BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  NEW HEELS: Steve Madden Gold Glitter Pumps

Photobucket

Ik merk uit jullie reacties dat jullie het erg leuk vinden om te zien wat ik heb geshopt. De laatste tijd heb ik niet zoveel spullen gekocht, maar wel een paar gouden glitter pumps. In Marokko liet ik een takshita naaien op mijn maat en daar horen natuurlijk een paar partypumps bij!

Photobucket

Ik bestelde de pumps van het merk Steve Madden bij Intreza.nl, een Nederlandse webshop vol met schoenen van bekende merken. De schoenen werden na betaling de volgende dag geleverd, netjes verpakt in een schoenendoos. Snelle service, I like that!

Photobucket

Deze glitters pumps hebben een peep-toe, dus met een open teen. Deze pumps zijn bezaaid met glitters en zijn dan ook echte eyecatchers. Ik vind dat ieder vrouw minstens een paar van dit soort killer heels nodig heeft, show-stoppers waarmee je elk saaie jurk omtovert tot een glamour outfit!

In het echt vind ik ze echt véél mooier dan op de foto die op hun website staat. In het zonlicht schitteren ze prachtig! Die schittering is helaas moeilijk om op de foto te krijgen, maar alsnog heb ik er toch een paar op de foto’s weten te vangen. Leuke pumps voor een bruiloft, feestdag of een andere speciale gelegenheid waar je lekker uit kan pakken!

Photobucket

Het bandje om de enkel sluit elegant aan en daardoor glipt de pump er niet snel uit. Hierdoor heb je best wat stevigheid, ondanks dat de hakken 9 cm hoog zijn. Daarnaast hebben deze pumps een plateauzool, waardoor de pumps makkelijker lopen.

Photobucket

Ik heb maat 39 en deze Madden Girl pumps bestelde ik dan ook in maat 39. Ze passen precies goed, dus als je van plan bent om deze pumps te kopen hoef je niet bang te zijn dat ze te klein of te groot uitvallen. Deze pumps kosten €59,99, maar omdat ik nog een Grouponbon had betaalde ik maar €35,94 (inclusief verzendkosten). Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op Intreza.nl als je op zoek bent naar een mooi paar laarzen, sneakers of feestelijke pumps.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts