je lippen behoefte hebben aan lippenbalsem. Je lippen hebben in de zomerperiode namelijk de meeste bescherming nodig. De blootstelling aan de UV-stralingen van de zon kan namelijk funest zijn voor je lippen. Geef ze daarom de perfecte verzorging door een lippenbalsem met SPF te gebruiken. Die kun je bij o.a. de Kruidvat en Etos vinden.

Bron afbeelding: dvoevnore / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts