BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Muvit Mini Portable Speaker

 photo muvit-mini-portable-speaker-review-kleine-iphone-ipad-telefoon_2_zps52266e5e.png

“Een mini-speaker, zou die wel goede geluidskwaliteit leveren?” Dat was het eerste wat door mijn hoofd tolde toen ik de Muvit Mini Portable Speaker ontving. Ik heb niet lang gewacht voordat ik hem uittestte en vandaag lezen jullie er een review over!

 photo muvit-logo-_zps01d345f8.png

 photo muvit-mini-portable-speaker-review-kleine-iphone-ipad-telefoon_zps70310f75.png

De Muvit Mini speaker is een portable speaker met een oplaadbare interne batterij die aan gaat doormiddel van het schuifknop aan de zijkant te schuiven. Deze speaker kun je dus gerust overal mee naar toe nemen, zelfs als je op plaatsen komt waar geen stroomvoorziening is. Denk aan het strand, picknick of een barbecue in de tuin. Het is ook handig als je net wat meer geluid uit je laptop nodig hebt voor bijvoorbeeld presentaties. Deze speaker bevat daarnaast een geïntegreerde audio input jack waardoor je meerdere speakers kunt verbinden aan elkaar.

 photo muvit-mini-portable-speaker-review-kleine-iphone-ipad-telefoon_6_zps0e9c59d2.png

Het pakketje bestaat uit de volgende items:

 • Muvit mini portable speaker
 • 3,5mm audio jackkabel
 • USB laadkabel
 • Gebruikershandleiding (niet op foto)
 • Muvit beschermhoesje

 photo muvit-mini-portable-speaker-review-kleine-iphone-ipad-telefoon_5_zps317e360e.png

Wat mij ook gelijk opviel was het formaat van de speaker. De speaker is zo klein dat hij in je hand past! Door zijn kleine formaat is hij gemakkelijk mee te nemen in je tas en misschien zelfs in je broekzak. De zwarte bolvormige speaker kun je zowel open- als dichtdraaien. Als hij ingeklapt is hoor je dat het geluid al verbeterd is (dan wanneer ik helemaal geen speaker gebruik), maar zodra je de Muvit Mini Speaker uitklapt is het geluid een stuk helderder dan voorheen. Voor een mini-speaker produceert dit kleine apparaat een erg goed en zuiver geluid. De Muvit speaker geeft een extra dimensie aan je geluidsbeleving.

Specificaties: 

 • Input: L/R320mV
 • Output: 3W
 • Speeltijd: tot 6 uur
 • Afmetingen: 60mm x 47.5mm
 • Gewicht: 80g
 • Connector: 3,5mm

 photo muvit-mini-portable-speaker-review-kleine-iphone-ipad-telefoon_3_zps79daded0.png

Als je het apparaatje omkeert zie je een snoertje zitten die je in je notebook, smartphone, PSP, computer of MP3-speler kunt steken. Bij het testen heb ik een paar nummers uit de iTube-app van mijn iPhone aangezet, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Ik heb geen geruis of rare kraakgeluiden tussendoor gehoord, dus dat is een goed teken!

 photo muvit-mini-portable-speaker-review-kleine-iphone-ipad-telefoon_4_zps70516604.png

Ik ben gecharmeerd van deze hippe, bolvormige mini-speaker. Ik gebruik hem met plezier! De Muvit Mini Portable Speaker kost € 24,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Mobielbereikbaar.nl.

Comments:

 • 4 december 2013

  Handig ding!

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Cool!

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Heel handig 🙂

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Super, zo’n ding moet ik ook hebben!!

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Handig als je hier naar op zoek bent! Ik gebruik zelf eigenlijk alleen mijn oordoppen, dus ik weet niet of ik dit zo snel zou kopen 🙂

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Lijkt me zo’n handig dingetje! 😀

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Heel handig inderdaad om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand. Ik verbaas me sowieso tegenwoordig hoeveel geluid er uit van die kleine speakers komt.

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Op zich best handig als je een compacte speaker hebt.

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  ik vind hem cute! en de stickers op je phone ook <3

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Wow, dat lijkt me superhandig! Zeker voor het strand, al duurt het nog even voor ik daar weer ben 😉

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Ohh zo iets wil ik ook hebben, weetje want mn
  telefoon heeft niet echt een super goed kwaliteit
  betreft geluid Xx

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  ik heb er ook een, zijn echt ideaal en er komt prima geluid uit.! xx

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Lijkt me vooral in de zomer heel handig als je naar het strand gaat!

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Ik en ‘m voetbal team hebben ook zo’n speaker, ideaal!

  Beantwoorden...
 • 4 december 2013

  Wat handig zo’n speaker en ik vind hem er zo leuk uitzien! Erg fijn ook dat het geluid zo goed is en je geen geruis of gekraak ertussendoor hoort.

  Beantwoorden...
 • 5 december 2013

  Klinkt goed zeg! Handig om mee te nemen op vakantie. 😉

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts