BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  MUA Conquer The Contour

Word een contour-pro met de MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit. Dit duo is perfect om moeiteloos te contouren. De twee poeders zorgen ervoor dat je je gezicht definitie geeft en de juiste delen van je gezicht accentueert. Met het Rhapsody Palette, de Eye Define Volume & Line Mascara en de Pro-Base Mattify Fixing Mist als finishing touch heb jij het contouren under control!

Luxe-Bronze-_-Sculpt-Contour-Kit-Medium-Dark-Open

Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit – €7.49

Word een contour pro met de MUA Bronze and Sculpt Contour Kit. Het bronzer en highlighter duo is perfect om moeiteloos te contouren. De poeder in twee kleuren zorgt ervoor dat je je gezicht definitie geeft en de juiste delen van je gezicht accentueert.

 

Rhapsody-Eye-_-Face-Palette-Open-E6_99

Rhapsody Eye & Face Palette – €6.99

Gebruik de regenboogkleurige metallic cream om je gezicht te highlighten en te accentueren. Kies en combineer de oogschaduwen om jouw mooiste look te creëren. Gebruik de cream formules op je oogleden om een zachte metallic finish toe te voegen, daar waar je dat wenst.

Tips en tricks: Geef het bovenste deel van je ooglid een iets donkerdere kleur dan je bewegend ooglid voor meer definitie – contour voor het oog!

 

Mascara-Eye-Define-_-Line-Open

Eye Define Volume & Line Mascara – €5.49

Maak je look compleet met je Eye Define Volume & Line Mascara. Maak een statement met deze mascara. De 2 in 1 mascara en de soft kajal liner zorgen voor een mega impact!

 

Pro-Base-Mattify-Fixing-Mist-

Pro-Base Mattify Fixing Mist – €6.99

Geef je huid een matte look met deze lichte mist. De gewichtsloze formule is makkelijk aan te brengen en verzekerd je ervan dat je make-up op z’n plek blijft zitten zonder een glanzend uitziende huid te hebben.

Aanbrengen: Breng de gewenste make-up aan. Schud de Fixing Mist voor gebruik. Houd het dan op armlengte van het gezicht af. Spray in een horizontale beweging over het gezicht tot de gewenste dekking is bereikt. Vermijd direct contact met de ogen. De micro-fijne nevel hydrateert de huid en blijft tot 8 uur lang zitten.

 

Deze nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat filialen en online via www.kruidvat.nl/muaAls je van plan bent om de producten te kopen, doe dat dan gauw. Er loopt op dit moment namelijk een 2e halve prijs actie op alles van MUA.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts