New Arrivals: Second Female 2014


Image Hosted by PicturePush

Second Female is een merk dat ik nog niet heel lang ken. Het is een Scandinavische merk dat in 2000 is opgericht door het Deense duo Preben Laust en Steen Holterman. Ze brengen maar liefst vier keer per jaar een nieuwe collectie uit, waaruit je duidelijk kunt zien dat dit label goed op hoogte is van de laatste trends op het gebied van fashion.

De collecties van Second Female zijn vrouwelijk, chic en stijlvol. Helaas niet echt goedkoop, maar best betaalbaar voor een luxe merk. In deze nieuwe collectie van Second Female zie je veel broeken, (basic) shirts, jurken, blousjes en jackets voorbij komen. Ook zie je veel items met prints voorbij komen die de ontwerpen net iets spannender maken. Daarnaast komen er bepaalde kleuren voor in de collectie, zoals zwart, wit, grijs, blauw en crème/nude. Ben jij iemand die altijd op zoek is naar de nieuwste trends? Dan is deze collectie wellicht iets voor jou. Voor dit artikel heb ik een selectie gemaakt uit het onwijs leuke aanbod van de nieuwste kleding van Second Female.

Image Hosted by PicturePush

 

De producten van Second Female zijn online te bestellen en te koop in hun eigen shop aan de Prinsengracht te Amsterdam.

18 gedachten over “New Arrivals: Second Female 2014”

  1. Wow, de jurkjes vind ik gaaf! De tops lijken me ook leuk, maar met zulke stofjes moet ik het altijd even passen voor ik weet of het me staat. De jurkjes ben ik nu al verliefd op! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *